Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

CULTUUR TALENTEN SCAN (CTS®)

cts scan

De speciaal ontwikkelde tool – Cultuur Talenten Scan

De Cultuur Talenten Scan (CTS®) geeft inzicht in de cultuur van een organisatie. Er wordt een kort beeld geschetst over de cultuur inslag, waarbij er 12 typen mogelijk zijn. Tegelijkertijd wordt er advies gegeven over het persoonlijkheidstype dat het beste past bij deze organisatiecultuur. Kandidaten vullen tijdens de inschrijving de Preselectie-scan (PRS®) in. Daardoor kan Recruitment4You optimaal gebruik maken van de aansluiting tussen professional en organisatie. De Pre-Selectie Scan geeft namelijk een helder inzicht in de competentiecirkel van een kandidaat.

VUL gratis de CTS Scan in en u weet direct wat uw bedrijfscultuur is!

Onderaan de pagina van uw uitslag kunt u kiezen voor printen, als u voor deze optie kiest kunt u in het scherm wat volgt kiezen voor opslaan als pdf. Mocht deze optie niet aanwezig zijn, laat u het ons dan weten, zodat wij de uitslag alsnog aan u kunnen e-mailen.

VERBINDEN MET DE JUISTE COMPETENTIES

Nadat de scan is afgerond, gaan wij direct met de gegevens aan de slag om uw bedrijfscultuur te verbinden met de juiste professionals!

Ben jij een kandidaat en op zoek  naar een functie die bij jou past? Doe dan gratis de Pre-Selectie Scan en ontdek jouw competenties in drie eenvoudige stappen!