Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

PRE-SELECTIE SCAN (PRS®) Mini Assessment

pre-selectie scanWat zijn jouw natuurlijk aangelegde competenties? Ontdek in 12 speciaal ontwikkelde plaatjes het resultaat van jouw competentiecirkel. Zodra je alle keuzes hebt gemaakt wordt het resultaat berekend en ontvang je een overzicht met jouw persoonlijke uitslag, als je wilt kun je deze printen. Door het maken van deze PRS-Scan, ook wel mini assessment, kunnen we nog beter de match tot stand brengen tussen professional en organisatie.

START gratis de PRS Scan en ontdek jouw natuurlijke competenties in drie eenvoudige stappen!

Er worden 3 schermen getoond met steeds 4 plaatjes. Deze plaatjes zet je in volgorde van mooi naar minst mooi, alle plaatjes moeten worden aangeklikt. Probeer het niet te beredeneren en juist je gevoel te laten spreken zodat de meest natuurlijke meting kan plaatsvinden.

Zodra je de scan gemaakt hebt kun je kiezen voor printen, in dit scherm is het mogelijk om een pdf op te slaan indien je voor deze optie kiest. Dan kun je het later nog eens teruglezen. Indien je deze optie niet hebt zou je door middel van printscreens de uitslag kunnen opslaan.

Verbinden met de juiste bedrijfscultuur

Nadat de scan is afgerond, gaan wij direct met de gegevens aan de slag om jouw competenties te verbinden met de juiste bedrijfscultuur!

Bent u een werkgever en op zoek naar de juiste kandidaat die het beste bij uw bedrijf past? Doe dan de gratis Cultuur Talenten Scan en ontdek wat uw bedrijfscultuur is!