Executive recruiter via Recruitment4You

Met onze executive recruiter heb je als organisatie een verlengstuk van HR Manager binnen handbereik. Precies op die momenten dat het cruciaal is voor de organisatie. We kunnen snel schakelen en zijn dedicated aan onze klanten om kritische posities vlot en kwalitatief in te vullen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Lees dan meer over onze diensten en ervaar de kracht van Recruitment4You.

De beste match

Wij streven ernaar om met onze executive recruiter de verwachtingen te overtreffen. Recruitment4You bestaat inmiddels 14 jaar. Daardoor hebben we een warm netwerk opgebouwd en zijn we succesvol in het samenbrengen van opdrachtgever en kandidaat. Ons hechte team werkt met veel enthousiasme en betrokkenheid. Wij hebben plezier in ons werk en zijn betrokken bij zowel kandidaat als opdrachtgever. We denken graag buiten gebaande paden om de positie naar tevredenheid in te vullen.

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Aan de opdrachten wordt door meerdere mensen van ons team gewerkt. Onze kleinschaligheid garandeert flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Jij, als opdrachtgever, hebt altijd te maken met één executive recruiter welke aanspreekpunt die verantwoordelijk is voor het gehele traject binnen Recruitment4You.

Cultuur Talenten Scan (CTS®) weet binnen 5 minuten wat de organisatie cultuur is!

Recruitment4You

Innovatief

Innovatie is binnen de magenta bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf wordt snel geschakeld en is er oog voor detail.

Recruitment4You
Doelgericht

In dit bedrijf gebeurt altijd wat. Mensen die hier werken weten wat ze willen en beelden dit vol passie uit in nieuwe initiatieven.

Recruitment4You
Verbindend

Verbinding en persoonlijke aandacht zijn binnen de oranje bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf zorgen we goed voor elkaar.

Recruitment4You
Praktisch

Praktisch, zakelijk en rechtlijnig. Een andere vertaling: gewoon doen! Hier weet iedereen waar hij aan toe is en dat levert tastbare resultaten op.

Kennismaking en oriënterend gesprek

Wij zijn er om te inspireren, om elkaars kennis(sen) te delen en samen ambities te bereiken. Elk vraagstuk is uniek en daarom investeren wij graag in een goede intake. Tijdens dit gesprek en indien nodig, vervolg gesprekken, komen bedrijfsactiviteiten, organisatiecultuur en doelstellingen aan bod. Bij voorkeur worden alle stakeholders betrokken bij het formuleren van de vraag en uiteindelijk het functieprofiel. Zullen we eens een kop koffie doen?

Wat klanten over ons vertellen

‘Met Recruitment4You hebben we inmiddels drie W&S-trajecten gedaan en deze zijn allemaal succesvol gebleken. Telkens wist ze de juiste kandidaat aan de functie te koppelen en kon daarbij heel goed inschatten of de kandidaat binnen de cultuur van Domino Benelux zou gaan passen. 100% score, een tevreden klant en fijne, nieuwe collega’s die hun draai helemaal hebben gevonden. Momenteel is ze bezig met het 4e traject, ook hier hebben we alle vertrouwen in!’ – Peter van Riel European Commercial Director

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems