Executive search bureau

Recruitment4You is een executive search bureau en een betrouwbare & professionele partner bij het vinden van hoogopgeleide specialisten. Voor vaste functies of interim opdrachten. Voor groeiende bedrijven, organisaties in transitie, fusies of reorganisaties. Allemaal situaties waarbij wij uitstekend kunnen adviseren ten aanzien van de invulling van een bepaalde positie.

De wensen van de organisatie als uitgangspunt

‘Een organisatie is de optelsom van haar mensen. Samen zorgen zij voor groei en vooruitgang’. Wij investeren veel tijd in opdrachtgevers en maken de wens of behoefte uit de organisatie helder. Deze eerste fase is van groot belang voor het slagen van de werving. Voor ons als executive search bureau begint daar de samenwerking.

De juiste match

Het bemiddelen van kandidaten voor management- en directiefuncties is gericht op het realiseren van duurzame relaties. Aandacht voor zowel opdrachtgever als kandidaat is daarbij van cruciaal belang en de sleutel tot succes. Door te luisteren naar behoeftes en deze te koppelen aan verwachtingen vindt Recruitment4You de aansluitende kandidaat die past binnen de visie en cultuur van de opdrachtgever. Ons executive search bureau bestaat inmiddels 14 jaar. Daardoor hebben we een warm netwerk opgebouwd en zijn we succesvol in het samenbrengen van opdrachtgever en kandidaat.

.

Onze werkwijze

.

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. Bij onze klanten investeren we veel tijd en aandacht in de relatie. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak.

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kennismaking en oriënterend gesprek

Elk vraagstuk is uniek en daarom investeren wij graag in een goede intake. Tijdens dit gesprek en indien nodig, vervolg gesprekken, komen bedrijfsactiviteiten, organisatiecultuur en doelstellingen aan bod. Bij voorkeur worden alle stakeholders betrokken bij het formuleren van de vraag en uiteindelijk het functieprofiel.

Wat klanten over ons vertellen

‘Met Recruitment4You hebben we inmiddels drie W&S-trajecten gedaan en deze zijn allemaal succesvol gebleken. Telkens wist ze de juiste kandidaat aan de functie te koppelen en kon daarbij heel goed inschatten of de kandidaat binnen de cultuur van Domino Benelux zou gaan passen. 100% score, een tevreden klant en fijne, nieuwe collega’s die hun draai helemaal hebben gevonden. Momenteel is ze bezig met het 4e traject, ook hier hebben we alle vertrouwen in!’ – Peter van Riel European Commercial Director

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

‘Ik ken Recruitment4You al een tijdje in een klant-relatie. Door een behoefte aan personele uitbreiding heb ik hen gevraagd mij hierbij te helpen. De professionele aanpak, de begeleiding en advisering in het proces, absoluut top! Ik kan hen aanbevelen, serieuze kwalitatieve dienstverlening. Dit is een bureau die uitstekend de vraag van de ondernemer kan beantwoorden, daarbij maakt het niet uit of je een groot bedrijf of een kleine MKB-er bent. Professioneel maar ook plezierig om mee te werken. Zodra er weer behoefte aan personeel ontstaat ga ik Recruitment4You direct bellen. Bedankt Sheila!’ – Ralph Wilbers DGA