De inzet van een executive search recruiter

Met onze executive search recruiter heb je een verlengstuk van de HR Manager binnen handbereik. Precies op die momenten dat het cruciaal is voor de organisatie. We kunnen snel schakelen en zijn toegewijd aan onze klanten om kritische posities vlot en kwalitatief in te vullen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan meer over onze dienstverlening en ervaar de kracht van Recruitment4You.

Aangenaam kennis te maken

Recruitment4You is gespecialiseerd in de invulling van directie en (middle) management vacatures (€ 65 – €125k). We krijgen deze vacatures graag exclusief in opdracht. Waarbij we garanderen dat we deze binnen een korte tijd invullen. Onze recruitment consultant gaat samen met onze executive search recruiter aan de slag om de vacature mooi in beeld te brengen en de organisatie op de juiste wijze te positioneren zodat we ons warme netwerk van professionals kunnen aanspreken.

….Key succesfactoren

 • Groot netwerk van HBO/WO kandidaten
 • Van de geplaatste kandidaten is 90% na 1 jaar nog altijd werkzaam
 • Klein en flexibel bureau, volledige focus op klanten en vacatures
 • Eerlijk, transparant en betrouwbaar
 • Hoge kwaliteitsnorm
 • Veel kennis van: executive search, c-level recruitment, wervingsprocessen, communicatie en marketing

Cultuur Talenten Scan (CTS®) weet binnen 5 minuten wat de organisatie cultuur is!

Recruitment4You

Innovatief

Innovatie is binnen de magenta bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf wordt snel geschakeld en is er oog voor detail.

Recruitment4You
Doelgericht

In dit bedrijf gebeurt altijd wat. Mensen die hier werken weten wat ze willen en beelden dit vol passie uit in nieuwe initiatieven.

Recruitment4You
Verbindend

Verbinding en persoonlijke aandacht zijn binnen de oranje bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf zorgen we goed voor elkaar.

Recruitment4You
Praktisch

Praktisch, zakelijk en rechtlijnig. Een andere vertaling: gewoon doen! Hier weet iedereen waar hij aan toe is en dat levert tastbare resultaten op.

Waarom Recruitment4You?

Je kunt vertrouwen op jarenlange ervaring, het netwerk en winnaarsmentaliteit van ons team. De basis van een succesvolle invulling gaat samen met een aantal belangrijke kernwaarden. Deze zijn verweven in onze werkwijze. Dit is het DNA van Recruitment4You!

 • Aandacht
 • Betrouwbaar
 • Deskundig
 • Duidelijk
 • Volhardend

Kennismaking en oriënterend gesprek

Wij zijn er om te inspireren, om elkaars kennis(sen) te delen en samen ambities te bereiken. Elk vraagstuk is uniek en daarom investeren wij graag in een goede intake. Tijdens dit gesprek en indien nodig, vervolg gesprekken, komen bedrijfsactiviteiten, organisatiecultuur en doelstellingen aan bod. Bij voorkeur worden alle stakeholders betrokken bij het formuleren van de vraag en uiteindelijk het functieprofiel. Zullen we eens een kop koffie doen?

Wat klanten over onze executive search recruiter vertellen

‘Met Recruitment4You hebben we inmiddels drie W&S-trajecten gedaan en deze zijn allemaal succesvol gebleken. Telkens wist ze de juiste kandidaat aan de functie te koppelen en kon daarbij heel goed inschatten of de kandidaat binnen de cultuur van Domino Benelux zou gaan passen. 100% score, een tevreden klant en fijne, nieuwe collega’s die hun draai helemaal hebben gevonden. Momenteel is ze bezig met het 4e traject, ook hier hebben we alle vertrouwen in!’ – Peter van Riel European Commercial Director

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems