Executive search

Bij het werven naar management- en directieleden zetten we voornamelijk executive search en headhunting in. Door te luisteren naar de actuele behoeftes en deze te koppelen aan de verwachtingen op langere termijn vinden wij de juiste kandidaat die past binnen de visie van de opdrachtgever. Onze wervingsprocessen zijn transparant, open en eerlijk. Zo creëren wij al jarenlang duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten.

Neem contact op
Recruitment4You

Headhunting, Executive search en recruitment

Executive search is eigenlijk niet heel veel anders dan headhunting. Het gaat over heel gericht op zoek gaan en contact maken met professionals waarvan de kandidatuur matcht met de functie en de verwachtingen van de klant. De beste en meest geschikte professionals zijn meestal in dienst en niet actief op zoek naar een nieuwe functie. Hierdoor is het voor een organisatie vaak een lastige, tijdrovende en misschien wel onmogelijke zoektocht om de geschikte kandidaat te vinden. Daar komt onze toegevoegde waarde om de hoek kijken. Deze wervingsmethode wordt ingezet bij hoger opgeleide professionals, complexe of kritische wervingen. Door onze jarenlange ervaring hebben veel kennis en vaardigheid binnen Recruitment4You beschikbaar als het gaat over gerichte executive searches.

Plan een kennismaing

Een vak apart

Contact leggen met professionals, die werkend zijn en niet specifiek beschikbaar of op zoek zijn naar een nieuwe positie, vraagt om uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van de doelgroep. Zodat de toenadering goed kan landen en resulteert in een eerste verkennend gesprek. Voordat we toe zijn aan contact leggen met professionals maken we een goede analyse en stellen we een strategie op. Het gaat vaak om kritische functies die van groot belang zijn voor een organisatie. Wij willen altijd goed beslagen ten ijs komen en onze conversie en imago hoog houden. Interesseren en boeien is een vak apart en de toegevoegde waarde van een gespecialiseerd werving & selectiebureau zoals Recruitment4You.

Doe de CTS Scan