Recruitment4You

Ben je op zoek naar een headhunter c-level vacatures?

Is er binnen de organisatie een positie op c-level niveau? Onze headhunter c level heeft specialistische kennis van headhunting om de organisatie succesvol te ondersteunen. In de search naar de meest passende kandidatuur voor de openstaande positie. Waar kunnen wij je mee helpen?

Onze headhunter c-level posities levert maatwerk

Door ons specialisme, (warme) netwerk en kennis van de markt zijn wij de beste partner voor  invulling van management- en directieposities. Wij beschikken over de nodige kennis van de verschillende branches zoals productie, zorg, food, logistiek, farmacie, techniek en ICT. Met ons inlevingsvermogen kunnen we ons goed verplaatsen in welke kandidaat bij de organisatie past. We gebruiken twee speciaal ontwikkelde en geregistreerde HR tools om meer inzicht te krijgen in competenties van professionals en de cultuur van organisaties. Deze tool worden toegepast door onze headhunter c-level posities.

Voor wie werken we graag?

.

Onze kracht ligt bij het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Wanneer we functioneren als het verlengstuk van de HR afdeling zijn we op ons best. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Productie ♦ Food ♦ Zorg ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Groothandels ♦ Techniek ♦ ICT

 • Daar waar de werving is vastgelopen
 • Daar waar geen tijd is
 • Daar waar geen kennis is van werving en selectie, headhunting, en c-level recruitment
 • Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Onze werkwijze voor succesvol rekruteren

.

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces.Het complete werving- selectietraject neemt maximaal 4-16 weken in beslag. In een persoonlijk gesprek met onze opdrachtgever en de stakeholders bespreken we de c-level functie tot in detail. Belangrijk is het doorgronden van de organisatie, de functie en de hiërarchische rol van de toekomstige kandidaat. Voornamelijk is het menselijk aspect cruciaal: welke persoonlijkheid past?

 • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
 • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
 • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
 • Executive search & headhunting
 • Selectiegesprekken en presentatie
 • Begeleiden van de aanstelling
 • Evaluatie en voortgang

👉🏻 Download hier onze online brochure 

Meer weten over onze headhunter c-level posities?

We zorgen voor een kwalitatief werving en selectieproces. Met persoonlijke aandacht voor kandidaat & opdrachtgever en gaan voor een optimale match! Wil je meer weten over Recruitment4You of een vacature bij ons aanmelden? Maickel plant graag een afspraak in voor onze Recruitment Consultant.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

 

‘Wij hebben Recruitment4You ingeschakeld omdat wij een vacature lastig ingevuld kregen. Zij hebben voor Benders Adviesgroep in een relatief korte periode een uitstekende kandidaat gevonden. Wij zijn erg blij met de professionele aanpak.’ – Onno Benders, Benders Adviesgroep