Recruitment4You

Headhunter CEO

Recruitment4You heeft de afgelopen 14 jaar diepgaande expertise opgebouwd om CEO vacatures succesvol in te vullen. Onze headhunter CEO is binnen ons kantoor belast met de invulling ervan. Zij staat voor je klaar om al je vragen over werving & selectie, executive search, headhunting of c-level recruitment te antwoorden. Jouw vacature is onze passie!

Onze headhunter ceo gaat doortastend en integer te werk

Voor posities op directieniveau waaronder vacatures voor het werven van een CEO is een andere strategie nodig. Een warm netwerk is van groot belang. Wij onderhouden ons kandidaten netwerk zorgvuldig waardoor we regelmatig in contact staan en de vrijheid hebben om hen te polsen voor een mooie opportunity.

Voor welke organisatie kunnen we een succesvol werving en traject uitzetten?

.

Onze expertise en kracht ligt bij het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Wanneer we functioneren als HR business partner van een organisatie zijn we op ons best. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt. Waardoor we uitgebreide expertise hebben opgebouwd in verschillende branches. Voor food en logistiek hebben we directie wervingen verzorgd.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

♦ Daar waar discretie nodig is
♦ Daar waar de werving is vastgelopen
♦ Daar waar geen tijd is
♦ Daar waar geen kennis is van werving en selectie
♦ Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Onze werkwijze voor succesvol rekruteren

.

Bij een werving- en selectietraject doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. We begrijpen de kritieke invulling en combineren dat met een zorgvuldige strategie. We hanteren onder andere het 4K-model (kennis, kunde, karakter en klimaat).

  • We starten met een inventarisatie van de directie positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal (indien toegestaan), marketing recruitment & sociale media
  • Executive search, headhunting en c-level recruitment
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
  • We hanteren een garantietermijn op onze wervingen

Wil je meer informatie?

Wij zorgen voor een discreet, kwalitatief en succesvol werving en selectieproces. Met een strategische aanpak en volledige ontzorging.
Wil je meer weten over Recruitment4You of een positie bij ons aanmelden? Neem gerust contact met op onze headhunter ceo.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

 

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients