Recruitment4You

Headhunter Den Bosch

Zoek je een headhunter Den Bosch, om die openstaande key positie binnen de organisatie in te vullen? Bij Recruitment4You bieden we gespecialiseerde headhunting en executive search met een hoog succespercentage. Jouw  vacature is onze passie. In een arbeidsmarkt die volop in ontwikkeling is. Weten wij de juiste kandidatuur te vinden en gaan we voor een duurzame relatie op lange termijn. We hechten veel waarde aan transparante communicatie. Waardoor je als klant steeds op de hoogte bent van de vorderingen in het proces en de wederzijdse verwachtingen kristalhelder zijn.

Doordacht en onderbouwd met headhunter Den Bosch

Hoe kunnen we helpen?

Sinds 2009 weet Recruitment4You toptalent op te sporen en te introduceren bij organisaties. Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we steeds opnieuw in om een duurzame match tot stand te brengen. Inmiddels hebben een enorm netwerk aangelegd waar we zorgvuldig mee omgaan. Transparant, oog voor detail en betrokkenheid zijn kenmerken van onze samenwerking. Als headhunter Den Bosch passen we onze specialistische methoden toe om tot een succesvolle invulling te komen. Door middel van een recruitment strategie die bestaat uit; headhunting, executive search en marketing. Starten we een werving- en selectietraject op, waarmee we de organisatie ontzorgen.

Doordacht en onderbouwd met headhunter Den Bosch

We besteden veel tijd en aandacht aan de relatie. Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een zorgvuldig proces. Zodat we een optimaal resultaat kunnen behalen.

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
Recruitment4You

Onze tools

Vanuit haar jarenlange ervaring, heeft eigenaresse Sheila van der Meeren twee unieke HRM tools ontwikkeld. De CTS® en PRS® scan zijn geregistreerd en zetten we bij elk recruitment traject in. Om inzicht te krijgen in de organisatie cultuur, is de Cultuur Talenten Scan (CTS®) een effectieve methode.  Aan de hand van twaalf verschillende typen wordt de bedrijfscultuur geschetst en geanalyseerd. Door middel van de Preselectie-scan (PRS®) worden de competenties en aandachtspunten van professionals in beeld gebracht. Tijdens gesprekken met leiden deze scans tot meer verdieping en bewustzijn. Dit is van toegevoegde waarde tijdens werving- en selectietrajecten.

.

Marketing en recruitment

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

.

Recruitment4You
Recruitment4You

Een bakje koffie

Wij maken graag kennis met de organisatie om te bepalen of we de behoefte en de openstaande (key) positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. Zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast wat wervingsverhalen van headhunter Den Bosch om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaatst zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook en niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

 

Recruitment4You heeft ons met het gehele traject geholpen. Van het opstellen van een profiel voor een geschikte invulling van de rol tot het daadwerkelijk invullen van de vacature. Sheila en haar team zijn bereid mee te denken, schakelen snel en komen met kandidaten die daadwerkelijk iets toe zouden kunnen voegen in het bedrijf. Baetsen-Groep is zeer tevreden! Jasper Wessels, Manager proces- en bedrijfsontwikkeling