Recruitment4You

Headhunter Den Bosch

Zoek je een headhunter in Den Bosch, om die ene moeilijke vacature in te vullen? Of ben je gericht op zoek naar een specifieke kandidaat? Bij Recruitment4You bieden we gespecialiseerde headhunting met een hoog succespercentage. Maar niet alleen voor headhunting kun je bij ons terecht, wij ontzorgen je ook compleet op het gebied van werving en selectie of outplacement. In een arbeidsmarkt die volop in ontwikkeling is, weten wij de juiste kandidaten te vinden en gaan we voor een duurzame relatie op lange termijn. We hechten veel waarde aan goede communicatie, waardoor je als klant steeds op de hoogte bent van de vorderingen in het proces en de wederzijdse verwachtingen kristalhelder zijn. Mede in de goede communicatie zit ons onderscheidend vermogen als headhunter in Den Bosch.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Schaarste op de arbeidsmarkt

Waar er voor bepaalde functies een overschot aan kandidaten is, heb je aan de andere zijde schaarste in specifieke sectoren. Beide ontwikkelingen kennen hun eigen uitdagingen. Bij een overschot aan kandidaten wordt er soms ‘met hagel geschoten’ op een vacature, waardoor een bedrijf of organisatie veel niet passende reacties ontvangt. Bij schaarste blijven de reacties vaak juist uit, maar ook hier zie je dat er veel ongeschikte mensen toch reageren. In beide situaties kan een headhunter in Den Bosch en omstreken uitkomst bieden, door gericht op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. Hiervoor is specialistische kennis nodig. Bij Recruitment4You hebben we deze kennis in huis, samen met jarenlange ervaring. Wij gaan anders te werk dan de ‘traditionele’ recruitmentbureaus en bewegen flexibel mee met zowel de behoeftes van jouw bedrijf, als de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ook bij moeilijk in te vullen vacatures weten we door inzet van de juiste strategie, de juiste medewerkers aan te trekken.

Strategisch en onderbouwd

Om succesvol te zijn als headhunter in Den Bosch en omgeving, hebben we onze eigen beproefde strategie ontwikkeld. Sheila van der Meeren is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie, waardoor ze de doelgroep steeds op de juiste manier weet te benaderen. Om dat te kunnen doen, brengen we eerst de doelgroep in kaart en doen we een arbeidsmarktanalyse. Hierbij zetten we ook software in, om relevante factoren te achterhalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de salariseisen die de doelgroep stelt en overige pullfactoren, met andere woorden: wat vindt de doelgroep belangrijk en waardoor wordt de doelgroep aangetrokken? Wat zorgt ervoor dat er gekozen wordt voor bepaalde bedrijven of functies? Uiteraard maken we ook hier weer een rapportage van, die we met je bespreken. Door onze krachten te combineren en ook onze jarenlange ervaring op het gebied van marketing in te zetten, zorgen we voor een succesvolle headhunting campagne.

Meer over ons
Recruitment4You

Onze tools

Naast een goede strategie beschikken we ook over goede middelen. Sheila van der Meeren, headhunter in regio Den Bosch en eigenaresse van Recruitment4You, heeft twee tools ontwikkeld en deze zijn inmiddels ook geregistreerd. Om de cultuur van jouw bedrijf inzichtelijk te maken, is er de CTS® (Cultuur Talenten Scan). Door het invullen van de gratis scan, ontvang je binnen enkele minuten een rapportage met de belangrijkste kenmerken van jouw bedrijfscultuur. Wat is er typerend binnen de organisatie? Is er vooral veel drive, trots en ruimte voor eigen initiatief? Of is er een sterke hiërarchische structuur, waarbij controle en beheersbaarheid van groot belang zijn? Is samenwerking de drijvende kracht achter de organisatie en voelen de medewerkers zich sterk verbonden met elkaar? Al deze factoren zijn van belang, bij het kiezen van de juiste nieuwe medewerkers. Daarom wordt ook de kandidaat aan een grondige analyse onderworpen. Daarvoor is er de PRS® (Pre-Selectie Scan), die de kenmerkende eigenschappen van kandidaten achterhaalt. Juist deze soft skills bepalen voor een groot deel of iemand matcht met jouw bedrijf.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You video’s

Video van het bedrijf

Naast de inzet van onze tools, maken we ook een recruitmentvideo van jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat we zowel jouw bedrijf als de functie op een aantrekkelijke en aansprekende manier kunnen presenteren aan kandidaten. Dit ‘kijkje in de keuken’ biedt kandidaten een eerste mogelijkheid, om te zien of ze matchen. We brengen in beeld hoe de sfeer in het bedrijf is, wie misschien hun nieuwe collega wordt en wat de functie precies inhoudt. Door te informeren en te enthousiasmeren, is er al een belangrijke stap gezet en wordt de kandidaat op de juiste manier geprikkeld. Naast een video maken we ook graag foto’s om deze in te zetten bij onze campagne.

Recruitment4You

Een bakje koffie

Wil je even sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of meteen al aan de slag met een headhunter in Den Bosch? Dan drinken we graag een bakje koffie met je. Vul ook alvast de gratis CTS® in, om meer inzicht te verkrijgen in jouw bedrijfscultuur en welk type medewerker bij jouw bedrijf past. Bekijk ook onze reviews om te zien hoe we andere klanten al geholpen hebben, met een duurzame plaatsing. De koffie staat voor je klaar, tot snel!

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen