Recruitment4You

Headhunter directiefuncties nodig?

Is er binnen de organisatie een positie op management- of directieniveau? Onze headhunter directiefuncties heeft specialistische kennis van c-level recruitment en executive search om directie succesvol te ondersteunen in haar zoektocht. De search naar de juiste kandidatuur voor de openstaande positie vraagt om een gedegen en discrete aanpak. Jouw vacature is onze passie. Waar kunnen wij je mee helpen?

Recruitmentbureau & headhunter directievacatures

Recruitment4You is het gespecialiseerde recruitmentbureau voor het invullen van directie- en managementposities. Wij opereren niet als standaard recruiter, al onze consultants zijn ervaren ondernemers en weten over welke competenties een directielid moet beschikken om succesvol te zijn. We hebben een unieke headhunting methode ontwikkeld voor het invullen van vacatures op directie- en managementniveau. Unieke software, een netwerk op c-level niveau gecombineerd met HR scans zorgen ervoor dat wij elke keer de juiste persoon vinden.

Voor wie werken we graag?

.

Onze kracht ligt bij het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Wanneer we functioneren als het verlengstuk van de HR afdeling  en/of directie zijn we op ons best. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

♦ Daar waar discretie nodig is
♦ Daar waar de werving is vastgelopen
♦ Daar waar geen tijd is
♦ Daar waar geen kennis is van werving en selectie
♦ Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Onze werkwijze voor succesvol rekruteren

.

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak. We hanteren onder andere het 4K-model (kennis, kunde, karakter en klimaat).

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

Wil je meer informatie over onze headhunter directievacatures?

We zorgen voor een kwalitatief werving en selectieproces. Met een discrete aanpak en volledige ontzorging.
Wil je meer weten over Recruitment4You of een positie bij ons aanmelden? Neem gerust contact met ons op.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

 

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients