Recruitment4You

Headhunter manager nodig?

Onze headhunter manager coördineert jouw vraag binnen ons recruitmentbureau. Indien er binnen de organisatie een positie openstaat op management- of directieniveau zorgt hij ervoor dat de juiste specialist wordt gekoppeld aan de vacature. Waar kunnen wij je mee helpen?

Onze headhunter manager regelt het allemaal

Door de gespannen arbeidsmarkt ontvangen wij veel aanvragen voor ondersteuning bij excutive search, headhunting en werving & selectie. Onze headhunter manager doet de eerste toetsing of ons bureau de opdrachtgever inderdaad van dienst kan zijn. Opdat wij de verwachtingen zo goed mogelijk kunnen managen. Wij houden binnen Recruitment4You van transparantie. Dat de basis van een goede samenwerking.

Voor welke bedrijven kunnen we succesvol werven?

.

Onze kracht ligt bij het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Wanneer we functioneren als het verlengstuk van de HR afdeling  en/of directie zijn we op ons best. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

♦ Daar waar discretie nodig is
♦ Daar waar de werving is vastgelopen
♦ Daar waar geen tijd is
♦ Daar waar geen kennis is van werving en selectie
♦ Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Onze werkwijze voor succesvol rekruteren

.

Bij een werving- en selectietraject doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. Onze aanpak bestaat uit de 7 stappen die de meeste waarde toevoegen. Bent je al verder in het proces en zoek je externe expertise, dan helpen wij je ook graag.

  • We starten met een inventarisatie van de positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal (indien toegestaan), marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
  • We hanteren een garantietermijn op onze wervingen

Wil je meer informatie via onze headhunter manager?

We zorgen voor een kwalitatief werving en selectieproces. Met een discrete aanpak en volledige ontzorging.
Wil je meer weten over Recruitment4You of een positie bij ons aanmelden? Neem gerust contact met onze headhunter manager op.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

 

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients