Recruitment4You

Headhunter Oosterhout

Ben je op zoek naar een headhunter in Oosterhout en een gedreven partner? Die de openstaande positie binnen de organisatie kan vervullen? Dan ondersteunt Recruitment4You je graag. In een arbeidsmarkt die volop in ontwikkeling is en onder druk staat. Is het een grote belasting voor HR om een werving- en selectietraject te draaien. Vaak ontbreken de tools binnen de organisatie en is het lastig om de juiste profielen aan te trekken. Bij Recruitment4You hebben we de juiste kennis en ervaring voor headhunting. En een gerichte executive search uit te zetten. Je kunt bij ons niet alleen terecht als je op zoek bent naar een headhunter Oosterhout, maar ook voor advies met betrekking tot vraagstukken op het gebied van werving- en selectie en recruitment zijn we een gedegen gesprekspartner.

Executive search

Recruitment4You vindt en bemiddelt de beste en meest betrouwbare leiders uit de markt. De succesfactor van onze methode? Onze mensgerichte én datagedreven aanpak. Als headhunter Oosterhout zijn we gedreven om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van jouw organisatie. We zijn een sparringpartner en begeleiden de organisatie tijdens elke fase van het werving- en selectieproces.

Arbeidsmarktcommunicatie, analyses en een mensgerichte aanpak

De kandidatuur die de positie kan invullen voor de organisatie waar je werkzaam bent, bekleed op dit moment elders een functie. De vraag is vooral; hoe bereiken we deze kandidaat? Onze expertise om deze leiders te vinden, met ze in gesprek te komen. En de match te maken tussen leiderschap, positie en organisatiecultuur. Daarvoor worden we ingeschakeld. We beschikken over een warm netwerk, deze zetten we altijd in tijdens de search processen en we volgen externe sporen. Zodat de belanghebbenden met een aantal leiders kennismakingsgesprekken kan voeren.

Recruitment4You

CTS® en PRS® scan

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we als headhunter Oosterhout precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Voor wie werken we graag?

Onze expertise past het best bij organisaties die hun openstaande positie in het geheel willen uitbesteden. Die graag ontzorgd willen worden in het werven & selecteren van top talenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

  • Daar waar de werving is vastgelopen
  • Daar waar geen tijd is
  • Daar waar geen kennis is van werving en selectie
  • Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

‘The best way to predict the future is to invent it’ – Alan Kay

 

Recruitment4You
Recruitment4You

Even sparren met een kop koffie?

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. Zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast een aantal wervingsverhalen van headhunter Oosterhout om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Klanten vertellen

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ – Marc Cardon Zaakvoerder Van Hees Benelux