Recruitment4You

Headhunter Oosterhout

Ben je op zoek naar een headhunter in Oosterhout? Die ook schaarse kandidaten voor jouw bedrijf kan werven? Dan helpt Recruitment4You je graag. In een arbeidsmarkt die volop in ontwikkeling is, zie je zowel schaarste voor bepaalde functies als een overschot aan kandidaten in bepaalde sectoren. Bedrijven vinden het vaak moeilijk om de juiste kandidaten te vinden en aan te trekken. Bij recruitment4You hebben we de juiste kennis en ervaring om ook de moeilijke profielen te hunten. Je kunt bij ons niet alleen terecht als je op zoek bent naar een headhunter in Oosterhout, maar ook voor vraagstukken op het gebied van recruitment en outplacement.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Actief searchen

bedrijf, maar is het nog niet gelukt om de juiste medewerkers te vinden. Dan kan een headhunter uitkomst bieden. Zeker als het gaat om zogeheten ‘moeilijke profielen’. In de sectoren ICT, techniek, finance, zorg en onderwijs is er veel vraag naar goede kandidaten maar weinig aanbod. Traditionele recruiters plaatsen vaak een vacature en wachten dan de reacties daarop af. Deze manier van werven brengt nadelen met zich mee, zoals niet genoeg reacties binnen krijgen of juist veel, maar ongeschikte reacties. Bij Recruitment4You onderscheiden we ons sterk van deze werkwijze. We gaan een flinke stap verder en zorgen ervoor dat we flexibel meebewegen met de arbeidsmarkt. Als je ons inschakelt als headhunter in Oosterhout, gaan we strategisch en pro-actief te werk. We hebben jarenlange ervaring en specialisatie, zodat we zeer succesvol zijn in zowel headhunten als recruiten.

Communicatie en analyse

Bij ons werk als headhunter in Oosterhout en omgeving gaan we goed voorbereid te werk. Bij Recruitment4You is met name Sheila van der Meeren specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Door de doelgroep op de juiste manier aan te spreken, verhogen we de kans op succes en plannen we gesprekken met de juiste kandidaten. Eerst moeten we natuurlijk weten wie de doelgroep precies is en waar deze zich beving. Daarvoor maken we een arbeidsmarktanalyse. Uit onze onderzoeksdata vergaren we kennis over de functie op de arbeidsmarkt en weten we welke factoren van belang zijn. Dit doen we onder ander door het gebruik van software. Op deze manier analyseren we onder meer wat de salariseisen zijn van de doelgroep, wat de man – vrouw verhouding is en welke pullfactoren belangrijk zijn voor kandidaten. Waardoor worden ze aangetrokken? We stellen een rapportage op en bespreken deze met je. De bevindingen uit onze analyse, liggen aan de basis van onze headhunting strategie. Naast analyse en communicatie, is het brengen van een aantrekkelijke boodschap voor kandidaten net zo belangrijk. Als ervaren headhunter in Oosterhout weten we precies hoe we dat moeten doen. Het maken van een recruitmentvideo is een beproefd middel dat we inzetten, om jouw bedrijf zo aansprekend mogelijk te presenteren.

Meer over ons
Recruitment4You

CTS® en PRS® scan

Bij een match voor de lange termijn, komt meer kijken dan alleen het voldoen aan opleidings- of werkervaringseisen. Als de ‘soft skills’ van een kandidaat niet bij jouw bedrijf passen, dan zijn nieuwe medewerkers niet goed op hun plek en heeft dit op de lange termijn gevolgen. Bij Recruitment4You krijgen de soft skills dan ook de juiste aandacht. Om te weten welk type medewerker binnen jouw bedrijf past, voeren we twee scans uit. De CTS® hebben we zelf ontwikkeld en is inmiddels geregistreerd. Deze scan is er speciaal voor bedrijven en geeft ons inzicht in de bedrijfscultuur. Uit de scan volt een rapport, dat laat zien wat binnen het bedrijf belangrijk is. Is er bijvoorbeeld veel aandacht voor innovatie, eigen initiatief en het tonen van leiderschap? Of wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht en verbinding? Aan de hand van twaalf typeringen vormen wij ons een beeld van de waardes binnen jouw bedrijf en matchen we onze kandidaten hieraan. Daarvoor voeren we bij kandidaten onze PRS® scan uit. Hierbij zoomen we in op bepaalde eigenschappen, die kenmerkend zijn voor de kandidaat. We onderzoeken hun kracht en mogelijke valkuilen, zodat we zien binnen welke omgeving de kandidaten het maximale uit zichzelf halen. Als headhunter in Oosterhout hebben we op deze manier al vele succesvolle matches gerealiseerd.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You video’s

Recruitmentvideo over het bedrijf en de functie

Om ervoor te zorgen dat kandidaten een zo concreet mogelijk beeld hebben van jouw bedrijf en de functie die vacant is, maken we een recruitmentvideo. In deze video laten we met name de bedrijfscultuur zien en de werkzaamheden die bij de functie horen. Zo krijgen kandidaten een indruk van de sfeer in het bedrijf, zien ze hun potentiële collega’s en weten ze meer over de werkzaamheden. Uit ervaring weten wet dat kandidaten hier veel waarde aan hechten en maken ze zelf al een betere inschatting of het bedrijf en de functie passend zijn. Doordat we strategisch en onderbouwd werken, veel inzicht bieden aan kandidaten en ons richten op  duurzame inzetbaarheid, hebben we een hoog succespercentage en trekken we de juiste kandidaten aan.

Recruitment4You

Even sparren bij een kop koffie?

Als je meer wil weten over wat wij als headhunter in Oosterhout en omgeving voor jou kunnen betekenen, drinken we graag een kop koffie met je. Natuurlijk kun je onze gratis CTS® scan alvast invullen, om jouw bedrijfscultuur nu al inzichtelijk te maken. We bespreken de uitkomst van de CTS® graag met je. Bel ons gerust om een afspraak te maken. Ben je nieuwsgierig naar onze klanten en cases? Bekijk dan onze reviews via onderstaande knop. We spreken je graag, zodat we ook voor jou die succesvolle medewerker vinden!

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen