Wil je een positie en werkgever die echt iets toevoegt aan jouw leven?

De positie die je bekleedt neemt een groot deel van je week in beslag, de één werkt fulltime, de ander parttime. Maar hoe dan ook, je gaat er regelmatig naartoe. Dan moet de functie interessant zijn, de organisatie moet top zijn en bij je passen! Dat is wat wij doen, de juiste verbinding maken tussen jou en je nieuwe werkgever! Wij zijn een bureau gespecialiseerd in management- en directiefuncties.

Waarom
Recruitment4You?

01.
Historie van Recruitment4You

Veertien jaar geleden (2009) sloeg Sheila van der Meeren de vlag in de grond en is Recruitment4You ingeschreven bij de KvK. Inmiddels is het een familiebedrijf met een kundig en vooral daadkrachtig team. Waarbij topkwaliteit de hoogste prioriteit is. In 2016 ontwikkelde de eigenaresse twee HRM tools die geregistreerd zijn en behoren tot de dagelijkse manier van werken. Het ontzorgen van de opdrachtgever en het vinden van de best passende kandidaat zijn onze twee belangrijkste uitgangspunten. Ons kernwaardes zijn; waarde toevoegen, eerlijk zakendoen, maatwerk, betrokkenheid en innovatief. We bouwen daardoor aan langdurige klant- en kandidaatrelaties.

02.
Wat doen we

In de basis werken wij vanuit opdrachten die door klanten bij ons worden neergelegd. Dat kan het invullen van een vaste of interim positie zijn of het geven een HR advies. Wij werken meestal voor midden- en kleinbedrijven en met uitschieters naar grote multinationals.

03.
Hoe doen we dat

Het is mogelijk dat je reageert op één van onze openstaande posities of wellicht ben je een gehunte kandidaat? Vanaf dit punt begint de kandidaat reis. Je bent met ons in contact gekomen. Graag drinken we met jou een kop koffie als we een concrete functie voor je hebben openstaan. We gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om en informeren je tijdens het werving- en selectietraject steeds hoe het verloop is.

Bekijk hier de actuele vacatures

Analytisch en conceptueel

Deze mensen bedenken een concept en maken een plan. Innovatief, communicatief en leergierig zijn aan aantal competenties die bij deze kleur passen.

Recruitment4You
Recruitment4You
Enthousiast en doelgericht

Deze mensen zitten vol met initiatief en altijd in voor een avontuur. Doelgericht, ambitieus en daadkracht zijn een aantal competenties die passen bij deze kleur.

Vul gratis de quickscan in en weet binnen 5 minuten wat jouw competenties zijn!

Praktisch en taakgericht

Bedachte plannen handen en voeten geven, daar zijn deze mensen goed in. Verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en efficiëntie zijn competenties die passen bij deze kleur.

Recruitment4You
Recruitment4You
Verbindend en toegewijd

Samen staan we sterk en we klaren deze klus op een manier waar iedereen zich goed bij voelt. Betrokkenheid, netwerkend en coachend zijn aantal competenties die passen bij deze kleur.