Recruitment4You

Wil je een werkgever die echt iets toevoegt aan jouw leven?

Je baan neemt een groot deel van je week in beslag, de één werkt fulltime, de ander parttime. Maar hoe dan ook, je gaat er regelmatig naartoe. Dan moet werk leuk zijn, je werkgever moet top zijn en bij je passen! Dat is wat wij doen, de juiste match maken tussen jou en je nieuwe werkgever!

Doe de PRS Scan
Recruitment4You

Waarom
Recruitment4You?

01.
Wie is R4Y

Twaalf jaar geleden (2009) sloeg Sheila van der Meeren de vlag in de grond en is Recruitment4You ingeschreven bij de KvK. Inmiddels is het een familiebedrijf met een leuk, gezellig en vooral daadkrachtig team. In 2016 ontwikkelde de eigenaresse twee HRM tools die inmiddels geregistreerd zijn en behoren tot de dagelijkse manier van werken. Het ontzorgen van de klant en het vinden van de best passende kandidaat zijn onze twee belangrijkjste uitgangspunten. Ons kernwaardes zijn; waarde toevoegen, eerlijk zakendoen, oog voor detail en een persoonlijke touch. We bouwen daardoor aan langdurige klant- en kandidaatrelaties.

02.
Wat doen we

In de basis werken wij vanuit opdrachten die door klanten bij ons worden neergelegd. Dat kan het invullen van een vacature zijn, outplacement, een assessment of strategisch advies. Wij werken meestal voor midden- en kleinbedrijven en soms zijn er wat uitschieters naar grote multinationals. Maar natuurlijk nemen we ook specifieke vragen aan van kandidaten die hulp nodig hebben bij het maken van een CV of LinkedInprofiel, coaching nodig hebben bij een carrière switch of begeleiding wensen bij het solliciteren. Heb jij een specifieke vraag, laat het ons dan weten via het contactformulier.

03.
Hoe doen we dat

Ben jij nog niet als kandidaat bij ons ingeschreven? Het is mogelijk dat je reageert op één van onze vacatures of misschien ben je een gehunte kandidaat? Vanaf dit punt begint de kandidaat reis. Je bent met ons in contact gekomen. Graag drinken we met jou een kop koffie als we een concrete functie voor je hebben open staan. Misschien heb je ondersteuning nodig bij het vinden van een baan door coaching of jobhunting? Of ben jij al geholpen met wat advies over je CV en LinkedIn profiel? We gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om en informeren je tijdens het werving- en selectietraject steeds hoe het verloop is.

Lees meer over ons

Bekijk hier de actuele vacatures

Vacatures
Analytisch en conceptueel

De kennisgerichte persoon heeft veel kennis in huis en maakt met die kennis graag een plan. Maar een plan maken? Dat doet hij niet zomaar. Hij gaat heel secuur te werk; leest boeken, gaat in gesprek met collega’s, verzamelt factsheets en vormt aan de hand van alle vergaarde informatie een plan. Dit plan komt stapje voor stapje tot stand, de kennisgerichte medewerker onderzoekt namelijk continu of er nog nieuwe invalshoeken zijn die hij wellicht over het hoofd heeft gezien. Wil je de uitgebreide uitslag?

Doe de PRS Scan
Recruitment4You
Recruitment4You
Enthousiast en doelgericht

Dit gaat lukken! Vol passie en inspiratie gaat de doelgerichte medewerker op pad om in korte tijd een fantastisch project neer te zetten. De lat ligt hierbij hoog, want het beste is in deze nog niet goed genoeg. In zijn enthousiasme stimuleert de doelgerichte medewerker ook anderen om zoveel mogelijk eruit te halen wat erin zit. Het zijn echte sfeermakers en leiders. Doordat ze op hoog tempo en zeer gepassioneerd te werk gaan, is er wat minder oog voor detail. Wil je de uitgebreide uitslag?

Doe de PRS Scan

Pre-Selectie Scan (PRS®)

Vul gratis de quickscan in en weet binnen 5 minuten wat jouw competenties zijn!

Praktisch en taakgericht

Gewoon doen, u roept, wij draaien! Dat is de kracht van de uitvoerder. Deze mensen komen het best uit de verf als ze binnen duidelijk afgebakende kaders een opdracht kunnen uitvoeren. Ze houden van structuur, efficiëntie en hebben respect voor autoriteit. Ze voeren dat precies zo uit als gevraagd wordt en nemen daar de volle verantwoordelijkheid voor. Daarom is het voor deze mensen ook prettig te weten waar hun verantwoordelijkheid ophoudt en die van een ander begint. Eenmaal aan het werk, wordt de te volbrengen taak eerst grondig uitgedacht. Maar, en daar is de uitvoerder uniek in, daarna lukt het ook om aan bedachte plannen handen en voeten te geven. Wil je de uitgebreide uitslag?

Doe de PRS Scan
Recruitment4You
Recruitment4You
Verbindend en toegewijd

Samen staan we sterk en we klaren deze klus op een manier waar iedereen zich goed bij voelt. Dat is de essentie van hoe een samenwerker het liefst werkt. Een belangrijk aspect daarbij is het aandacht hebben voor elkaar; voelt iedereen zich prettig binnen het team? Kunnen we elkaar vertrouwen? In verbinding met elkaar communiceren zijn hierbij sleutelwoorden. Het zijn daarom ook hele goede netwerkers, de samenwerkende collega komt niets bij je halen, hij is oprecht geïnteresseerd in wat er bij jou leeft. Daarnaast is de samenwerker flexibel, toegewijd en leeft altijd mee met zijn collega’s. Wil je de uitgebreide uitslag?

Doe de PRS Scan