Recruitment4You

Onze manager werving en selectie

Staat voor je klaar met al je vragen over werving & selectie, excutive search, headhunting of c-level recruitment. Indien er binnen de organisatie een positie openstaat op management- of directieniveau zorgt zij ervoor dat de juiste specialist wordt gekoppeld aan de vacature. Waar kunnen wij je mee helpen?

Onze manager werving & selectie ontzorgt jou

Door de krappe arbeidsmarkt ontvangen wij veel aanvragen voor excutive search, headhunting en werving & selectie. Onze manager werving & selectie maakt een toetsing of ons bureau jou inderdaad van dienst kan zijn. Opdat wij de verwachtingen zo goed mogelijk kunnen managen. Wij houden binnen Recruitment4You van eerlijkheid en transparantie. Dat de basis van een goede en succesvolle samenwerking en het DNA van ons bureau.

Voor welke bedrijven kunnen we succesvol traject uitzetten?

.

Onze expertise en kracht ligt bij het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Wanneer we functionen als HR business partner van een organisatie zijn we op ons best. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt. Waardoor we uitgebreide expertise hebben opgebouwd in verschillende branches.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

♦ Daar waar discretie nodig is
♦ Daar waar de werving is vastgelopen
♦ Daar waar geen tijd is
♦ Daar waar geen kennis is van werving en selectie
♦ Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Onze werkwijze voor succesvol rekruteren

.

Bij een werving- en selectietraject doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. We begrijpen de kritieke invulling en combineren dat met een zorgvuldige strategie. We hanteren onder andere het 4K-model (kennis, kunde, karakter en klimaat).

  • We starten met een inventarisatie van de positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal (indien toegestaan), marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
  • We hanteren een garantietermijn op onze wervingen

Wil je meer informatie via onze manager werving & selectie?

Wij zorgen voor een kwalitatief en succesvol werving en selectieproces. Met een discrete aanpak en volledige ontzorging.
Wil je meer weten over Recruitment4You of een positie bij ons aanmelden? Neem gerust contact met op onze manager werving & selectie.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

 

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients