Onze missie & visie

Onze passie voor mensen verbinden met een inhoudelijke functie vormt de basis. Binnen ons bureau gaan we doortastend en met een persoonlijke touch te werk. Ons DNA komt terug in elke werving. We hebben onze missie en visie met zorg geformuleerd. Precies zoals we elke werving voor ogen hebben.

Recruitment4You

Missie

De missie van Recruitment4You is energieke professionals en/of leiders met hoogwaardige skills te bemiddelen voor bedrijven en organisaties. Om daarmee de personeelsvraagstukken van organisaties & bedrijven kwalitatief en duurzaam in te vullen.

Visie

We doen dat door de best passende verbinding en match te maken tussen professional & opdrachtgever en diens organisatie of bedrijf. We doen dit op transparante, doortastende en daadkrachtige wijze. Met een lange termijn relatie in het achterhoofd. Wij willen het beste werving & selectiebureau van Nederland zijn.

Wij geloven in de verbinding met de organisatie cultuur!

Recruitment4You

Innovatief

Innovatie is binnen deze bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf wordt snel geschakeld en is er oog voor detail.

Recruitment4You
Doelgericht

In dit bedrijf gebeurt altijd wat. Mensen die hier werken weten wat ze willen en beelden dit vol passie uit in nieuwe initiatieven.

Recruitment4You
Verbindend

Verbinding en persoonlijke aandacht zijn binnen de oranje bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf zorgen we goed voor elkaar.

Recruitment4You
Praktisch

Praktisch, zakelijk en rechtlijnig. Een andere vertaling: gewoon doen! Hier weet iedereen waar hij aan toe is en dat levert tastbare resultaten op.

Verdiepen ‘met’ en ‘in’ de organisatie

We verdiepen ons in de organisatie cultuur en de context van de positie om een optimale en duurzame match tot stand te brengen. Onze niet aflatende nieuwsgierigheid en enthousiasme zorgen steeds voor mooie resultaten.

Human Resources isn’t a thing we do. It’s the thing that runs our business — Steve Wynn 

Recruitment4You

Wat vertellen klanten over ons?

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

Vanuit mijn functie als HR Coordinator bij KLG Europe heb ik samengewerkt met Recruitment4You. Ondanks de pittige functies en profielen waar we naar op zoek waren in deze krappe arbeidsmarkt, heeft Recruitment4You het voor elkaar weten te krijgen deze vacatures te vervullen. We zijn erg blij met de geleverde kandidaten en dus onze nieuwe collega’s. – Linsey van Leeuwen, HR Coördinator