Onze missie & visie

Onze passie voor mensen verbinden met een inhoudelijke functie vormt de basis. Binnen ons bureau gaan we doortastend en met een persoonlijke touch te werk. Ons DNA komt terug in elke werving. We hebben onze missie en visie met zorg geformuleerd. Precies zoals we elke werving voor ogen hebben.

Missie

De missie van Recruitment4You is professionals met hoogwaardige skills te bemiddelen voor bedrijven en organisaties. Om daarmee de personeelsvraagstukken van organisaties & bedrijven kwalitatief en duurzaam in te vullen.

Visie

We doen dat door de best passende verbinding en match te maken tussen professional & opdrachtgever. We doen dit op een transparante, doortastende en daadkrachtige wijze. Met een lange termijn relatie in het achterhoofd. Daarbij is topkwaliteit onze hoogste prioriteit.

Kernwaarden, ons DNA

De fundering van Recruitment4You is dat we graag mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Wie een functie bekleedt die op zijn lijf geschreven is, ervaart werkgeluk en presteert beter.

Waarde toevoegen

Waarde toevoegen is voor ons vanzelfsprekend. Het is datgene waar wij ons goed door voelen binnen ons bureau; het is onze blauwdruk. Meedenken, een hoge betrokkenheid hebben met elk wervingstraject en de drive om elke opdracht tot een succes te maken.

Eerlijk zakendoen

Integere normen en waarden maakt net als waarde toevoegen onderdeel uit van onze blauwdruk. Dat betekent dat we eerlijk zakendoen. We zetten krachtige positieve communicatie in als het gaat om het activeren van kandidaten zodat we onze klanten daadkrachtig positioneren. We blijven weg van hagel schieten en een agressieve benadering. Eerlijk zakendoen begint met het vormen van een duurzame samenwerking en sluiten we af een succesvolle invulling van de opdracht.

Maatwerk

Onze dienstverlening, het werven en selecteren van kwalitatieve professionals door middel van executive search, headhunting en recruitment is altijd maatwerk. Door onze jarenlange ervaring hebben we een eigen strategie ontwikkeld en twee geregistreerde HR tools in de markt gezet, deze zetten we steeds weer in. Elk wervingstraject gaat om een andere positie en een ander bedrijf. Doordat deze twee variabelen veranderen zullen we steeds opnieuw marktonderzoek doen, is het gedrag en wensen van de doelgroep anders en zijn de eisen vanuit de klant anders. Deze unieke specificaties zorgen telkens voor een ander draaiboek.

Betrokkenheid

Wij zijn enorm gedreven en gepassioneerd in ons werk waardoor onze betrokkenheid groot is. Juist deze kernwaarde zorgt ervoor dat we net dat stapje meer doen voor onze klanten. Ons uitgangspunt is dat er altijd een professional is die resoneert met de specificaties van de positie en de cultuur van de organisatie.

Innovatief

Niets is zo veranderlijk als mensen en technieken. Deze twee zijn nauw verweven met ons werk. Wij omarmen daarom de nieuwste snufjes en (technische) mogelijkheden. Daarnaast is het noodzakelijk om efficiënt en innovatief te werken omdat binnen werving & selectie data een grote rol speelt. Wij zijn een enthousiaste aanhanger van hard en soft skills met elkaar in overeenstemming brengen. Daarvoor hebben we binnen ons bureau innovatieve oplossingen ontwikkeld.

Verdiepen ‘met’ en ‘in’ de organisatie

We verdiepen ons in de organisatie cultuur en de context van de positie om een optimale en duurzame match tot stand te brengen. Onze niet aflatende nieuwsgierigheid en enthousiasme zorgen steeds voor mooie resultaten.

Human Resources isn’t a thing we do. It’s the thing that runs our business — Steve Wynn 

Wat vertellen klanten over ons?

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Vanuit mijn functie als HR Coordinator bij KLG Europe heb ik samengewerkt met Recruitment4You. Ondanks de pittige functies en profielen waar we naar op zoek waren in deze krappe arbeidsmarkt, heeft Recruitment4You het voor elkaar weten te krijgen deze vacatures te vervullen. We zijn erg blij met de geleverde kandidaten en dus onze nieuwe collega’s’ – Linsey van Leeuwen, HR Coördinator