Recruitment4You

Over ons

De medewerkers van jouw bedrijf vormen voor een groot deel het DNA van jouw bedrijf. Daarom wil je de juiste collega’s aan boord hebben. Dat is wat wij doen, de passende match maken! Samen maak je het succes.

Doe de CTS Scan
Recruitment4You

Waarom
Recruitment4You?

01.
Wie is R4Y

Wij zijn Recruitment4You en eigenlijk zegt onze naam precies wat wij doen. Wij recruiten talent en dat doen we met ene persoonlijke aanpak, dus speciaal voor jou. We zijn in 2009 opgericht met als doel om bedrijven compleet te ontzorgen als het aankomt op hun zoektocht naar talentvolle werknemers. Onze oprichtster Sheila van der Meeren heeft hiermee van haar passie – bedrijven en talent met elkaar verbinden – haar beroep gemaakt. Toen haar manier van werken erg succesvol bleek en ze het werk aan niet meer aankon, is het team uitgebreid. Nu zijn we, met ons vier daadkrachtige wervingsspecialisten, aangevuld met leuke stagiaires, een dynamisch en hecht team geworden. Onze kernwaardes zijn; waarde toevoegen, eerlijk zakendoen, oog voor detail en een persoonlijke touch. We bouwen daardoor aan langdurige klantrelaties. Een tevreden klant en kandidaat is onze hoogste prioriteit.

02.
Wat doen we

Wij werken meestal voor MKB met een aantal uitschieters naar grote multinationals. Werven is een intensief vak waar een DGA, HR manager of Officemanager vaak geen tijd voor heeft of de tools en kennis in de organisatie ontbreken. Onze manier van werven is gebaseerd op het uit handen nemen van het hele proces; onderzoek naar de doelgroep, werven, selecteren, headhunten, screenen en introduceren. Elke klant heeft iets anders nodig. Het is daarom is het steeds weer maatwerk. Het kan gaan om een enkelvoudige opdracht of om het werven van een aantal medewerkers tegelijk. Voor het laatste is een strategisch plan vereist waar marketing en recruitment samenkomen. Hierin hebben we veel kennis opgebouwd. Naast werving kun je ook bij ons terecht voor outplacement, assessments en HR adviezen.

03.
Hoe doen we dat

We hebben ons gespecialiseerd in gedrag van doelgroepen, arbeidsmarktcommunicatie en een eigen recruitmentstrategie. Onze CTS® en PRS® scans zetten we tijdens elk traject in. Onze reis begint bij de klant en kandidaat, door middel van een interview komen we alle ins- en outs te weten. We gaan klant specifiek te werk en leveren maatwerk of het nu om werving en selectie, recruitment, outplacement, assessments of coaching gaat.

Innovatief

Innovatie is binnen de magenta bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf wordt snel geschakeld en is er oog voor detail. Deze woorden passen goed bij de magenta bedrijfscultuur: vertalen, modellen, analytisch, beschouwend, nieuwsgierig, afstandelijk, kennis(overdracht), conceptueel, vernieuwing, flexibiliteit, creativiteit, experimenteren, risico’s nemen en groei.

Doe de CTS Scan
Recruitment4You
Recruitment4You
Doelgericht

In dit bedrijf gebeurt altijd wat. Mensen die hier werken weten wat ze willen en beelden dit vol passie uit in nieuwe initiatieven. Deze woorden passen goed bij de blauwe bedrijfscultuur: enthousiasme, drive, expressie, idealistisch, inspirerend, impulsief, eigengereid, intuïtie, lef, leiders, trots, sterke overtuigingskracht, to the point, warm, motiverend en doelgerichte acties.

Doe de CTS Scan

Cultuur Talenten Scan (CTS®)

Vul gratis de quickscan in en weet binnen 5 minuten wat jouw bedrijfscultuur is!

Praktisch

Praktisch, zakelijk en rechtlijnig. Een andere vertaling: gewoon doen! Hier weet iedereen waar hij aan toe is en dat levert tastbare resultaten op. Deze woorden passen goed bij de groene bedrijfscultuur: interne efficiency, stabiliteit, aards, respect voor autoriteit, uniformiteit, zakelijk, controle, prestatie-indicatoren, beheersbaarheid, gericht op het materiële en betrouwbaar.

Doe de CTS Scan
Recruitment4You
Recruitment4You
Verbindend

Verbinding en persoonlijke aandacht zijn binnen de oranje bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf zorgen we goed voor elkaar. Deze woorden passen goed bij de oranje bedrijfscultuur: samenwerken, participatie, verbinden, openheid elkaar helpen, toewijding, klantgerichtheid, informeel, zachtheid, vriendschap, liefde, authentiek en idealistisch.

Doe de CTS Scan
Recruitment4You video’s

Wij brengen jouw bedrijf in beeld!

Een vacature gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Kandidaten reageren daar erg positief op omdat door een vacature visueel te maken, de vacature ook echt tot leven komt. Kandidaten kunnen zich veel beter voorstellen hoe het is om er te werken. Zij hebben zoveel keus. Daarom is presentatie essentieel bij werven. Bekijk hier een aantal voorbeelden:

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen