Recruitment4You

Recruiter Breda nodig?

Is de organisatie op zoek naar invulling van een openstaande positie? Recruitment4You is de recruiter Breda met ruime kennis en ervaring. Een samenwerking met ons bureau betekent dat de oplossing voor het invulling van de key positie binnen handbereik ligt. Voor ons staat een persoonlijke en effectieve aanpak voorop. Onze jarenlange focus op recruitment, headhunting en executive search zorgen voor het juiste resultaat.

Recruiter Breda komt met de juiste kandida(a)t(uur) in contact

Contact leggen met professionals, die werkend zijn en niet specifiek beschikbaar of op zoek zijn naar een nieuwe positie. Vraagt om uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van de doelgroep. Zodat de toenadering goed kan landen en resulteert in een verkennend gesprek. Voordat we toe zijn aan contact leggen met professionals maken we een goede analyse en stellen we een strategie op. Het gaat vaak om kritische (key) posities die van groot belang zijn voor een organisatie. Wij willen altijd goed beslagen ten ijs komen en onze conversie en imago hoog houden. Interesseren en boeien is een vak apart. En dat is de toegevoegde waarde van een gespecialiseerd werving & selectiebureau zoals Recruitment4You.

Complete ontzorging door recruiter Breda

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak.

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

.

Wat vertellen klanten over ons?

‘Ook wij zijn bijzonder tevreden met de inzet en aanpak van Recruitment4You. Binnen 1 maand een geschikte kandidaat gevonden in een doelgroep waar vrijwel geen kandidaten beschikbaar zijn. Recruitment4You acteert snel na opdracht, maakt een superleuk promotiefilmpje en communiceren goed. Op zoek naar personeel? Wij adviseren je om Recruitment4You te bellen!’ – Evert van de Kamp Directeur Bedrijfshallen.nl

‘Met Recruitment4You hebben we inmiddels drie W&S-trajecten gedaan en deze zijn allemaal succesvol gebleken. Telkens wist ze de juiste kandidaat aan de functie te koppelen en kon daarbij heel goed inschatten of de kandidaat binnen de cultuur van Domino Benelux zou gaan passen. 100% score, een tevreden klant en fijne, nieuwe collega’s die hun draai helemaal hebben gevonden. Momenteel is ze bezig met het 4e traject, ook hier hebben we alle vertrouwen in!’ – Peter van Riel European Commercial Director