Recruitment4You

Recruitment Breda | werving op hoger niveau

Het werven van kandidaten, die inhoudelijk sterk zijn en perfect passen binnen de cultuur van de organisatie, is een intensief vak. Heb je gegoogeld op recruitment Breda? Mogelijk is er een openstaande positie binnen de organisatie die niet eenvoudig in te vullen is. Recruitment4You heeft ruime ervaring met uiteenlopende werving- selectievraagstukken. Wij beschikken over een groot netwerk dat varieert van high-potentials tot zeer ervaren professionals. In iedere werving leveren we maatwerk en stemmen we dit af op de wensen van de klant.

Maatwerk bij recruitment Breda

Bij Recruitment4You is kwaliteit en een duurzame oplossing onze hoogste prioriteit. Dit betekent dat we samen met de klant op zoek gaan naar een goede match op basis van professionele en persoonlijke competenties. We zorgen voor voldoende awareness en brengen het werkgeversmerk in kaart. We gaan voor een bewezen en efficiënte wervingsaanpak.  Met recruitment Breda word je als klant geheel ontzorgd. Door executive search, een search in ons eigen warme netwerk en headhunting ben je als klant verzekerd van de juiste kandidaat voor de openstaande positie binnen jouw organisatie.

Onze strategie voor recruitment Breda

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. Bij onze klanten investeren we veel tijd en aandacht in de relatie. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak.

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
Recruitment4You

Speciale HRM tools

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Klanten vertellen

‘Ik ken Recruitment4You al een tijdje in een klant-relatie. Door een behoefte aan personele uitbreiding heb ik hen gevraagd mij hierbij te helpen. De professionele aanpak, de begeleiding en advisering in het proces, absoluut top! Ik kan hen aanbevelen, serieuze kwalitatieve dienstverlening. Dit is een bureau die uitstekend de vraag van de ondernemer kan beantwoorden, daarbij maakt het niet uit of je een groot bedrijf of een kleine MKB-er bent. Professioneel maar ook plezierig om mee te werken. Zodra er weer behoefte aan personeel ontstaat ga ik Recruitment4You direct bellen. Bedankt Sheila!’ – Ralph Wilbers Directeur We Payroll

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients