Recruitment4You

Recruitment Breda | werving op hoger niveau

Het werven van kandidaten, die inhoudelijk sterk zijn en perfect passen binnen de cultuur van jouw organisatie, is een intensief vak. Heb je gegoogeld op recruitment Breda? Mogelijk is er een openstaande positie binnen de organisatie die niet eenvoudig in te vullen is. Recruitment4You heeft ruime ervaring met uiteenlopende werving- selectievraagstukken. Wij beschikken over een groot netwerk dat varieert van high-potentials tot zeer ervaren professionals. In iedere werving leveren we maatwerk en stemmen we dit af op de wensen van de klant.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Maatwerk bij recruitment Breda

Bij Recruitment4You is kwaliteit en een duurzame oplossing onze hoogste prioriteit. Dit betekent dat we samen met de klant op zoek gaan naar een goede match op basis van professionele en persoonlijke competenties. We zorgen voor voldoende awareness en brengen het werkgeversmerk in kaart. We gaan voor een bewezen en efficiënte wervingsaanpak.  Met recruitment Breda word je als klant geheel ontzorgd. Door executive search, een search in ons eigen netwerk en headhunting ben je als klant verzekerd van de juiste kandidaat voor de openstaande positie binnen jouw organisatie.

Onze strategie voor recruitment Breda

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een zorgvuldig proces:

  • We starten met een inventarisatie van de functie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
Meer over ons
Recruitment4You

Speciale HRM tools

Ieder traject wordt bij Recruitment4You succesvol afgerond. Een klant die enthousiast en tevreden is met onze werving, is onze hoogste prioriteit. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Wij zijn hét recruitment bureau Breda met persoonlijke aandacht voor de klant. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ons hechte, vakkundige en daadkrachtige team gaat graag voor jou aan de slag. Wij nemen het hele wervingsproces van je over zodat je enkel een keuze hoeft te maken uit de door ons geselecteerde kandidaten. Recruitment4You is dé matchmaker tussen organisaties en professionals. Wij zorgen voor een professional die echt iets toevoegt aan jouw organisatie!

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen