Recruitment4You

Recruitment Breda

Het werven van nieuwe medewerkers, die inhoudelijk sterk zijn en perfect passen binnen de cultuur van jouw organisatie, is een intensief vak. Er belanden stapels sollicitatiebrieven en CV’s in je inbox of op je bureau, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Of het is moeilijk om echt goede mensen binnen je vakgebied te vinden, vanwege schaarste op de arbeidsmarkt. Misschien zijn er nieuwe medewerkers binnen het bedrijf begonnen, maar blijkt de match er in de praktijk toch niet te zijn. Met al deze vraagstukken heeft Recruitment4You ruime ervaring, waardoor we jou volledig kunnen ontzorgen en precies die ondersteuning kunnen bieden, die je bedrijf nodig heeft. Wij zetten in op duurzame inzetbaarheid. Voor recruitment vraagstukken in Breda en omgeving ben je bij Recruitment4You dan ook aan het juiste adres.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Altijd maatwerk

Bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers, verzorgt Recruitment4You het gehele proces voor je. Uit ervaring weten we, dat iedere klant iets anders nodig heeft. Er is niet één standaard oplossing voor jouw vraagstukken op het gebied van recruitment. Wij bieden gespecialiseerd recruitment in Breda en omstreken, volledig afgestemd op jouw specifieke vraagstuk. Hiervoor werken we via onze eigen ontwikkelde recruitmentstrategie en zetten we verschillende instrumenten in, om de perfecte match voor jouw bedrijf te kunnen maken.

Onze strategie

Onze start ligt altijd bij jou als klant. We houden een interview met je, zodat we alles te weten komen over jouw bedrijf en over de vacature(s) waar je nieuwe medewerkers voor zoekt. Hierin gaan we grondig te werk, zodat we de juiste basis hebben om een verdere analyse te maken. We maken graag foto’s van het bedrijf en een recruitmentvideo. Het liefst is dit geen commerciële video maar puur gericht op de werkzaamheden die bij de functie horen en de sfeer binnen het bedrijf, zodat dit goed in beeld wordt gebracht. Deze foto’s en video zetten we in binnen onze recruitment procedure in Breda en voor jou relevante plaatsen, dit werkt als een krachtig middel om de juiste kandidaten aan te trekken. Vervolgens maken we een arbeidsmarkanalyse, om de doelgroep in kaart te brengen. Dan maken we de vacature, publiceren deze en zetten marketing in. Natuurlijk searchen we ook in onze grote database met duizenden professionals. We voeren sollicitatiegesprekken met passende kandidaten, maken hieruit een selectie en bespreken deze profielen vervolgens met je. Daarbij houden we steeds een vinger aan de pols tijdens het wervingsproces. Wij regelen alles van A tot Z voor je. Het enige wat je hoeft te doen, is een keuze maken uit de kandidaten.

Meer over ons
Recruitment4You

Speciale HRM tools

Vanuit haar jarenlange ervaring met recruitment in Breda en omgeving, heeft de eigenaresse van Recruitment4You twee HRM tools ontwikkeld. Deze tools, de CTS® en PRS® scan, zijn geregistreerd en worden in elk traject ingezet. De Cultuur Talenten Scan (CTS®) biedt inzicht in de cultuur van jouw bedrijf en hiervan wordt een beeld geschetst.  Er zijn twaalf verschillende typen mogelijk. Uit deze scan volgt ook een advies, over welk type persoonlijkheid van medewerkers het best binnen de bedrijfscultuur past. Ook onze kandidaten worden gescand, dit doen we met de Preselectie-scan (PRS®). Dit is een mini-assessment waaruit de competenties en aandachtspunten van de kandidaat naar voren komen. Er wordt een profiel samengesteld met daarin de typerende eigenschappen van de kandidaat, de voordelen die dit oplevert en de valkuilen die daarbij horen. Ook ziet de kandidaat meteen welke beroepen of werkzaamheden bij zijn of haar profiel passen. Door de uitkomsten van deze twee tools te combineren, zorgen we voor de perfecte match. Daar hebben we al veel tevreden klanten mee kunnen helpen.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen