Recruitment4You

Recruitment bureau Oosterhout

De laatste jaren komt er terecht meer aandacht voor het menselijk kapitaal binnen bedrijven. Doordat HR-processen steeds meetbaarder zijn. Blijkt ook uit cijfers dat het hebben van aandacht voor de zogenaamde soft skills en drijfveren een duidelijke meerwaarde heeft. Talentvolle en gemotiveerde professionals maken het verschil binnen bedrijven en organisaties. Inspirerend leiderschap brengt mensen tot bloei. Bij Recruitment4You, recruitment bureau Oosterhout, leggen we focus op dit soort leiderschap bij kandidaten. Door onze recruitment strategie, zorgen we voor een duurzame plaatsing van de juiste professional voor de openstaande positie.

Organisatie cultuur & persoonlijkheid

Een carrière is een belangrijk onderdeel van ons leven. We brengen er vele uren door en vaak identificeren we onszelf met onze positie. Op hoog en laag niveau doen mensen dat. Daarom moet een functie aansluiten bij onze kernwaarden en persoonlijkheid. Deze brug en verbinding maken tussen mens en organisatie is daarom één van de belangrijkste speerpunten in ons werk. Bij Recruitment4You besteden we veel zorg aan dit onderdeel van de werving. Een werving- en selectieproces bestaat uit verschillende aspecten; de ‘harde’ en de ‘zachte’ kant. Beiden zijn verweven in onze strategie bij recruitment bureau Oosterhout.

CTS® en PRS® | HRM Tools

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies, recruitment bureau Oosterhout, wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Recruitment4You

Even sparren met een kop koffie?

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. Zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast een aantal wervingsverhalen van Recruitment bureau Oosterhout om een beter beeld te krijgen.

 

Marketing

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Recruitment4You

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Recruitment4You heeft voor twee hele specifieke vacatures op amper enkele maanden tijd niet enkel een aantal kandidaten op te lijsten, maar daarenboven heel geschikte profielen waar het plots een luxeprobleem werd om uit alle geschikte personen de uiteindelijke kandidaat te weerhouden. Tijdens het hele proces was er voortdurend over-en-weer communicatie, opvolging en uitwisseling van indrukken. Je wordt van A tot Z begeleid via een professionele en doordachte aanpak, met als kers op de taart erg fijne mensen om mee samen te werken. En van taart gesproken, ook die zit omvat in het totaalpakket dat Recruitment4You aanbiedt, waarbij de taart dan nog hoogstpersoonlijk op de zaak wordt bezorgd. “It doesn’t get any better than that!’ – Dirk Bomans Business Unit & ICT Manager

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems