Recruitment4You

Recruitment bureau Waalwijk

Mogelijk ben je op zoek naar een partner voor de invulling van een openstaande positie. Ons recruitment bureau Waalwijk is specialist op het gebied van executive search en headhunting. Met onze zorgvuldige en degelijke aanpak is de organisatie verzekerd van een kwalitatief werving- en selectietraject.

Onze recruitment strategie

Recruitment4You vindt en bemiddelt de meest betrouwbare managers en directieleden uit de markt. De succesfactor van onze methode? Onze mensgerichte, zorgvuldige én datagedreven aanpak. Als recruitment bureau Waalwijk zijn we gedreven om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van jouw organisatie. We zijn een sparringpartner en begeleiden de organisatie met adviezen tijdens elke fase van het werving- en selectieproces.

Marketing en recruitment

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

‘Marketing is te belangrijk om het alleen aan de marketing afdeling over te laten!’ – Jos Burgers

Recruitment4You

Speciale tools

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang. Dat is de toevoegde waarde van ons recruitment bureau Waalwijk.

Het begint met koffie

Mag mijn collega een kop koffie met je inplannen om te luisteren naar de achtergrond van de openstaande positie? Misschien is nog niet 100% helder wat de behoefte van de organisatie is. Maar zou sparren met een kop koffie en meer informatie over executive search & een werving- en selectietraject meer licht schijnen op keuzes die gemaakt moeten worden?

Wat klanten over ons vertellen

‘Met Recruitment4You hebben we inmiddels 3 W&S-trajecten gedaan en deze zijn allemaal succesvol gebleken. Telkens wist ze de juiste kandidaat aan de functie te koppelen en kon daarbij heel goed inschatten of de kandidaat binnen de cultuur van Domino Benelux zou gaan passen. 100% score, een tevreden klant en fijne, nieuwe collega’s die hun draai helemaal hebben gevonden. Momenteel is ze bezig met het 4e traject, ook hier hebben we alle vertrouwen in!’ – Peter van Riel European Commercial Director

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ – Marc Cardon Zaakvoerder Van Hees Benelux