Recruitment4You

Recruitment bureau Waalwijk

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Vaak wordt voor het aantrekken van nieuwe medewerkers een vacature geplaatst en uit de binnenkomende reacties een selectie gemaakt. Soms komt er nauwelijks een reactie, doordat het gezochte profiel schaars is. Op andere vacatures reageren juist veel te veel mensen, waardoor het erg lastig wordt een selectie te maken en de juiste kandidaten te selecteren. Deze vraagstukken komen we dagelijks tegen bij ons recruitment bureau in Waalwijk. Goed recruitment staat of valt bij een goede recruitment strategie. Bij Recruitment4You gaan we dan ook een flinke stap verder, om de juiste kandidaten te vinden en te machten aan een passend bedrijf en geschikte functie.

Neem contact op
Recruitment4You

Onze recruitment strategie

Bij Recruitment4You hebben we al ruim twaalf jaar ervaring met het invullen van zowel ‘eenvoudige’ als complexe vacatures. We weten ook schaarse kandidaten aan te trekken. Sheila van der Meeren, eigenaresse van ons recruitment bureau in Waalwijk, is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Ze weet als geen ander hoe je kandidaten uit verschillende doelgroepen moet benaderen en enthousiasmeren. Zeker in de huidige markt, waar goede kandidaten vaak een ruime keuze hebben en kritisch zijn, is de juiste benadering van groot belang. Om te weten wie de doelgroep is en waar deze zich bevindt, verrichten we marktonderzoek. Zo weten we ook wat de functie doet in de markt en welke factoren voor kandidaten een rol spelen. Wat vinden ze aantrekkelijk in bedrijven en wat zorgt ervoor dat ze de overstap maken naar een ander bedrijf of nieuwe functie? Naast onderzoek is presentatie een belangrijk element in onze recruitment strategie. Onze strategie zou je dan ook het beste kunnen omschrijven als een mix tussen recruitment en marketing. We zetten flink in op employer branding, om jouw bedrijf zo aantrekkelijk en duidelijk mogelijk te presenteren.

Recruitmentvideo

We maken altijd een recruitmentvideo, waarin we de bedrijfscultuur en inhoud van de functie op een aansprekende wijze in beeld brengen. In de huidige maatschappij is werk een verlengstuk van de identiteit. Medewerkers brengen vele uren door op het werk en zoeken een bedrijf waarin ze zich thuis voelen. Ze willen zichzelf kunnen en durven zijn. Daarom zoeken ze een bedrijf dat aansluit bij hun eigen kernwaardes en uitgangspunten. Doordat kandidaten een video kunnen bekijken, biedt dit hun een eerste mogelijkheid om te ontdekken of het bedrijf en de functie een match zijn. Kandidaten ervaren dit als bijzonder prettig en uit onze ervaring weten we dat dit de kans op een duurzame match sterk vergroot. Ons recruitment bureau in Waalwijk heeft niet voor niets een hoog succespercentage.

 

Meer over ons
Recruitment4You

Speciale tools

Ons onderscheidend vermogen als recruitment bureau in regio Waalwijk zit ook in het gebruik van onze zelf ontwikkelde en inmiddels ook geregistreerde tools: de CTS® en PRS®. De CTS® helpt ons inzicht te verschaffen in de bedrijfscultuur. Door deze scan typeren we een bedrijf, weten we welke factoren voor het bedrijf belangrijk zijn en welk type medewerker er past. Voor kandidaten hebben we de PRS®. Dit mini-assessment typeert kandidaten en brengt de eigenschappen en mogelijke valkuilen van kandidaten in kaart. De analyse uit beide tools helpt ons met het maken van een goede match, naast het houden van diepte interviews met zowel bedrijf als kandidaat. Een duurzame plaatsing ontstaat niet alleen op basis van de juiste opleiding en werkervaring, de zogenaamde soft skills van medewerkers zijn minstens zo belangrijk. Vaardigheden kunnen in veel gevallen ontwikkeld of aangeleerd worden, een persoonlijkheid verander je niet zo gemakkelijk. Door hier de juiste aandacht voor te hebben, voelen kandidaten zich op hun plek in een bedrijf en zijn bedrijven geholpen met een medewerker die een duidelijke meerwaarde heeft.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan

Het begint met koffie

Onze recruitment campagne begint altijd met een goede kop koffie. Samen bespreken we de wensen en mogelijkheden en we geven een concreet beeld van wat we kunnen betekenen. Als je alvast de gratis CTS® invult, kunnen we deze ook meteen bespreken. We gaan voor een goede relatie op de lange termijn, zowel met jouw bedrijf als met onze kandidaten. Wil je meer weten over onze cases als recruitment bureau in Waalwijk? Lees dan onze reviews en maak een afspraak om eens kennis met ons te maken!

Recruitment4You
Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen