Recruitment4You

Recruitment directie nodig?

Is er binnen de organisatie waar jij werkt een vacature op directieniveau? Is het lastig om de juiste kandidaat te vinden voor deze positie en ben je op zoek naar een bureau voor recruitment directie posities? Recruitment4You is een recruitmentbureau met jarenlange ervaring op het gebied van directie en management vacatures. Om de juiste kandidatuur te vinden voor een functie op directie- en managementniveau ben je bij Recruitment4You aan het juiste adres!

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Maatwerk voor recruitment directie posities

Het is onze kracht dat wij ook schaarse kandidaten weten aan te trekken. Binnen ons werving- selectiebureau zijn we gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en weten we als geen ander hoe we kandidaten moet benaderen. Voor recruitment directie posities zetten wij een specialistische recruitment strategie in. Je kunt denken aan executive search en headhunting. Met onze beproefde methode weten we altijd passende kandidaten te vinden en elk traject wordt bij Recruitment4You succesvol afgerond. Voor de openstaande positie binnen jouw organisatie zetten we ons graag in. Wij bieden geen standaardoplossing maar leveren maatwerk. Het is onze passie om een kwalitatieve en langdurige invulling te creëren.

Werkwijze voor succesvol rekruteren van directie en mt-leden

De eerste stap is een kennismaking om te horen wat precies de behoefte is van de organisatie. Transparantie en echtheid is wat bij ons past. We schakelen snel, maar verliezen de zorgvuldigheid nooit uit het oog. Wanneer je ons inschakelt voor recruitment directie posities willen we de organisatie goed leren kennen. Zodat we een optimale aansluiting kunnen maken naar de  doelgroep. Daarnaast doen we marktonderzoek en presenteren de organisatie door middel van een aantrekkelijke video. Althans als de positie zichtbaar mag zijn in de markt, anders wordt het een stille werving. Door deze mix van recruitment en marketing weten we altijd de kandidaat te vinden die past bij het DNA van de organisatie. Door headhunting en executive search weten we de juiste professionals te binden en te boeien. Wij bieden recruitment op maat dat volledig is afgestemd op de specifieke klantvraag.

Meer weten over het recruitment van directie posities?

We zorgen voor een kwalitatief werving en selectieproces, met persoonlijke aandacht voor kandidaat en opdrachtgever en gaan voor een optimale match! Wil je meer weten over Recruitment4You of een vacature bij ons aanmelden? Neem gerust contact met ons op.

Voor meer informatie 0416-534936

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen