Recruitment4You

Recruitment directie vacature nodig?

Is er binnen de organisatie een positie op directieniveau? Is het lastig om met de juiste kandidatuur in gesprek te komen en ben je op zoek naar een bureau voor recruitment directie posities? Recruitment4You is een werving- en selectiebureau met jarenlange ervaring op het gebied van directie en management vacatures. Om de geschikte kandidatuur te vinden voor een functie op directie- en managementniveau ben je bij Recruitment4You aan het juiste adres!

Maatwerk voor recruitment directie posities

Recruitment4You is je partner in executive search. Daarbij profiteren wij van onze mensenkennis en jarenlange ervaring. Het is onze kracht om (latente) professionals te triggeren een verkennend gesprek te voeren. Binnen ons werving- selectiebureau zijn we expert in arbeidsmarktcommunicatie. We weten als geen ander hoe we deze kandidaten moet benaderen en boeien. Voor recruitment directie posities zetten wij onze specialistische recruitment strategie in. Je kunt denken aan executive search en headhunting. De juist match tussen mens en organisatie is wat ons drijft. Het is onze passie om een kwalitatieve en langdurige invulling te creëren. Daarvoor is maatwerk nodig.

Voor wie werken we graag?

.

Onze expertise past het best bij organisaties die hun openstaande positie in het geheel willen uitbesteden. Die graag ontzorgd willen worden in het werven & selecteren van top talenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

 • Daar waar de werving is vastgelopen
 • Daar waar geen tijd is
 • Daar waar geen kennis is van werving en selectie
 • Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Onze werkwijze voor succesvol rekruteren

.

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak. We hanteren onder andere het 4K-model (kennis, kunde, karakter en klimaat).

 • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
 • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
 • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
 • Executive search & headhunting
 • Selectiegesprekken en presentatie
 • Begeleiden van de aanstelling
 • Evaluatie en voortgang

👉🏻 Download hier onze digitale folder

Meer weten over het recruitment van directie posities?

We zorgen voor een kwalitatief werving en selectieproces. Met persoonlijke aandacht voor kandidaat & opdrachtgever en gaan voor een optimale match! Wil je meer weten over Recruitment4You of een vacature bij ons aanmelden? Neem gerust contact met Maickel voor het maken van een afspraak met onze Recruitment Consultant.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

 

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients