Recruitment4You

Recruitment Tilburg

Mogelijk verzorg jij het recruitment Tilburg voor de organisatie waar je werkzaam bent? En zoek je invulling voor een openstaande positie. Onze benadering werkt voor grote en kleine corporate bedrijven, familiebedrijven en grote organisaties. Dat is op zichzelf niet zo bijzonder. Wat wel bijzonder is; dat is onze doortastende en daadkrachtige werkwijze. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Alles is maatwerk

Geen één organisatie is hetzelfde, waardoor er geen standaard oplossing is voor de specifieke werving- en selectievraagstukken. Daarom passen we bij Recruitment4You onze strategie steeds aan op situatie en behoeftes van de opdrachtgever. Al onze trajecten zijn maatwerk. De afgelopen 14 jaar hebben we voor een diversiteit aan klanten vacatures ingevuld. Recruitment4You is een samenwerkingspartner en het verlengstuk van HR afdeling van de organisatie. We doen het samen. De zoektocht naar een executive begint met begrijpen waar de organisatie naartoe wil. Wat de bedrijfscultuur is, de context van de openstaande positie en het doel van de functie. Vervolgens gaan we aan het werk met een haarscherp profiel. De voorbereidingen kosten tijd. Dat laat zich vertalen in een goede aansluiting met de juiste doelgroep. Waardoor we tot een succesvolle invulling van de rol kunnen komen. Door middel van recruitment Tilburg nemen we het volledige proces voor je uit handen.

‘If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted success’ – John D. Rockefeller

Hoe pakken wij het aan?

We sluiten bij Recruitment4You onze strategie steeds aan op de context en behoeftes. In grote lijnen volgen we de volgende stappen.

  • We doen onderzoek: wat is er echt nodig in deze organisatie, functie en context?
  • We zetten ons netwerk in: gerichte benadering van potentiële kandidaten en tipgevers
  • We zetten ons specialisme in: headhunting en executive search
  • We kijken verder dan het cv: met bijzondere aandacht voor persoonlijkheid en drijfveren
  • We gaan voor duurzaam: een match voor de lange termijn
Recruitment4You

De tools van Recruitment4You

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Voor wie werken we graag?

Onze expertise past het best bij organisaties die hun openstaande positie in het geheel willen uitbesteden. Die graag ontzorgd willen worden in het werven & selecteren van top talenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

  • Daar waar de werving is vastgelopen
  • Daar waar geen tijd is
  • Daar waar geen kennis is van werving en selectie
  • Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

Werken vanuit onze kracht

Bij alles wat we doen bij Recruitment4You, werken we vanuit onze kernwaardes. Voor ons is het toevoegen van waarde, eerlijk zakendoen, resultaatgericht en doortastend optreden terug te vinden in onze dagelijkse werkzaamheden. We gaan voor duurzame inzetbaarheid en lange termijn klantrelaties. Daardoor zijn we jouw resultaatgerichte en strategische partner voor recruitment in Tilburg en omgeving. Drink jij een bakje koffie met ons?

‘A key to achieving success is to assemble a strong and stable management team’ – Vivek Wadhwa

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ – Marc Carcon Zaakvoerder Van Hees Benelux