Recruitment4You

Recruitment Tilburg

Het vinden van de juiste nieuwe medewerker(s) voor je bedrijf, is vaak een intensieve en tijdrovende klus die de nodige specialisatie vraagt. Recruitment4You heeft jarenlange ervaring met recruitment in Tilburg en omgeving. Door onze gestructureerde en gespecialiseerde aanpak, zorgen we voor duurzame inzetbaarheid en ontzorgen we je volledig in het recruitmenttraject. Vaak is er binnen bedrijven geen tijd om de vele reacties op een vacature door te spitten en hier een selectie uit te maken. Dan volgen nog de sollicitatiegesprekken en wellicht weer een aanpassing en nieuwe plaatsing van de vacature, als blijkt dat er geen geschikte kandidaten gereageerd hebben. Voor bepaalde functies is er op dit moment grote schaarste op de arbeidsmarkt, wat het lastig maakt om beschikbare kandidaten te vinden die aan de functie eisen voldoen. En past iemand wel voldoende binnen de bedrijfscultuur, waardoor hij of zij echt op zijn plek is? Met al deze vragen over recruitment in Tilburg kunnen we je bij Recruitment4You verder helpen. We verzorgen het recruitmenttraject van A tot Z voor je, zodat je volledig ontzorgd bent.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Alles is maatwerk

Geen één bedrijf is precies hetzelfde, waardoor er ook geen standaard oplossing is voor de specifieke vraagstukken die je hebt bij het zoeken naar nieuwe medewerkers. Daarom passen we bij Recruitment4You onze strategie steeds aan op jouw unieke situatie en behoeftes. Al onze trajecten zijn maatwerk. We verzorgen dan ook al jaren gespecialiseerd recruitment in Tilburg en omgeving. Dit doen we door middel van onze eigen recruitmentstrategie en onze eigen tools. Zo zorgen we voor een perfecte match met jouw bedrijf en vacature.

Hoe doen we dit

We maken graag kennis met jou als klant, we komen graag bij je langs voor een gesprek. Of je nu op zoek bent naar recruitment in Tilburg of daarbuiten. Onze basis is altijd een interview met jou als klant. Daarin komt alles aan bod, van de inhoud van de vacature tot de bedrijfscultuur. Pas als we dit goed in beeld hebben, kunnen we het verdere traject uitbouwen. Wat we ook altijd doen, is het maken van foto’s en een recruitmentvideo. Kandidaten willen graag een zo goed mogelijk beeld van hun potentiële nieuwe werkplek, zodat ze zelf al een inschatting kunnen maken of het een match is. Op deze manier kun je jouw bedrijf extra aantrekkelijk maken en presenteren. De video die we maken is geen commerciële video, maar echt gericht op de vacature en de cultuur binnen het bedrijf. De video en foto’s die we gemaakt hebben, zetten we dan in voor recruitment in Tilburg en indien gewenst ook andere plaatsen/regio’s. De volgende stap is een analyse van de arbeidsmarkt, om zo de doelgroep in kaart te brengen. Daarna maken we een vacature tekst en publiceren we de vacature. Daarbij zetten we ook marketing in. Ook maken we gebruik van onze eigen database met daarin duizenden professionals. We voeren sollicitatiegesprekken met geschikte kandidaten, waarna er uiteindelijk een selectie overblijft die we aan jou presenteren. Uiteraard houden we steeds contact over de procedure en de voortgang, zodat je goed op de hoogte bent en we tussentijds kunnen aanpassen indien nodig. Uiteindelijk maak jij die keuze, welke kandidaat er gaat starten. Meer hoef je niet te doen!

Meer over ons
Recruitment4You

Onze unieke tools

Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, heeft vanuit haar jarenlange ervaring met recruitment in Tilburg en omgeving speciale HRM tools ontwikkeld. Deze tools zijn inmiddels ook geregistreerd. De Cultuur Talenten Scan (CTS®) en Pre Selectie Scan (PRS®) worden in elk traject ingezet. Speciaal voor bedrijven is er de CTS®. Hiermee verkrijg je inzicht in de bedrijfscultuur van je bedrijf en volgt hier een op jou van toepassing zijnde typering uit. Onder meer op basis van de scan, adviseren we welk type medewerker bij je past.

Voor kandidaten is er de PRS®, een mini-assessment. Uit de scan volgt welke competenties een kandidaat heeft en waar nog ontwikkeling in mogelijk is. De sterke kanten en valkuilen worden zo inzichtelijk gemaakt. Ook hier volgt een typering uit, op basis waarvan we een profiel maken. Zo weten we ook welke beroepen of werkzaamheden passend kunnen zijn voor de kandidaat. Door onze ervaring in combinatie met onze tools, doen we gedegen onderzoek om zo de best passende match te maken.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan

Niet alleen recruitment

Ook voor andere vragen op HRM gebied, kun je bij Recruitment4You terecht. We zijn er niet alleen voor recruitment in Tilburg. Soms moet er binnen een bedrijf afscheid genomen worden van een medewerker. Dan kunnen wij het outplacementtraject verzorgen. Ook dit is weer volledig maatwerk, waarbij we continu oog hebben voor de medewerker om hem/haar op een goede manier naar een nieuwe baan te begeleiden. Door middel van coaching of sollicitatietraining, versterken we de competenties van de medewerker. Ook kunnen we jobhunting inzetten om een passende baan te vinden. Daarbij zijn onze tools (PRS® en CTS®) weer bijzonder goed inzetbaar.

Werken vanuit onze kracht

Bij alles wat we doen bij Recruitment4You, werken we vanuit onze kernwaardes. Voor ons is het toevoegen van waarde, eerlijk zakendoen, oog hebben voor detail en een persoonlijke touch verweven in onze dagelijkse werkzaamheden. We gaan voor duurzame inzetbaarheid en lange termijn klantrelaties. Daardoor zijn we jouw resultaatgerichte en strategische partner voor recruitment in Tilburg en omgeving. Drink jij een bakje koffie met ons?

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen