Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Recruitment

Als uw bedrijf aan het groeien is heeft u behoefte aan uitbreiding van personeel. Recruitment wordt dan mogelijk een belangrijk thema binnen uw bedrijf. Recruitment omvat het proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de best gekwalificeerde en beschikbare kandidaat voor een tijdelijke of vaste vacature. Recruitment4You zorgt ervoor dat u op korte termijn de beste mensen kunt aannemen.

Recruitment Specialist

Binnen Recruitment4You hebben wij recruitment specialisten die de behoefte van uw bedrijf vooraf analyseren. Met elkaar bekijken we de resultaten van de Cultuur Talenten Scan zodat we werving en selectie optimaal kunnen toepassen voor uw bedrijf. Deze CTS scan brengt de organisatiecultuur in beeld. Er zijn vier verschillende typen bedrijfsculturen. En tevens geeft deze scan een advies welk type kandidaat het beste bij uw bedrijf past: klik hier.

Kandidaten

Die ene Topper, die zoekt u! Wellicht heeft iemand zijn ontslag ingediend of is er een medewerker langdurig ziek. Er zijn verschillende redenen waarom recruitment in eens een belangrijk onderwerp is geworden. Dan wilt u het liefst zo snel mogelijk, passende kandidaten. Dat blijkt nog best lastig te zijn in de huidige markt. Een werving & selectie bureau zoals Recruitment4You gaat juist op zoek naar die ene topper die u in gedachten heeft.

Pre-selectiescan – PRS

Uit de analyse is gebleken waar u naar op zoek bent als bedrijf. Recruitment4You vertaalt dit in een helder functieprofiel en bepaalt door middel van de PRS scan of kandidaten passen bij uw bedrijf. Dit is onderdeel van onze recruitment strategie. Naast de vereiste diploma’s wilt u dat de nieuwe medewerker past binnen het karakter van uw bedrijf. Maar ook dat de medewerker integer en betrouwbaar is. Daar gebruiken we speciaal ontwikkelde arbeidsmarkttools voor om dit goed in beeld te krijgen. Elke kandidaat die wij spreken vult de Pre-selectiescan in waardoor we kunnen zien wat de competenties en valkuilen zijn.

Recruitment strategie

Onze recruitment strategie is bij elke klant maatwerk. Dat betekent wanneer de behoefte van de klant naar een bepaalde medewerker erg schaars is, een andere strategie wordt gebruikt dan wanneer dit niet het geval is. In alle opzichten ontzorgen we onze klanten door onze aanpak. Dit kan zijn door headhunting of juist door het begeleiden van een grote instroom kandidaten.

Contact

Bent u toe aan betrouwbaar, doortastend, energiek en kwalitatief personeel? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende CTS scan. Wij werken door heel Noord-Brabant.