Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Een dag bij Recruitment4You met ons team

Kwalitatieve en duurzame werving & selectie, dat is waar Recruitment4You voor staat. In ons team werken professionals die weten wat zoeken en matchen is. Zij doen dit met veel passie voor het vak en interesse voor de mens achter het profiel. Dagelijks zoekt ons gedreven team naar de beste kandidaten. Als erkend leerbedrijf verwelkomen wij enthousiaste stagiaires. Mocht je een fijne en leerzame stageplek zoeken, laat het ons weten!

Ron Vos

” Geld maakt niet gelukkig een leuke job wel!” Hoi, leuk dat je dit leest. Na met name, commerciële functies zoals salescoach, call centermanager, teamleider, accountmanager, voorlichter en docent ben ik in mijn eigen woonplaats een aansprekende job tegengekomen bij Recruitment4You. Een vreugdevolle sollicitatie zorgde ervoor dat ik me sinds kort bezig houd met sales en marketing. Een goede match tussen de juiste kandidaat en het bedrijf is zeer belangrijk. De toverwoorden daarbij zijn naar mijn weten betrouwbaarheid en een open duurzame relatie. We zijn geen eendagsvlieg want als je dan een mindere dag hebt, kan je het niet meer over doen. Heb je vragen over werving, selectie en / of vacatures vervullen, bel, mail, schrijf of kom op bezoek. De koffie staat klaar. “Wil je snel ga alleen, wil je ver komen ga samen.”

Suraj Mohunlol
Geslaagd voor de opleiding HBO Bouwkunde (Architectuur) en momenteel werkzaam als WordPress Engineer bij Recruitment4You. Een totaal ander vakgebied, of toch niet? Het vermogen om eisen en wensen te vertalen naar een oplossing is hetgeen dat goed bij mij past, tezamen met een informele werksfeer en veel ruimte voor (persoonlijke) groei. Ik groei graag (met de website van) Recruitment4You mee en ben enorm benieuwd naar waar ik terecht zal komen!

Nick van Wanrooij
Sinds februari 2017 loop ik stage bij Recruitment4You in het kader van mijn opleiding Junior accountmanager aan De Rooi Pannen. Ik heb gekozen voor Recruitment4You omdat het een klein bedrijf is met een gezellige werksfeer. Alle medewerkers zijn super vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Binnen Recruitment4You is er veel vrijheid in hetgeen waarmee je je bezighoudt, zo kan je werken aan de dingen die je zelf leuk vindt en groeien op de vlakken waar het nodig is. Ik houd me vooral bezig commercial desk research. Tijdens deze stage ben ik erachter gekomen dat ik marketing leuker vind dan sales en ga hierna een opleiding HBO marketing volgen aan het Fontys.

Jany Kruysdijk
In augustus 2016 ben ik begonnen aan een tweejarige MHBO-opleiding Management assistant. Ik vind het heerlijk om dingen te regelen en bezig te zijn met organiseren. Na de eerste tien lesweken ben ik begonnen aan mijn stage bij Recruitment4You. Waarom ik hier stage wilde lopen? Ik was op zoek naar een klein bedrijf waarin ik zoveel mogelijk kan leren en kwam al snel terecht bij Recruitment4You. Toen ik Sheila ontmoette en binnenkwam bij het kantoor in Sprang Capelle voelde ik me eigenlijk meteen thuis. Het is een heel gezellige plek met hele gezellige en leuke mensen. Ik heb het hier dan ook heel erg naar mijn zin. Wanneer ik mijn diploma heb gehaald zou ik het liefst in een bedrijf als deze willen werken. Maar dat zien we tegen die tijd wel weer!

Luuk van Vessum
Op dit moment volg ik de opleiding Human Resource Management en loop ik stage bij Recruitment4You. Er is een informele werksfeer en de manier van samenwerken bevalt mij erg goed. Sheila is een prima begeleider. Ze geeft mij veel vrijheid om naar eigen inschatting de werkzaamheden in te delen en uit te voeren. Mijn collega’s zijn behulpzaam mocht ik ergens niet uitkomen. Het werken bij Recruitment4You is een mooie uitdaging, ik ga daarom ook met veel plezier iedere keer weer aan de slag!

Ozlem
Vorig jaar ben ik begonnen aan mijn stageperiode bij Recruitment4You. Ik zit op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch en volg de opleiding Bedrijfsadministratie. Afgelopen jaar heb ik afgesloten met een leuke en mooie ervaring. Komend schooljaar zal ik mijn stage weer vervolgen bij Recruitment4You. Ik heb heel veel geleerd van het bedrijf, het is heel erg knus en fijn om te werken en Sheila staat altijd open voor vragen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van kandidaten die solliciteren en tevens verzorg ik een deel van de boekhouding.

Janneke Verstappen
Het laatste onderdeel van mijn opleiding Human Resource Management heb ik afgerond bij Recruitment4You. Dit bestond uit een afstudeerstage van een half jaar, waarin ik een onderzoek heb uitgevoerd. Ik heb mij vanaf het begin af aan meteen helemaal thuis gevoeld bij Recruitment4You. Het is een leuke, open en informele organisatie, waar naast het harde werken ook altijd tijd is voor een gezellig praatje en een lolletje. Het is een heel hecht team, waarin iedereen erg goed met elkaar kan opschieten. Op vrijdagmiddag sloten we de week altijd sportief af met een uurtje trainen met een personal trainer. Super leuk om op deze manier samen met je collega’s het weekend in te luiden! Daarnaast is Sheila erg begaand met haar medewerkers en stagiaires. Tijdens mijn afstudeeronderzoek kon ik altijd terecht met vragen en onduidelijkheden, en Sheila maakte dan meteen tijd vrij om mij te helpen. Ik vond het fijn om een begeleider te hebben die ook daadwerkelijk de tijd voor mij nam. Ik heb echt een toptijd gehad bij Recruitment4You en ondanks dat ik heel blij ben dat ik mijn diploma heb behaald, ga ik iedereen toch wel heel erg missen!

Joost Cosman
Sinds 2015 studeer ik voor de opleiding Junior Accountmanager aan De Rooie Pannen in Tilburg. Op dit moment in mijn 2e leerjaar moet ik 3 maanden stage lopen. Voordat ik bij Recruitment4You aan de slag ging liep ik stage bij een ander bedrijf. Helaas kon ik bij dit leerbedrijf mijn opdracht als Junior Accountmanager niet voltooien omdat de werkzaamheden niet aansloten bij mijn opleiding. Nadat ik Sheila had gesproken was ik meteen enthousiast! Een vriendelijke vrouw die erg meedenkt met de ander. Na dit gesprek toch besloten om mijn stage overnieuw te doen bij Recruitment4You. Ik ben nu alweer een poos bezig en geen enkel moment spijt gehad van deze beslissing! Recruitment4You is een erg leuk bedrijf om in te werken. Het is er altijd gezellig en als je ergens niet uit komt kun je dit aan Sheila vragen of aan je mede collega’s! Na mijn opleiding aan De Rooie Pannen wil ik graag verder gaan met een commerciële HBO studie.

Nick Schreuders
Ik studeer aan het ROC Mondriaan in Den Haag en in het eerste leerjaar van de opleiding Marketing en Communicatie. Mijn stageplek vind ik erg leuk! Dat komt zeker doordat we het allemaal goed met elkaar kunnen vinden en graag een praatje maken. Verder leer ik hier veel, omdat ik veel zelfstandig mag doen. En uiteraard krijg ik hulp als het nodig is. Verder hoop ik veel ervaring op te doen, zodat ik na mijn opleiding alles goed kan toepassen in de praktijk. Mijn doel is mijn mbo-diploma te halen en vervolgens nog een hbo-opleiding te volgen.