Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners van Recruitment4You

Recruitment4You werkt graag samen met partners die net als wij de visie delen om elkaar en de arbeidsmarkt te versterken. Wij kennen onze samenwerkingspartners en met elkaar delen we de passie om te doen waar we goed in zijn. Samenwerken betekent elkaar versterken en verbinden vanuit de gedachte om met elkaar meer te kunnen bereiken dan alleen.  Met andere woorden; “Wil je snel ga alleen, wil je ver komen ga samen.”

Opleiding – New Energy Movers

NEM Academy helpt mensen het beste uit zichzelf en het leven te halen!  Je kunt er terecht voor coach/therapeut opleidingen, bijscholingen, workshops, Bezinningsweekenden en individuele begeleiding.

Voeding – Paleo Food Company

Tijdens onze sollicitatietrainingen eten wij een heerlijke en gezonde Paleo lunch van Paleo Food Company. Je kunt er terecht voor biologische gezonde voeding.

Coaching – Wendi Kastelijns

Ik ben werkzaam als trainer, coach en therapeut op het gebied van veranderingsprocessen. Onbewust gevangen zitten in oude patronen, denkwijzen of conditionering, kan leiden tot algehele disbalans op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Naast het feit dit problematiek veroorzaakt op specifieke levensgebieden, denk hierbij aan zingeving (vinden van je passie), loopbaan, relatie/gezin, vrienden, huis en persoonlijke groei, blokkeert het ook jouw levensenergie. Wat nu als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn?  Ik ondersteun je graag in jouw proces, zodat je weer de regie over je eigen leven kunt nemen. Lees meer informatie en mijn uitgebreide verhaal via www.wendi.today

Assessments – Priman

Meer rendement halen uit de talenten van mensen. Dat sluit precies aan bij de visie van Recruitment4You. Als een klant een uitgebreider assessment nodig heeft van een kandidaat, dan ons korte assessment, de Pre-Selectiescan, zijn er diverse mogelijkheden bij Priman. De talenten van de medewerkers worden zichtbaar, de verwachtingen worden concreet en de resultaten zijn meetbaar. In een recente casus hebben we onze klant en kandidaat op een uitstekende wijze kunnen begeleiden door Priman in te schakelen en samen te werken.

Wil je meer weten over onze samenwerkingspartners? Neem dan gerust contact op via [email protected] of kom langs voor een kop koffie.