Recruitment4You

Uitzendbureau Waalwijk

Ben je op zoek naar een professioneel en succesvol uitzendbureau Waalwijk? Bij Recruitment4You combineren we veertien jaar ervaring met unieke HR tools, verfrissende inzichten en diepgaande kennis. Onze werving richt zich met name op leidinggevenden. De hoofdmoot van ons werk bestaat uit volledige trajecten van werving en selectie. Zodat wij onze opdrachtgevers in het hele proces rondom het invullen van een positie kunnen ontzorgen.

Een succesvolle match uitzendbureau Waalwijk

Je wilt de beste mensen uit de markt aannemen. Liefst snel, maar vooral goed. Want de match moet kloppen, op alle vlakken. Omdat we in Noord-Brabant gevestigd zijn kunnen we ons lokale netwerk van professionals inzetten om de openstaande positie binnen de organisatie in te vullen. Dankzij dit brede netwerk krijgt ons team van uitzendbureau Waalwijk snel de beste kandidaten aan tafel. We zetten verschillende methoden in. Dat varieert van online recruitment tot en met executive seach en headhunting. We starten met interviews met belanghebbenden om de vraag uit de organisatie helder te krijgen. We willen de organisatie goed leren kennen waardoor we de juiste kandidatuur kunnen selecteren. Betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn kenmerken van onze aanpak.

Voor wie werken we graag?

Onze expertise past het best bij organisaties die hun openstaande positie in het geheel willen uitbesteden. Die graag ontzorgd willen worden in het werven & selecteren van top talenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

  • Daar waar de werving is vastgelopen
  • Daar waar geen tijd is
  • Daar waar geen kennis is van werving en selectie
  • Daar waar de zoekvraag nog niet helder is
  • Daar waar nog geen HR afdeling is

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Recruitment4You

HR Tools voor uitzendbureau Waalwijk

Naast de harde eisen van de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang. En dat komt de werving ten goede.

Wat bemiddelde kandidaten over ons vertellen

Dankzij de bemiddeling van Recruitment4You ben ik inmiddels alweer 10 jaar werkzaam bij Domino Printing Benelux. Toen Sheila mij voor de eerste keer benaderde voor een Sales functie bij Domino Printing was ik niet echt geïnteresseerd maar door mede de vasthoudendheid van Sheila (zei was er immers van overtuigd dat het een goede match zou zijn) ben ik het traject met Domino ingegaan en heb ik uiteindelijke de job aanvaard. Inmiddels 10 jaar verder kan ik alleen maar zeggen dat Sheila het bij het rechte eind heeft gehad en dat haar inschatting juist was. De eerste 5 jaar zijn omgevlogen en inmiddels ben ik doorgegroeid naar de positie van Business Manager Digital Print. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat Sheila me toen heeft benaderd en kan ik haar van harte aanbevelen! – Ruud, Salesmanager

Op het moment heb ik een zeer leuke en uitdagende baan dankzij recruitment4You. Ik werd door Sheila benaderd voor een leuke functie, zij heeft het hele proces van bemiddelen uitstekend begeleid. Ook na enige tijd is er regelmatig contact geweest om te informeren of ik het naar mijn zin had. Top ! – Johan, Plantleader