Succes verhalen

erving & selectie is mensenwerk. Iedere werving is uniek en geen één situatie is hetzelfde. In deze processen spelen ook externe factoren een rol. Lees in de succes verhalen welke bijzondere wervingen wij zo nu en dan bijstaan, waar wij op anticiperen en een oplossing vinden. Werven is een dynamisch proces met vele avonturen en dat maakt ons werk zo leuk!

Terug naar alle verhalen

Directeur voor food organisatie

Voor een Internationale food organisatie mochten we op zoek gaan naar een nieuwe Directeur c.q. Plantmanager voor de productielocatie in Nederland. Daaruit volgde een nauwe samenwerking met de HR manager van deze organisatie. Er volgden 10 gesprekken met passende kandidaten waarvan 1 de matchende kandidaat was. Voor deze positie was buiten leiderschap, affiniteit met food wel een vereiste.

HR Manager:
In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaatst zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook en niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’