Succes verhalen

Werving & selectie is mensenwerk. Iedere werving is uniek en geen één situatie is hetzelfde. In deze processen spelen ook externe factoren een rol. Lees in de succes verhalen welke bijzondere wervingen wij zo nu en dan bijstaan, waar wij op anticiperen en een oplossing vinden. Werven is een dynamisch proces met vele avonturen en dat maakt ons werk zo leuk!

Terug naar alle verhalen

Manager Forecasting & Demand, Chinees sprekend

Van KLG Europe ontvingen wij de opdracht om op zoek te gaan naar een Manager Forecasting & Demand voor de nieuwe vestiging in Waalwijk die sinds 1 jaar operationeel is. Bij voorkeur een kandidaat uit de logistieke branche en Chinees sprekend was een pré. Een functie waar headhunting en executive search een belangrijk onderdeel was. Maar alsnog, was ze ons bijna ontglipt want ze dacht dat ze niet zou matchen omdat ze weinig Nederlands sprak. Maar precies voor deze functies was Engels en Chinees prima. Ze is inmiddels met vol overgave aan het werk! Het was een zoektocht naar een spelt in de hooiberg, maar het lukte ons!

Chwee San:
To Recruitment4You, Thank you for reaching out! I couldn’t recommend this agency enough. So helpful. The staff are so friendly and polite and will do whatever they can to provide the best service for their candidates.