Succes verhalen

Werving & selectie is mensenwerk. Iedere werving is uniek en geen één situatie is hetzelfde. In deze processen spelen ook externe factoren een rol. Lees in de succes verhalen welke bijzondere wervingen wij zo nu en dan bijstaan, waar wij op anticiperen en een oplossing vinden. Werven is een dynamisch proces met vele avonturen en dat maakt ons werk zo leuk!

Terug naar alle verhalen

Schaarse R&D Technologist

Een Internationale Food organisatie roept onze hulp in bij de werving van een lastige functie; R&D Technologist. Het gaat om een HBO/WO profiel binnen food met bijzondere kenmerken die erg schaars zijn. Daar komt onze specifieke recruitmentstrategie goed van pas. Vanwege zeer specialistische kennis rondom extrusie passeren verschillende kandidaten ons werving- & selectietraject die we via headhunting spreken. Daarnaast konden we de functie met goedkeuring ook publiceren. Waardoor Inge ons belde met de vraag of ze nog niet te laat was om te reageren. Inge was de laatste kandidaat uit de werving en de matchende kandidaat!

Inge:
Na mijn sollicitatie via Recruitment4You werd ik dezelfde dag nog gebeld en in dezelfde week had ik nog een intake gesprek met Sheila van der Meeren. Het was een heel fijn gesprek en kort daarna was er een vervolg gesprek gepland met HR van de opdrachtgever. Tijdens de gehele sollicitatieprocedure heeft het team van Recruitment4You mij goed begeleid. Vooral hun persoonlijke aanpak is mij goed bevallen. Ze zijn heel betrokken, open en duidelijke communicatie over alle vervolgstappen en goed geholpen met de bemiddeling.