Recruitment4You

Succes verhalen

Werving & selectie is mensenwerk. Iedere werving is uniek en geen één situatie is hetzelfde. In deze processen spelen ook externe factoren een rol. Lees in de succes verhalen welke bijzondere wervingen wij zo nu en dan bijstaan, waar wij op anticiperen en een oplossing vinden. Werven is een dynamisch proces met vele avonturen en dat maakt ons werk zo leuk!

Terug naar alle verhalen

Soms is er een beetje peper nodig, ook bij het management!

We gingen op zoek naar kandidaten voor de functie van Plantleader en van te voren, na het maken van een arbeidsmarktanalyse, wisten we dat het een lastige werving zou zijn. Technische (leidinggevende) kandidaten zijn schaars. Gelukkig zijn we erg bedreven en hebben we ervaring met schaarse profielen waardoor we een mooie pool wisten aan te boren. Op een gegeven moment spraken we een kandidaat en we wisten dat dit de matchende was. Maar hij werd afgewezen. Een CV zegt niet altijd alles. We belden de Directeur op en beargumenteerden waarom de kandidaat toch gezien moest worden. Gelukkig waardeerde hij ons advies. De kandidaat mocht op gesprek en ons voorgevoel klopte, het werd de matchende kandidaat! Nu twee jaar later blijkt het echt een diamantje te zijn. Zijn team loopt fantastisch!

Johan:
Op het moment heb ik een zeer leuke en uitdagende baan dankzij recruitment4You. Ik werd door Sheila benaderd voor een leuke functie, zij heeft het hele proces van bemiddelen uitstekend begeleid. Ook na enige tijd is er regelmatig contact geweest om te informeren of ik het naar mijn zin had. Top !