Recruitment4You

Succes verhalen

Werving & selectie is mensenwerk. Iedere werving is uniek en geen één situatie is hetzelfde. In deze processen spelen ook externe factoren een rol. Lees in de succes verhalen welke bijzondere wervingen wij zo nu en dan bijstaan, waar wij op anticiperen en een oplossing vinden. Werven is een dynamisch proces met vele avonturen en dat maakt ons werk zo leuk!

Terug naar alle verhalen

Supersnelle werving Teamleider ICT!

Voor Mr-Orange gingen we in maart 2021 op zoek naar een Teamleader Beheer & Support met best wel specifieke wensen van de klant. We schreven een tekst, maakte een recruitmentvideo en zetten ons netwerk in. We spraken kandidaten en stelden kandidaten voor en gelukkig pakte de klant snel door. Want de vaart houden in een werving is erg belangrijk omdat kandidaten binnen ICT vaak meerdere keuzes hebben. De samenwerking met de klant verliep erg snel en fijn. Mede daardoor hebben we in precies 3 weken de juiste kandidaat bemiddeld!

Directie:
Wij hebben de samenwerking met Recruitment4You als zeer prettig ervaren. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ze hebben hierin een juiste vertaalslag gemaakt naar het selecteren van de juiste kandidaten!