Ben je op zoek naar een management- of directielid die echt iets toevoegt aan jouw organisatie?

De professionals binnen een bedrijf vormen voor een groot deel het DNA van de organisatie. Leiderschap is de capaciteit om visie te vertalen in realiteit. De juiste collega’s aan boord hebben én werven zodat de organisatie goed loopt; dat is wat wij doen. Zorgen dat mensen met toegevoegde waarde, professionals waar je op kunt bouwen en waarmee je kunt accelereren, die bovendien staan voor hun opdracht. de organisatie komen versterken. Ons percentage van succesvolle plaatsingen ligt tussen de 95-98%.

Waarom Recruitment4You?

01.
Historie Recruitment4You

Wij zijn Recruitment4You en eigenlijk zegt onze naam precies wat wij doen. Wij recruiten talent en dat doen we met een persoonlijke en daadkrachtige aanpak. We zijn in 2009 opgericht met als doel om bedrijven compleet te ontzorgen in de research naar talentvolle management- en directieleden. Onze oprichtster Sheila van der Meeren heeft hiermee van haar passie – bedrijven en talent met elkaar verbinden – haar werk gemaakt. Toen haar manier van werken succesvol bleek, is het team uitgebreid. Nu zijn we, met daadkrachtige wervingsspecialisten, een dynamisch en hecht team geworden. Onze kernwaardes zijn; waarde toevoegen, eerlijk zakendoen, transparant, oog voor detail en een persoonlijke touch. We bouwen daardoor aan langdurige klantrelaties. Een tevreden klant en professional is onze hoogste prioriteit.

02.
Wat doen we

Wij werken vaak voor midden- en kleinbedrijf met een aantal uitschieters naar grote multinationals. Werven is een intensief vak waar een DGA of HR manager meestal geen tijd voor heeft of de tools en kennis in de organisatie ontbreken. Onze manier van werven is gebaseerd op het uit handen nemen van het gehele werving- selectieproces. Wij zijn als het ware het verlengstuk van een Human Resource afdeling. Onze reis begint bij de opdrachtgever en elke organisatie vraagt om een specifieke strategie. Het is daarom elke keer weer maatwerk en dat is meteen wat het zo leuk maakt. Van eenvoudige tot complexe opdrachten op gebied het van werving & selectie, recruitment, headhunting,executive search en C-level recruitment.

03.
Hoe doen we dat

Door de jaren heen hebben we veel onderzoek gedaan naar doelgroepen, arbeidsmarktcommunicatie en waar deze doelgroepen zich bevinden. Daardoor hebben we onze eigen unieke recruitment strategie ontwikkeld. Deze verfijnen we bij elke positie die we werven. Onze CTS® en PRS® scans zetten we tijdens elk traject in eventueel aangevuld met een Disc. Recruitment en marketing overlappen elkaar, we kunnen putten uit veel kennis en ervaring op deze vakgebieden. Een ander belangrijk aspect is het binden en verzorgen van ons netwerk. Want de professional die we vorig jaar gesproken hebben kan de topper zijn die we morgen nodig hebben voor een openstaande positie.

Innovatief

Innovatie is staat binnen de magenta bedrijfscultuur hoop op de agenda. In dit bedrijf wordt snel geschakeld en is er oog voor detail. Deze woorden passen goed bij de magenta bedrijfscultuur: vertalen, modellen, analytisch, beschouwend, nieuwsgierig, kennis(overdracht), conceptueel, vernieuwing, flexibiliteit, creativiteit, experimenteren, risico’s nemen en groei.

Recruitment4You
Recruitment4You
Doelgericht

In dit bedrijf gebeurt altijd wat. Mensen die hier werken weten wat ze willen en starten enthousiast aan iets nieuws. Deze woorden passen goed bij de blauwe bedrijfscultuur: enthousiasme, drive, expressie, idealistisch, inspirerend, impulsief, eigengereid, intuïtie, lef, leiders, trots, sterke overtuigingskracht, to the point, warm, motiverend en doelgerichte acties.

Vul de quickscan in en weet binnen 5 minuten wat de organisatie cultuur is!
Praktisch

Praktisch, zakelijk en rechtlijnig: gewoon doen! Hier weet iedereen waar hij aan toe is en dat levert tastbare resultaten op. Deze woorden passen goed bij de groene bedrijfscultuur: interne efficiency, stabiliteit, aards, respect voor autoriteit, uniformiteit, zakelijk, controle, prestatie-indicatoren, beheersbaarheid, gericht op het materiële en betrouwbaar.

Recruitment4You
Recruitment4You
Verbindend

Verbinding en persoonlijke aandacht zijn binnen de oranje bedrijfscultuur belangrijk. In dit bedrijf zorgen we goed voor elkaar. Deze woorden passen goed bij de oranje bedrijfscultuur: samenwerken, participatie, verbinden, zelfontwikkeling, openheid, transparantie, elkaar helpen, toewijding, klantgerichtheid, informeel, zachtheid, authentiek en idealistisch.

Wij brengen de organisatie beeld!

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Recruitment4You

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ – Stephan de Wijs HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ – Marc Cardon Zaakvoerder Van Hees Benelux