Recruitment4You

Werving en selectie Breda

Heb je dringend invulling nodig voor een openstaande positie binnen jouw organisatie? Maak dan gebruik van onze diensten. Recruitment4You is een bureau voor werving en selectie Breda en omstreken. Wij zijn betrokken bij de invulling van posities zoals leidinggevenden, teamleiders, management- en directieleden voor een vast dienstverband of een interim oplossing.

Zullen we een vrijblijvend gesprek plannen?
Recruitment4You
Recruitment4You

De juiste professional bij werving en selectie Breda

Omdat we in Noord-Brabant gevestigd zijn kunnen we ons lokale netwerk van professionals inzetten om de openstaande positie binnen jouw organisatie in te vullen. Daarvoor kunnen we verschillende methoden inzetten. Dat varieert van online recruitment tot en met executive seach en headhunting. We starten met interviews met belanghebbenden om de vraag uit de organisatie helder te krijgen. We willen de organisatie goed leren kennen waardoor we de juiste kandidatuur kunnen selecteren. Betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn kenmerken van onze aanpak.

Volledige ontzorging door werving en selectie Breda

Als je gebruik maakt van onze diensten voor werving en selectie Breda nemen we het proces van A tot Z uit handen. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie en de oprechte interesse in de motivatie van de kandidaat is de sleutel voor een succesvol traject. De profielanalyse, wervingsfase, de selectiefase tot aan begeleiding van de arbeidsvoorwaarden. Door Recruitment4You in te schakelen wordt de organisatie ontlast van een intensief wervingstraject.

Meer over ons
Recruitment4You

CTS-scan

Bij de werving en selectie in regio Breda kijken we niet alleen naar de ‘harde’ kant van de functie, zoals de vereiste opleiding en werkervaring, maar ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Het karakter van de medewerker moet namelijk passen bij het karakter van het bedrijf. Soms ben je op zoek naar medewerkers die vergelijkbaar zijn met de huidige medewerkers, soms is er juist een complementair iemand nodig omdat bepaalde eigenschappen nog niet voldoende aanwezig zijn binnen het team. In allebei de situaties blijft het belangrijk, dat mensen zich thuis voelen binnen het bedrijf en zichzelf kunnen en durven zijn. Om te achterhalen welke cultuur jouw bedrijf typeert, heeft Recruitment4You de CTS® ontwikkeld. Dit is een geregistreerde tool die inzicht biedt in de cultuur inslag en welk type medewerker het beste bij het bedrijf past. Kandidaten vullen onze PRS® in, ook deze geregistreerde tool is door ons ontwikkeld. Door de PRS® ontstaat inzicht in iemands karakter, sterke kanten en ontwikkelpunten. Zo krijgen we gedurende het werven een helder en eerlijk beeld van de kandidaat. We combineren de inzichten uit de twee tools en matchen zo de best passende kandidaten bij jouw bedrijf.

Doe de CTS scan
Recruitment4You video’s

Recruitmentvideo

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Recruitment4You

Een kopje koffie

Maak vrijblijvend kennis met ons bureau voor werving en selectie in regio Breda. We drinken graag een kopje koffie met je.  Als je meer wil weten over de verschillende cases waarbij we onze klanten geholpen hebben, lees dan hieronder onze reviews.

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen