Recruitment4You

Werving en selectie Breda

Heb je dringend invulling nodig voor een openstaande positie binnen jouw organisatie? Recruitment4You is een bureau voor werving en selectie Breda vraagstukken voor een vast dienstverband of een interim oplossing. Wij ondersteunen bij invulling van posities zoals leidinggevenden, teamleiders, management- en directieleden. We zijn gedreven een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van organisaties en het versterken van leiderschap. We begrijpen de dynamiek binnen de organisatie als geen ander, zijn een sparringpartner en begeleiden organisaties tijdens elke fase van het search proces.

De juiste professional via werving en selectie Breda

Je wilt de beste mensen uit de markt aannemen. Liefst snel, maar vooral goed. Want de match moet kloppen, op alle vlakken. Omdat we in Noord-Brabant gevestigd zijn kunnen we ons lokale netwerk van professionals inzetten om de openstaande positie binnen de organisatie in te vullen. Dankzij dit brede netwerk krijgt ons team snel de beste kandidaten aan tafel. We zetten verschillende methoden inzetten. Dat varieert van online recruitment tot en met executive seach en headhunting. We starten met interviews met belanghebbenden om de vraag uit de organisatie helder te krijgen. We willen de organisatie goed leren kennen waardoor we de juiste kandidatuur kunnen selecteren. Betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn kenmerken van onze aanpak.

Volledige ontzorging door werving en selectie Breda

Als je gebruik maakt van onze diensten voor werving en selectie Breda nemen we het proces van A tot Z uit handen. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie en de oprechte interesse in de motivatie van de kandidaat is de sleutel voor een succesvol traject. De profielanalyse, wervingsfase, de selectiefase tot aan begeleiding van de arbeidsvoorwaarden. Door Recruitment4You in te schakelen wordt de organisatie ontlast tijdens een intensief wervingstraject.

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
Recruitment4You

CTS-scan

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang. En dat komt de werving ten goede.

Recruitment & marketing

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Marketing is te belangrijk om het alleen aan de marketing afdeling over te laten! – Jos Burgers

Recruitment4You
Recruitment4You

Een kopje koffie

Mag mijn collega van werving en selectie Breda een kop koffie met je inplannen om te luisteren naar de achtergrond van de openstaande positie? Misschien is nog niet 100% helder wat de behoefte van de organisatie is. Maar zou sparren met een kop koffie en meer informatie over executive search & een werving- en selectietraject meer licht schijnen op keuzes die gemaakt moeten worden?

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Recruitment4You heeft voor twee hele specifieke vacatures op amper enkele maanden tijd niet enkel een aantal kandidaten op te lijsten, maar daarenboven heel geschikte profielen waar het plots een luxeprobleem werd om uit alle geschikte personen de uiteindelijke kandidaat te weerhouden. Tijdens het hele proces was er voortdurend over-en-weer communicatie, opvolging en uitwisseling van indrukken. Je wordt van A tot Z begeleid via een professionele en doordachte aanpak, met als kers op de taart erg fijne mensen om mee samen te werken. En van taart gesproken, ook die zit omvat in het totaalpakket dat Recruitment4You aanbiedt, waarbij de taart dan nog hoogstpersoonlijk op de zaak wordt bezorgd. “It doesn’t get any better than that!’ – Dirk Bomans Business Unit & ICT Manager FenekeO Group