Recruitment4You

Werving en selectie Breda

Heb je dringend een nieuwe medewerker nodig maar heb je niet de tijd of capaciteit om deze te werven? Maak dan gebruik van onze diensten. Recruitment4You is een bureau voor werving en selectie in Breda en omstreken. Wij zorgen voor precies de juiste medewerkers in jouw vakgebied.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

De juiste kandidaat

Met alleen het uitzetten van een vacature en wachten op de binnenkomende reacties, kom je er in de huidige markt niet meer. Voor sommige functies komen er te weinig reacties binnen en voor andere functies word je overspoeld door de vele, maar vaak ongeschikte reacties en wordt het onmogelijk om de juiste kandidaat te selecteren. Bij Recruitment4You pakken we het op een andere manier aan. Voor de werving en selectie in Breda en omstreken maken we gebruik van onze recruitment strategie, die we in ons ruim twaalfjarig bestaan steeds hebben aangepast en verfijnd. We zijn zeer proactief en we combineren zowel recruitment als marketing. Deze twee specialismen gaan hand in hand samen, maar zijn niet in elk bedrijf vertegenwoordigd. Terwijl juist het inzetten van marketing binnen werving en selectie het verschil kan maken met het aantrekken van de juiste kandidaat. Dat zien we in de praktijk ook terug, want zelfs de schaarse profielen zitten bij ons aan tafel.

Volledige ontzorging

Als je gebruik maakt van onze diensten voor werving en selectie in Breda nemen we het proces van A tot Z uit handen, van de werving en selectie tot en met het voorstellen van geschikte kandidaten. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de kandidaten spreken en een keuze maken. Wij zoeken zorgvuldig naar de juiste match voor jouw bedrijf. In de procedure gaan we grondig te werk en vormt het doen van onderzoek een stevige basis. Om te zien wat de functie in de markt doet en welke pullfactoren voor kandidaten belangrijk zijn, doen we een marktonderzoek. We bepalen de doelgroep en op welke wijze deze benaderd wil worden. Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Zeker in de huidige markt is de juiste benadering van groot belang, om zo met de juiste professionals in contact te kunnen komen. Zo zorgen wij ervoor dat er geschikte kandidaten bij jou aan tafel komen te zitten.

Meer over ons
Recruitment4You

CTS-scan

Bij de werving en selectie in regio Breda kijken we niet alleen naar de ‘harde’ kant van de functie, zoals de vereiste opleiding en werkervaring, maar ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Het karakter van de medewerker moet namelijk passen bij het karakter van het bedrijf. Soms ben je op zoek naar medewerkers die vergelijkbaar zijn met de huidige medewerkers, soms is er juist een complementair iemand nodig omdat bepaalde eigenschappen nog niet voldoende aanwezig zijn binnen het team. In allebei de situaties blijft het belangrijk, dat mensen zich thuis voelen binnen het bedrijf en zichzelf kunnen en durven zijn. Om te achterhalen welke cultuur jouw bedrijf typeert, heeft Recruitment4You de CTS® ontwikkeld. Dit is een geregistreerde tool die inzicht biedt in de cultuur inslag en welk type medewerker het beste bij het bedrijf past. Kandidaten vullen onze PRS® in, ook deze geregistreerde tool is door ons ontwikkeld. Door de PRS® ontstaat inzicht in iemands karakter, sterke kanten en ontwikkelpunten. Zo krijgen we gedurende het werven een helder en eerlijk beeld van de kandidaat. We combineren de inzichten uit de twee tools en matchen zo de best passende kandidaten bij jouw bedrijf.

Doe de CTS scan
Recruitment4You video’s

Recruitmentvideo

Kandidaten willen zich graag een beeld vormen van het bedrijf en de functie waar ze naar solliciteren. Daarom maken we altijd een recruitmentvideo. De video zetten we ook in voor employer branding; het versterken van je werkgeversmerk. In de video focussen we met name op de sfeer en cultuur binnen het bedrijf en de werkzaamheden van de vacante functie. Op deze manier krijgen de kandidaten een concreet beeld bij het bedrijf en de functie en kunnen ze al een eerste inschatting maken of er een match is. De video gebruiken we bij onze werving en selectie in regio Breda. Als de persoonlijke kernwaardes van een kandidaat aansluiten bij de kernwaardes van het bedrijf, is de kans op een duurzame plaatsing groot.

Recruitment4You

Een kopje koffie

Maak vrijblijvend kennis met ons bureau voor werving en selectie in regio Breda. We drinken graag een kopje koffie met je. Vul je dan alvast de gratis CTS® in? Dan kunnen we al een eerste advies geven over welk type medewerker bij jouw bedrijf past. Als je meer wil weten over de verschillende cases waarbij we onze klanten geholpen hebben, lees dan hieronder onze reviews.

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen