Recruitment4You

Werving en selectie Den Bosch

Ben je op zoek naar medewerkers, die ook op de lange termijn succesvol zijn binnen jouw bedrijf en zich hier thuis voelen? Bij Recruitment4You gaan we voor een duurzame plaatsing. Bij onze werving en selectie in Den Bosch en omstreken, maken we gebruik van onze beproefde recruitment strategie die we in ruim twaalf jaar ontwikkeld en verfijnd hebben. Deze strategie biedt een mix van zowel recruitment als marketing en zorgt er voor dat de meest geschikte en passende medewerkers binnen jouw bedrijf aan de slag gaan.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Aandacht voor het potentieel

Voor kandidaten wordt het steeds belangrijker dat de persoonlijkheid van het bedrijf in lijn is met hun eigen persoonlijkheid. Werk wordt gezien als een verlengstuk van de identiteit. We zien dan ook dat bedrijven die in human capital investeren hier de vruchten van plukken. Zeker in branches waar veel schaarste heerst, is het hebben van aandacht voor het potentieel van kandidaten de sleutel tot succes. Dat potentieel gaat verder dan het hebben van de juiste opleiding en werkervaring, juist de ‘soft skills’ zorgen ervoor dat iemand echt succesvol is in zijn werk. Binnen Recruitment4You hebben we verschillende tools om dit potentieel te achterhalen en te matchen aan het juiste bedrijf.

Specialist in arbeidsmarktcommunicatie

Recruitment4You en met name Sheila van der Meeren, is specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Een juiste benadering, afgestemd op de doelgroep, zorgt ervoor dat we met goede kandidaten in contact komen. Zo bereiken we ook kandidaten die nog niet direct op zoek zijn naar een baan maar toch geprikkeld worden om een overstap te maken. Zeker bij de profielen waarvoor er schaarste is weten we dat dit een onmisbaar element is.

Meer over ons
Recruitment4You

Onze unieke tools

Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, heeft twee tools ontwikkeld die inmiddels ook geregistreerd zijn. Deze tools zetten we binnen elke procedure voor werving en selectie in Den Bosch in. Met de CTS® brengen we de bedrijfscultuur in beeld. Aan de hand van twaalf mogelijke typeringen wordt er een profiel samengesteld dat inzicht biedt in de elementen die kenmerkend zijn voor een bedrijf. Ook geeft de scan aan welk type medewerker het beste bij het bedrijf past. De PRS® brengt juist de kwaliteiten en valkuilen van kandidaten in beeld en maakt inzichtelijk welke functies geschikt zijn voor de kandidaat. Al onze kandidaten vullen de PRS® in. Door het houden van diepte interviews met zowel bedrijven als kandidaten maken we de profielen compleet en kunnen we een succesvolle, duurzame match maken.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You video’s

Merkbeleving van jouw bedrijf

Sterke merken trekken sterke medewerkers aan. Daarom is merkbeleving (employer branding) een belangrijk onderdeel in onze strategie voor werving en selectie in regio Den Bosch. Bij Recruitment4You maken we altijd een recruitmentvideo van jouw bedrijf. Deze video is met name gericht op de sfeer en cultuur binnen het bedrijf. Ook brengen we de functie waarvoor we werven goed in beeld. Kandidaten kunnen alvast kijken of het bedrijf en de werkzaamheden bij ze passen en zien zo misschien zelfs al toekomstige collega’s. Ook bij het opstellen van de vacaturetekst besteden we aandacht aan jouw merk. Door dit in de gehele campagne consequent door te voeren, kunnen de juiste kandidaten zich met jouw bedrijf identificeren en wordt de basis gelegd voor een goede plaatsing.

Recruitment4You

Een kopje koffie

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd bureau voor werving en selectie in Den Bosch, met de juiste kennis, ervaring en tools? Ga je ook voor een duurzame plaatsing en succesvolle medewerkers? Dan drinken we graag een kopje koffie met je. Als je van tevoren de gratis CTS® scan invult, kunnen we deze meteen bespreken. Zo kunnen we je meteen van een eerste advies voorzien! Ben je benieuwd wat we voor onze klanten betekenen? Bekijk dan ook alvast de reviews op onze site.

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen