Recruitment4You

Werving en selectie Den Bosch

Soms is op korte termijn support nodig, in de vorm van specifieke inhoudelijke expertise. Daardoor ben je op zoek naar invulling van een vaste of tijdelijke positie. Recruitment4You is een bureau voor werving en selectie Den Bosch waar we kunnen ondersteunen bij capaciteitsvraagstukken. Voor een vast dienstverband of een interim oplossing. We zijn gedreven een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van organisaties. We begrijpen de dynamiek binnen de organisatie als geen ander. We zijn een sparringpartner en begeleiden organisaties tijdens elke fase van het search proces.

Aandacht voor het potentieel actueel bij werving en selectie Den Bosch

Voor kandidaten wordt het steeds belangrijker dat de missie en visie van het bedrijf in lijn is met hun eigen persoonlijkheid. Werk wordt gezien als een verlengstuk van de persoonlijke identiteit. We zien dan ook dat bedrijven die in human capital investeren hier de vruchten van plukken. Zeker in branches waar veel schaarste heerst, is het hebben van aandacht voor het potentieel van kandidaten de sleutel tot succes. Dat potentieel gaat verder dan het hebben van de juiste opleiding en werkervaring, juist de ‘soft skills’ zorgen ervoor dat iemand echt succesvol is in zijn of haar werk. Binnen Recruitment4You hebben we verschillende tools om dit potentieel te achterhalen en te matchen met de organisatie.

Je hebt een specialist nodig – werving en selectie Den Bosch

‘Het begint en het eindigt met een goed profiel.’ Geen onderneming is hetzelfde, waardoor er geen standaard oplossing is voor een specifiek werving en selectie vraagstuk. Daarom sluiten we bij Recruitment4You onze strategie steeds aan op de context en behoeftes. Al onze trajecten zijn maatwerk. In grote lijnen volgen we de volgende stappen.

We doen onderzoek: wat is er echt nodig in deze organisatie, functie en context?
We zetten ons netwerk in: gerichte benadering van potentiële kandidaten en tipgevers
We zetten ons specialisme in: headhunting en executive search
We kijken verder dan het cv: met bijzondere aandacht voor persoonlijkheid en drijfveren
We gaan voor duurzaam: een match voor de lange termijn

Recruitment4You

Onze unieke tools

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang. En dat komt de werving ten goede.

Merkbeleving van de organisatie

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Marketing is te belangrijk om het alleen aan de marketing afdeling over te laten! – Jos Burgers

Recruitment4You

Een kopje koffie

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd bureau voor werving en selectie in Den Bosch, met de juiste kennis, ervaring en tools? Ga je ook voor een duurzame plaatsing en succesvolle medewerkers? Dan drinken we graag een kopje koffie met je. Als je van tevoren de gratis CTS® scan invult, kunnen we deze meteen bespreken. Zo kunnen we je meteen van een eerste advies voorzien! Ben je benieuwd wat we voor onze klanten betekenen? Bekijk dan ook alvast de reviews op onze site.

Hoe is het om met ons samen te werken?

Vanuit mijn functie als HR Coordinator bij KLG Europe heb ik samengewerkt met Recruitment4You. Ondanks de pittige functies en profielen waar we naar op zoek waren in deze krappe arbeidsmarkt, heeft Recruitment4You het voor elkaar weten te krijgen deze vacatures te vervullen. We zijn erg blij met de geleverde kandidaten en dus onze nieuwe collega’s. Linsey van Leeuwen, HR Coördinator

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems