Recruitment4You

Werving en selectie management vacatures

Versterking van buiten nodig in het management team? Recruitment4You is een betrouwbare partner als het gaat om werving en selectie management posities. De zoektocht naar een nieuwe leider vraagt om diep begrip. Wat zijn de issues? Welke kwaliteiten zijn er nodig? Recruitment4You biedt toegang tot de beste leiders. Om de juiste persoon te vinden, kruipen wij in de huid van de organisatie. In verdiepende gesprekken leren we de bedrijfsactiviteiten, organisatiecultuur en doelstellingen kennen om een passende aansluiting te maken op de openstaande positie.

Waarde creëren aan beiden zijden

Het vinden en binden van menselijk kapitaal is wezenlijk voor de concurrentiepositie van bedrijven. Bij werving en selectie management posities creëert Recruitment4You niet alleen waarde voor opdrachtgevers, maar ook voor kandidaten. Door openhartige interviews met kandidaten, ontstaat een helder beeld van hun verleden, heden en gewenste toekomst. Met professionele competenties als uitgangspunt maken wij vooral ook kennis met de mens achter de kandidaat. Sinds 2009 weet Recruitment4You toptalent op te sporen en te introduceren bij organisaties. Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we steeds opnieuw in om een duurzame match tot stand te brengen. Waarde creëren is de kracht van Recruitment4You

Het werving- en selelectieproces

We besteden veel tijd en aandacht aan de relatie. Bij werving en selectie management doorlopen we een zorgvuldig proces. Zodat we een optimaal resultaat kunnen behalen.

  • We starten met een inventarisatie van de openstaande positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang
Recruitment4You

Tarieven voor werving en selectie management

Een betrouwbare en goede werving en selectie partner uitkiezen is een lastige klus. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en kosten zijn hierbij belangrijke factoren. Dat is niet zo vreemd; want laten we eerlijk zijn, als je een extern bureau inhuurt wil je ook zeker weten dat het loont. Executive search kost geld, of je dit nu laat doen door een HR manager of door een externe partner. Productiviteitsverlies door het niet invullen van cruciale rollen of door het aannemen van de verkeerde leider kost vaak nog veel meer. Samenwerken met een gespecialiseerd werving en selectiebureau als Recruitment4You geeft garantie op de invulling van de positie tegen betaalbare tarieven. De fee voor het werven van de juiste kandidaat bedraagt 20-22% van het bruto jaarsalaris. De fee voorziet in een garantie bepaling.

.

Thuis in bedrijfsleven en non-profit organisaties

Met 14 jaar ervaring in werving en selectie, executive search (c-level) recruitment bij midden- en kleinbedrijf, multinationals en instellingen zijn we een betrouwbare HR partner. Onze toegevoegde waarde is terug te vinden in het verlengstuk van de HR afdeling van een organisatie. Wanneer er geen HR afdeling is, zullen we het bedrijf volledig ontzorgen. Onze bureau is onafhankelijk, eerlijk en betrokken en kijkt naar het belang van de opdrachtgever. Onze consultants zijn gesprekspartner van een HR manager, DGA, directie en management. We werken vanuit oprechte belangstelling in mens en organisatie. Onze ervaring strekt van productie bedrijven, handelsorganisaties tot dienstverlenende organisaties, meestal in bedrijfsleven maar ook in de non-profit sector.

.

Recruitment4You

Een Brabants kop koffie

Wij maken graag kennis met de organisatie om te bepalen of we de behoefte en de openstaande (key) positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. Zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast wat wervingsverhalen van headhunter Oisterwijk om een beter beeld te krijgen: klik hier. Of check een aantal referenties van klanten die op onze website zijn te lezen.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaatst zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook en niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

 

Recruitment4You heeft ons met het gehele traject geholpen. Van het opstellen van een profiel voor een geschikte invulling van de rol tot het daadwerkelijk invullen van de vacature. Sheila en haar team zijn bereid mee te denken, schakelen snel en komen met kandidaten die daadwerkelijk iets toe zouden kunnen voegen in het bedrijf. Baetsen-Groep is zeer tevreden! Jasper Wessels, Manager proces- en bedrijfsontwikkeling