Recruitment4You

Werving en selectie Oosterhout

Recruitment4You verzorgt werving en selectie Oosterhout wanneer er een openstaande positie is binnen de organisatie waar jij werkt. Wij nemen het gehele traject uit handen. Samen met belanghebbenden kijken we naar de behoefte en het profiel, we houden dit tegen het licht en geven advies. Zodra de behoefte helder is zetten we de werving uit en zorgen we dat er professionals geselecteerd worden in overeenstemming zijn met de openstaande positie.

Voor meer informatie 0416-534936
Recruitment4You

Onze strategie voor werving en selectie Oosterhout

In de afgelopen 14 jaar hebben we veel verschillende werving & selectie trajecten voor organisaties verzorgd. Waaronder zeer kritieke posities. Daarbij is het van belang om flexibel en daadkrachtig door te pakken. De behoefte van de klant weten om te zetten in concrete acties. We beginnen elk traject met in kaart brengen van de doelgroep. Tijdens de wervingen zetten wij in met headhunten en executive search. Natuurlijk beschikken wij over een warm netwerk, die we tijdens een traject meenemen in de selectie. Lees gerust een een aantal wervingsverhalen: klik hier.

Vrijblijvende afspraak met eerste advies

Wil je meer weten over werving en selectie in Oosterhout? We komen graag langs om horen welke positie er open staat binnen de organisatie
en welke behoeftes er spelen. Daarop zullen we gratis en vrijblijvend een advies schrijven. Heb je de reviews al gecheckt?

Meer over ons bureau
Recruitment4You video’s

Jouw bedrijf in beeld

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Unieke tools voor meer inzicht in de kandidatuur en cultuur

Werk wordt steeds meer gezien als een onderdeel van de identiteit, professionals brengen er vele uren door en willen zich op het werk ook ‘thuis’ voelen. Hun persoonlijke doelen en waarden moeten in lijn zijn met de kernwaarden en sfeer van de organisatie, om optimaal te kunnen presteren en functioneren. Bij de werving en selectie Oosterhout, zetten we dan ook altijd onze twee unieke tools in om kandidaten te selecteren die goed bij de klant aansluiten. We hebben binnen Recruitment$you de CTS® speciaal ontwikkeld voor bedrijven en is een geregistreerde tool, om de bedrijfscultuur in beeld te brengen. Dat doen we aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. De tool maakt duidelijk wat kenmerkend is voor de cultuur in de organisatie en welk kandidatuur daarbij past. Voor professionals hebben we de PRS® ontwikkeld. Deze geregistreerde Pre-Selectie Scan brengt de kwaliteiten en valkuilen van mensen in beeld. De uitkomsten van de tools combineren we met diepte interviews die we met zowel organisatie als kandidaten houden.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen