Recruitment4You

Werving en selectie Oosterhout

Heb je hulp nodig bij de werving en selectie van medewerkers in Oosterhout? Bij Recruitment4You zorgen we voor precies de juiste medewerkers voor jouw bedrijf. Daarbij nemen we het gehele proces uit handen, zodat je alleen nog maar geschikte kandidaten hoeft te spreken om hier een keuze uit te maken. Goede medewerkers zorgen ervoor dat een bedrijf volledig tot bloei komt. Door schaarste op de arbeidsmarkt is het moeilijk om echt goede medewerkers te vinden, maar bij Recruitment4You hebben we de juiste strategie voor deze complexe werving en selectie vraagstukken in Oosterhout en omgeving.

Neem contact op
Recruitment4You

Onze strategie

In ons ruim twaalfjarig bestaan hebben we een eigen strategie ontwikkeld en verfijnd. Deze strategie kunnen we het beste typeren als een mix tussen recruitment en marketing. Door de combinatie van deze twee specialismen zorgen we ervoor dat jouw vacature een groot bereik heeft en de goede doelgroep getriggerd wordt. In onze recruitment strategie hebben we veel aandacht voor onderzoek. We verrichten marktonderzoek om te achterhalen wat de functie in de markt doet, wie de doelgroep is en hoe we deze kunnen bereiken. Naast het bereiken van de doelgroep is het belangrijk om de juiste toon aan te slaan. Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Door onze strategie en onze specialisaties, zitten ook kandidaten met schaarse profielen aan tafel bij ons bureau voor werving en selectie in regio Oosterhout.

Vrijblijvende afspraak met eerste advies

Bij onze werving en selectie in Oosterhout beginnen we graag met een goede kop koffie. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek willen we graag meer weten over jouw bedrijf en jouw vraag op werving- en selectiegebied. Als je alvast de gratis CTS® invult, kunnen we deze meteen bespreken en je van een eerste advies voorzien. Wil je meer weten over hoe we andere klanten geholpen hebben? Lees dan de reviews op onze site.

Meer over ons
Recruitment4You video’s

Jouw bedrijf in beeld

Beelden werken vaak krachtiger dan woorden. Als kandidaten alvast een kijkje in de keuken kunnen nemen bij jouw bedrijf, spreekt dit sterk tot de verbeelding. Daarom maken we bij Recruitment4You altijd een bedrijfsvideo, waarbij de aandacht vooral uitgaat naar de cultuur van jouw bedrijf en de werkzaamheden van de functie waarvoor we werven. Op deze manier kunnen kandidaten een voorstelling maken van hoe het zou zijn, om zelf binnen jouw bedrijf te werken. Ze zien de dagelijkse werkomgeving, proeven de sfeer en zien misschien al wat toekomstige collega’s. Kandidaten maken zo een eerste inschatting of ze passen bij het bedrijf en de werkzaamheden. De recruitmentvideo is onderdeel van onze strategie op het gebied van employer branding. Door het merk van jouw bedrijf zo sterk mogelijk neer te zetten, kunnen kandidaten zich hiermee identificeren.

Unieke tools voor de beste match

Werk wordt steeds meer gezien als een onderdeel van de identiteit, medewerkers brengen er vele uren door en willen zich op het werk ook ‘thuis’ voelen. Hun persoonlijke doelen en waarden moeten in lijn zijn met de kernwaarden en sfeer van het bedrijf, om optimaal te kunnen presteren en functioneren. Bij de werving en selectie in Oosterhout, zetten we dan ook altijd onze twee unieke tools in om kandidaten te selecteren die goed bij het bedrijf aansluiten. De CTS® heeft Sheila van der Meeren speciaal ontwikkeld voor bedrijven en is een geregistreerde tool, om de bedrijfscultuur in beeld te brengen. Dat doen we aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. De tool maakt duidelijk wat kenmerkend is voor de cultuur in jouw bedrijf en welk type medewerker daarbij past. Voor medewerkers hebben we de PRS® ontwikkeld. Deze geregistreerde Pre-Selectie Scan brengt de kwaliteiten en valkuilen van medewerkers in beeld en onderzoekt welke functies geschikt zijn voor kandidaten. De uitkomsten van de tools combineren we met diepte interviews die we met zowel het bedrijf als kandidaten houden.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You
Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen