Recruitment4You

Werving en selectie Oosterhout

Werving- en selectie op topniveau, betrokken en zorgvuldig. Dat is wat je kunt verwachten van Recruitment4You voor werving en selectie Oosterhout. De juiste match tussen mens en organisatie is van groot belang.  We zijn gedreven een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van organisaties. We begrijpen de dynamiek als geen ander. We zijn een sparringpartner en begeleiden organisaties tijdens elke fase van het search proces. Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Onze strategie voor werving en selectie Oosterhout

Met 14 jaar ervaring en een netwerk door heel Nederland behoren we tot de top 10 van werving- en selectie en executive search bureaus. We onderscheiden onszelf door blijvende successen. Onze strategie is maatwerk en altijd afgestemd op de context van de positie en organisatie.

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

Vrijblijvende afspraak met eerste advies

Wij maken graag kennis met de organisatie om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. Zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Zodat een weloverwogen besluit kan worden genomen.

Recruitment4You

De organisatie in beeld

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Marketing is te belangrijk om het alleen aan de marketing afdeling over te laten! – Jos Burgers

.

Unieke HR tool voor meer inzicht

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang. En dat komt de werving en selectie Oosterhout ten goede.

Recruitment4You

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ – Marc Cardon Zaakvoerder Van Hees Benelux

‘Recruitment4You heeft voor twee hele specifieke vacatures op amper enkele maanden tijd niet enkel een aantal kandidaten op te lijsten, maar daarenboven heel geschikte profielen waar het plots een luxeprobleem werd om uit alle geschikte personen de uiteindelijke kandidaat te weerhouden. Tijdens het hele proces was er voortdurend over-en-weer communicatie, opvolging en uitwisseling van indrukken. Je wordt van A tot Z begeleid via een professionele en doordachte aanpak, met als kers op de taart erg fijne mensen om mee samen te werken. En van taart gesproken, ook die zit omvat in het totaalpakket dat Recruitment4You aanbiedt, waarbij de taart dan nog hoogstpersoonlijk op de zaak wordt bezorgd. “It doesn’t get any better than that!’ – Dirk Bomans Business Unit & ICT Manager FenekeO Group

Vanuit mijn functie als HR Coordinator bij KLG Europe heb ik samengewerkt met Recruitment4You. Ondanks de pittige functies en profielen waar we naar op zoek waren in deze krappe arbeidsmarkt, heeft Recruitment4You het voor elkaar weten te krijgen deze vacatures te vervullen. We zijn erg blij met de geleverde kandidaten en dus onze nieuwe collega’s. Linsey van Leeuwen, HR Coördinator