Recruitment4You

Werving en selectie Tilburg

Ben je op zoek naar een professionele en succesvolle partner voor werving en selectie in Tilburg? Bij Recruitment4You combineren we ruim twaalf jaar ervaring met unieke tools, om voor jouw bedrijf de juiste medewerkers te werven. Met de juiste professionals komt jouw bedrijf volledig tot bloei. Door in talent te investeren profiteer je van de meerwaarde die ‘human capital’ met zich meebrengt. Bij Recruitment4You helpen we je graag door écht goede medewerkers te vinden, die zich ook na lange tijd prima op hun plek voelen bij jouw bedrijf.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Strategisch recruitment bij werving en selectie Tilburg

Een doordachte recruitment strategie onontbeerlijk. Bij ons bureau werving en selectie in Regio Tilburg, hebben we de juiste ervaring en specialisatie in huis. We hebben onze strategie de afgelopen 14 jaar bijgeschaafd en geperfectioneerd, tot er een krachtige mix is ontstaan van recruitment, marketing en headhunten. Een belangrijk onderdeel van onze strategie vormt de merkbeleving van jouw bedrijf, de zogenaamde ‘employer branding’. Door een sterk merk neer te zetten, trek je ook sterke professionals aan. De combinatie van recruitment en marketing gaat hand in hand maar is zeker niet vanzelfsprekend vertegenwoordigd binnen organisaties. We merken dat professionals zich graag zoveel mogelijk willen identificeren met het bedrijf waarvoor ze (gaan) werken. Persoonlijke overtuigingen en kerncompetenties moeten aansluiten bij een werkgever en een positie.

Hoe gaan we te werk bij werving en selectie Tilburg

Laten we eerst een kop koffie doen en de wensen en behoeften van de organisatie bespreken. Zodat we een realistisch advies kunnen geven over de openstaande positie. Wij kennen de markt, hebben een kennis doelgroep en weten hoe we professionals het beste kunnen interesseren voor de mooie rol binnen jullie organisatie. Wij zetten daarvoor methoden in zoals headhunten, executive search en recruitment. Daarnaast hebben binnen Recruitment4You beschikking over geregistreerd HR tool die dieping geven in het werving en selectietraject.

Meer over ons bureau
Recruitment4You

Unieke tools voor meer inzicht in de kandidatuur en cultuur

Werk wordt steeds meer gezien als een onderdeel van de identiteit, professionals brengen er vele uren door en willen zich op het werk ook ‘thuis’ voelen. Hun persoonlijke doelen en waarden moeten in lijn zijn met de kernwaarden en sfeer van het bedrijf, om optimaal te kunnen presteren en functioneren. Bij de werving en selectie Tilburg, zetten we dan ook altijd onze twee unieke tools in om kandidaten te selecteren die goed bij het bedrijf aansluiten. We hebben binnen Recruitment4you de CTS® speciaal ontwikkeld voor bedrijven en is een geregistreerde tool, om de bedrijfscultuur in beeld te brengen. Dat doen we aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. De tool maakt duidelijk wat kenmerkend is voor de cultuur in de organisatie en welk kandidatuur daarbij past. Voor professionals hebben we de PRS® ontwikkeld. Deze geregistreerde Pre-Selectie Scan brengt de kwaliteiten en valkuilen van medewerkers in beeld. De uitkomsten van de tools combineren we met diepte interviews die we met zowel organisatie als kandidaten houden.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan

Alles is maatwerk

Elke werving en selectie traject is maatwerk, in elk traject zijn de invloeden en variabelen anders. De briefing vanuit de organisatie is een belangrijk onderdeel om een degelijk advies te geven. In elke organisatie is het management anders georganiseerd. De grote, de structuur, de besluitvorming, type cultuur, de inrichting van processen, het aantal jaar van bestaan, zijn een aantal voorbeelden die onzichtbaar een bijdrage leveren aan de werving en selectie van een positie. Binnen Recruitment4You is het voor ons juist de uitdaging en interessant om al deze zaken te verweven in de zoektocht naar de juiste kandidatuur.

Recruitment4You

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen