Recruitment4You

Werving en selectie Tilburg

Ben je op zoek naar een professionele en succesvolle partner voor werving en selectie in Tilburg? Bij Recruitment4You combineren we veertien jaar ervaring met unieke HR tools, verfrissende inzichten en diepgaande kennis. Onze werving richt zich met name op leidinggevenden, directie en management. De hoofdmoot van ons werk bestaat uit volledige trajecten van werving en selectie. Zodat wij onze opdrachtgevers in het hele proces rondom het invullen van een positie kunnen ontzorgen.

Strategisch recruitment bij werving en selectie Tilburg

Een doordachte recruitment strategie is onontbeerlijk. Bij ons bureau werving en selectie in Regio Tilburg, hebben we de juiste ervaring en specialisatie in huis. We hebben onze strategie de afgelopen 14 jaar bijgeschaafd en geperfectioneerd. Tot er een krachtige mix is ontstaan van recruitment, executive search en headhunten. Een belangrijk onderdeel van onze strategie vormt de positionering van de organisatie, de zogenaamde ‘employer branding’. Door een goede positionering neer te zetten, trekken we makkelijker sterke professionals aan. De combinatie van recruitment en marketing gaat hand in hand maar is zeker niet vanzelfsprekend vertegenwoordigd binnen organisaties. We merken dat professionals zich graag zoveel mogelijk willen identificeren met de normen en waarden van een organisatie. Persoonlijke overtuigingen en kerncompetenties moeten aansluiten bij een werkgever en een positie.

Hoe gaan we te werk bij werving en selectie Tilburg

Zullen we eerst een kop koffie doen de wensen en behoeften van de organisatie bespreken? Zodat we een realistisch advies kunnen geven over de openstaande positie. Wij kennen de markt, hebben kennis van de doelgroep en weten hoe we professionals het beste kunnen interesseren voor de mooie rol binnen jullie organisatie. We begrijpen de urgentie en combineren dat met een zorgvuldige aanpak.

 • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
 • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
 • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
 • Executive search & headhunting
 • Selectiegesprekken en presentatie
 • Begeleiden van de aanstelling
 • Evaluatie en voortgang
Recruitment4You

Unieke tools voor meer inzicht in de kandidatuur en cultuur

Werk wordt steeds meer gezien als een onderdeel van de identiteit, professionals brengen er vele uren door en willen zich in hun positie en in de organisatie ook ‘thuis’ voelen. Hun persoonlijke doelen en waarden moeten in lijn zijn met de kernwaarden en sfeer van het bedrijf. Zodat ze optimaal te kunnen functioneren en presteren. Bij de werving en selectie Tilburg, zetten we ook onze twee unieke HR tools in om kandidaten te selecteren die goed bij de organisatie aansluiten. We hebben binnen Recruitment4You de CTS® speciaal ontwikkeld voor bedrijven en is een geregistreerde tool, om de organisatie cultuur in beeld te brengen. Dat doen we aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. De tool maakt duidelijk wat kenmerkend is voor de cultuur in de organisatie. Voor professionals hebben we de PRS® ontwikkeld. Deze geregistreerde Pre-Selectie Scan brengt de kwaliteiten en valkuilen van mensen in beeld. De uitkomsten van de tools combineren we met diepte interviews die we met zowel organisatie als kandidaten houden.

Voor wie werken we graag?

Onze expertise past het best bij organisaties die hun openstaande positie in het geheel willen uitbesteden. Die graag ontzorgd willen worden in het werven & selecteren van top talenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.
..
MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT
 • Daar waar de werving is vastgelopen
 • Daar waar geen tijd is
 • Daar waar geen kennis is van werving en selectie
 • Daar waar de zoekvraag nog niet helder is
‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’

Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

‘Ik ken Recruitment4You al een tijdje in een klant-relatie. Door een behoefte aan personele uitbreiding heb ik hen gevraagd mij hierbij te helpen. De professionele aanpak, de begeleiding en advisering in het proces, absoluut top! Ik kan hen aanbevelen, serieuze kwalitatieve dienstverlening. Dit is een bureau die uitstekend de vraag van de ondernemer kan beantwoorden, daarbij maakt het niet uit of je een groot bedrijf of een kleine MKB-er bent. Professioneel maar ook plezierig om mee te werken. Zodra er weer behoefte aan personeel ontstaat ga ik Recruitment4You direct bellen. Bedankt Sheila!’ – Ralph Wilbers Directeur We Payroll