Recruitment4You

Werving en selectie Tilburg

Ben je op zoek naar een professionele en succesvolle partner voor werving en selectie in Tilburg? Bij Recruitment4You combineren we ruim twaalf jaar ervaring met unieke tools, om voor jouw bedrijf de juiste medewerkers te werven. Met de juiste professionals komt jouw bedrijf volledig tot bloei. Door in talent te investeren profiteer je van de meerwaarde die ‘human capital’ met zich meebrengt. Bij Recruitment4You helpen we je graag door écht goede medewerkers te vinden, die zich ook na lange tijd prima op hun plek voelen bij jouw bedrijf.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Strategisch recruitment

Om tot een goede, duurzame plaatsing te komen, is een goede recruitment strategie onontbeerlijk. Bij ons bureau voor werving en selectie in Regio Tilburg, hebben we de juiste ervaring en specialisatie in huis. We hebben onze strategie in twaalf jaar tijd bijgeschaafd en geperfectioneerd, tot er een krachtige mix is ontstaan van recruitment en marketing. Een belangrijk onderdeel van onze strategie vormt de merkbeleving van jouw bedrijf, de zogenaamde ‘employer branding’. Door een sterk merk neer te zetten, trek je ook sterke kandidaten aan. De combinatie van recruitment en marketing gaat hand in hand maar is zeker niet vanzelfsprekend vertegenwoordigd binnen veel bedrijven. We merken dat kandidaten zich graag zoveel mogelijk willen identificeren met het bedrijf waarvoor ze werken. Persoonlijke overtuigingen en kerncompetenties moeten aansluiten bij een werkgever en een functie. Dan is er voor medewerkers de ruimte om zichzelf te kunnen en durven zijn, zodat hun potentieel volledig tot uiting kan komen. Door hier aandacht aan te besteden in de merkbeleving van jouw bedrijf, worden de juiste kandidaten geënthousiasmeerd.

Hoe we dit doen

Onze werving en selectie in Tilburg begint altijd met een kop koffie. We komen bij jouw bedrijf langs en willen graag alles van jullie weten. Ook naar de markt en de functie zelf doen we onderzoek, zodat we alle belangrijke factoren goed inzichtelijk maken. Hoe verhoudt de functie zich in de markt, wie is de doelgroep en wat vindt de doelgroep belangrijk? Met andere woorden, wat zijn de ‘pull-factoren’? Hoe bereik je de doelgroep? Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, heeft zich gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Daardoor weet ze de doelgroep altijd op de juiste manier aan te spreken, zodat ook kandidaten met schaarse profielen bij Recruitment4You aan tafel zitten. Voor de employer branding maken we altijd een bedrijfsvideo. Deze brengt de cultuur en sfeer binnen het bedrijf in beeld alsmede de functie waarvoor we werven. Zo zien kandidaten meteen of het bedrijf en de functie bij ze past. Daarnaast zetten we in elke werving en selectieprocedure onze unieke tools in.

Meer over ons
Recruitment4You

De CTS® en PRS® tools

Sheila van der Meeren heeft twee unieke tools ontwikkeld, die ons inzicht bieden bij de werving en selectie in Tilburg en omgeving. Bedrijven vullen onze CTS® scan in, waardoor er aan de hand van twaalf typeringen een profiel wordt opgesteld van de bedrijfscultuur en het type medewerker dat daarbinnen goed op zijn plek is. Voor kandidaten hebben we de PRS®, deze tool typeert juist de kandidaten zodat we sterke kanten en valkuilen in beeld brengen. We verkrijgen inzicht in de persoonlijkheid van de kandidaat en kunnen deze matchen aan de persoonlijkheid van jouw bedrijf. Naast de tools houden we diepte interviews met onze kandidaten en bedrijven, zodat we precies weten met welke kandidaten jullie het beste geholpen zijn.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan

Alles is maatwerk

We vertellen je graag meer over onze methodes voor werving en selectie in Tilburg. Dit is bij ons altijd maatwerk, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Heb je een medewerker nodig die aansluit op de bestaande competenties binnen het team? Of zoek je juist een medewerker die complementair hieraan is, om alle kwaliteiten binnen je team vertegenwoordigd te hebben? We baseren onze recruitment strategie op wat voor jouw unieke situatie het beste is. We maken graag een afspraak met je, om alles te bespreken. Als je alvast onze gratis CTS® invult kunnen we deze meteen doornemen bij een kop koffie, zo heb je al een eerste advies binnen! Bekijk ook onze reviews om een indruk op te doen van de cases waaraan we gewerkt hebben.

Recruitment4You
Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen