Recruitment4You

Werving en selectie Waalwijk

Heb je in google gezocht op werving en selectie Waalwijk voor de invulling van een openstaande positie? Bij Recruitment4You hebben we de juiste ervaring, kennis en tools in huis. Om voor jouw organisatie een succesvolle oplossing voor de lange termijn te realiseren. Bij werving en selectie Waalwijk en omstreken zetten we onze recruitment strategie in, dit is een combinatie van recruitment en marketing. Deze twee specialismen gaan hand in hand samen, maar zijn zeker niet niet altijd binnen bedrijven aanwezig. In de afgelopen dertien jaar hebben we onze unieke recruitment methode ontwikkeld en verfijnd. Daardoor staan we bekend als een bureau met een hoog succespercentage.

Neem contact op
Recruitment4You

Wat doet werving en selectie Waalwijk ?

Ons onderscheidend vermogen zit in een aantal factoren. Zo maken we bij elke werving en selectieprocedure gebruik van onze unieke tools: de CTS® en PRS® scans. Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, heeft deze tools ontwikkeld. De twee tools zijn inmiddels ook geregistreerd en hebben hun waarde meermaals bewezen. De CTS® is speciaal ontwikkeld om de bedrijfscultuur in kaart te brengen. Deze tool scant de typerende kenmerken van het bedrijf en stelt aan de hand hiervan een profiel op. Ook zie je meteen, welk type professional het beste bij jouw bedrijf past. Bij al onze kandidaten nemen we de PRS® scan af, dit is te vergelijken met een mini-assessment. Uit dit assessment volgt ook een profiel, met daarin de sterke punten van een kandidaat en diens valkuilen. In de werving en selectieprocedure matchen we passende kandidaten met jouw bedrijf. Ook houden we diepte interviews met zowel de kandidaten als jouw bedrijf, om een volledig beeld te krijgen. Daarnaast zetten we in op merkbeleving, ook wel employer branding van jouw bedrijf. Een werving en selectietraject is maatwerk en afgestemd op de organisatie.

De juiste doelgroep

Recruitment4You en met name Sheila van der Meeren, is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Zeker bij schaarse profielen is de juiste benadering van potentiele kandidaten van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan professionals die niet meteen op zoek zijn naar een andere baan. Maar door de specialistische benadering toch getriggerd worden om een overstap te maken naar een ander bedrijf en een nieuwe functie. Ook marktonderzoek is een belangrijk onderdeel van onze werving en selectie strategie in Waalwijk. We onderzoeken wat de functie doet in de markt, wie de doelgroep is, waar deze zich bevindt en welke pull factoren voor kandidaten belangrijk zijn. Op basis van dit plan maken we een recruitment strategie, specifiek afgestemd op wat er voor de werving van de vacature of positie nodig is. Bij Recruitment4You is werving en selectie Waalwijk maatwerk.

Meer over ons

Betere match door employer branding

Door de merkbeleving van jouw bedrijf te versterken en op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen. Trekken we de juiste kandidaten aan voor de openstaande positie binnen de organisatie waar jij werkt. Bij Recruitment4You maken we een recruitmentvideo, die we inzetten bij werving en selectie Waalwijk. In de video laten we de organisatie zien, met specifieke aandacht voor de bedrijfscultuur. Dit biedt aan belangstellenden de gelegenheid om alvast een kijkje te nemen achter de schermen. En te bepalen of het bedrijf en de functie aansluit bij hun competenties en kernwaarden. Door de persoonlijkheid van de professional en de cultuur van het bedrijf met elkaar in lijn te brengen, is de kans op een succesvolle plaatsing veel groter. Wij concentreren ons op posities op managementniveau maar eigenlijk geldt dit principe natuurlijk voor alle wervingen binnen organisaties. Sterk inzetten op verbinding tussen persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

We maken graag kennis met je

Onze procedure voor werving en selectie Waalwijk begint bij een lekker kopje koffie. We komen graag bij je langs voor een eerste kennismaking om jouw specifieke werving- en selectievraagstuk te bespreken. Vul alvast onze gratis CTS® in, zodat we de resultaten hiervan tijdens de kennismaking door kunnen nemen. Op deze manier heb je het eerste advies al binnen! We hebben al voor vele klanten succesvol hoogwaardige professionals bemiddeld. Ben je nieuwsgierig naar hun verhalen? Lees dan de reviews op onze website.

Recruitment4You

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen