Recruitment4You

Werving en selectie Waalwijk

Zoek je een gespecialiseerd bureau voor werving en selectie in Waalwijk? Bij Recruitment4You hebben we de juiste ervaring, kennis en tools in huis om ook voor jouw bedrijf een succesvolle plaatsing voor de lange termijn te maken. Bij de werving en selectie in Waalwijk  en omstreken zetten we onze recruitment strategie in, die een combinatie is van recruitment en marketing. Deze twee specialismen gaan hand in hand samen, maar zijn zeker niet vanzelfsprekend binnen bedrijven aanwezig. In ruim twaalf jaar tijd hebben we onze unieke strategie ontwikkeld en verfijnd. Daardoor staan we bekend als een bureau met een hoog succespercentage.

Neem contact op
Recruitment4You

Onderscheidend vermogen

Ons onderscheidend vermogen zit in een aantal factoren. Zo maken we bij elke werving en selectie procedure gebruik van onze unieke tools: de CTS® en PRS® scan. Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, heeft deze tools ontwikkeld. De twee tools zijn inmiddels ook geregistreerd en hebben hun waarde meermaals bewezen. De CTS® is speciaal ontwikkeld om de bedrijfscultuur in kaart te brengen. De tool scant de typerende kenmerken van het bedrijf en stelt aan de hand hiervan een profiel op. Ook zie je meteen, welk type medewerker het beste bij jouw bedrijf past. Bij al onze kandidaten nemen we de PRS® scan af, dit is te vergelijken met een mini-assessment. Uit dit assessment volgt ook een profiel, met daarin de sterke punten van een kandidaat en diens valkuilen. De kandidaat krijgt daarna te zien, welke functies het meest geschikt voor hem of haar zijn. In de werving en selectieprocedure matchen we zo passende kandidaten met jouw bedrijf. Ook houden we diepte interviews met zowel de kandidaten als jouw bedrijf, om een volledig beeld te krijgen. Daarnaast zetten we in op merkbeleving van jouw bedrijf.

De juiste doelgroep

Redcruitment4You en met name Sheila van der Meeren, is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Zeker bij schaarse profielen is de juiste benadering van mogelijke kandidaten van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die niet meteen op zoek zijn naar een andere baan, maar door de specialistische benadering toch getriggerd worden om een overstap te maken naar een ander bedrijf of andere functie. Ook marktonderzoek is een belangrijk onderdeel van onze werving en selectie strategie in Waalwijk. We onderzoeken wat de functie doet in de markt, wie de doelgroep is, waar deze zich bevindt en welke factoren voor kandidaten belangrijk zijn (pull factoren). Op basis van dit plan maken we een recruitment strategie, specifiek afgestemd op wat er voor de werving van jouw functie nodig is. Bij Recruitment4You is alles maatwerk.

Meer over ons
Recruitment4You video’s

Betere match door employer branding

Door de merkbeleving van jouw bedrijf te versterken en op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen, trekken we de juiste kandidaten aan voor jouw vacature. Bij Recruitment4You maken we altijd een bedrijfsvideo, die we inzetten bij de werving en selectie in Waalwijk en omgeving. In de video laten we jouw bedrijf zien, met specifieke aandacht voor de bedrijfscultuur. Ook brengen we de functie waarvoor we werven goed in beeld. Dit biedt aan kandidaten de gelegenheid om alvast een kijkje te nemen achter de schermen. Zo weten ze of ze binnen het bedrijf passen en de functie aansluit bij hun competenties en kernwaarden. Door de persoonlijkheid van het bedrijf en de medewerker met elkaar in lijn te brengen, is de kans op een succesvolle plaatsing veel groter.

We maken graag kennis met je

Onze procedure voor werving en selectie in Waalwijk begint bij een lekker kopje koffie. We komen graag bij je langs voor een eerste kennismaking om jouw specifieke werving- en selectievraagstuk te bespreken. Vul ook alvast onze gratis CTS® in, zodat we de resultaten hiervan tijdens de kennismaking door kunnen nemen. Op deze manier heb je het eerste advies al binnen! We hebben al vele klanten aan succesvolle nieuwe medewerkers mogen helpen. Ben je nieuwsgierig naar hun verhalen? Lees dan de reviews op onze website.

Recruitment4You
Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen