Recruitment4You

Werving en selectie Waalwijk

Heb je in google gezocht op werving en selectie Waalwijk voor de invulling van een openstaande positie? Bij Recruitment4You hebben we de juiste ervaring, kennis en tools in huis. Om voor jouw organisatie een succesvolle oplossing voor de lange termijn te realiseren. Bij werving en selectie Waalwijk en omstreken zetten we onze recruitment strategie in, dit is een combinatie van recruitment en marketing. Deze twee specialismen gaan hand in hand samen, maar zijn zeker niet altijd binnen bedrijven aanwezig. In de afgelopen dertien jaar hebben we onze unieke recruitment methode ontwikkeld en verfijnd. Daardoor staan we bekend als een bureau met een hoog succespercentage.

Wat doet werving en selectie Waalwijk?

Ons onderscheidend vermogen zit in een aantal factoren. Zo maken we bij elke werving en selectieprocedure gebruik van onze unieke tools: de CTS® en PRS® scans. Sheila van der Meeren, eigenaresse van Recruitment4You, heeft deze tools ontwikkeld. De twee tools zijn inmiddels ook geregistreerd en hebben hun waarde meermaals bewezen. De CTS® is speciaal ontwikkeld om de bedrijfscultuur in kaart te brengen. Deze tool scant de typerende kenmerken van het bedrijf en stelt aan de hand hiervan een profiel op. Ook zie je meteen, welk type professional het beste bij jouw bedrijf past. Bij al onze kandidaten nemen we de PRS® scan af, dit is te vergelijken met een mini-assessment. Uit dit assessment volgt ook een profiel, met daarin de sterke punten van een kandidaat en diens valkuilen. In de werving en selectieprocedure matchen we passende kandidaten met jouw bedrijf. Ook houden we diepte interviews met zowel de kandidaten als jouw bedrijf, om een volledig beeld te krijgen. Daarnaast zetten we in op merkbeleving, ook wel employer branding van jouw bedrijf. Een werving en selectietraject is maatwerk en afgestemd op de organisatie.

De juiste doelgroep

Recruitment4You en met name Sheila van der Meeren, is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Zeker bij schaarse profielen is de juiste benadering van potentiële kandidaten van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan professionals die niet meteen op zoek zijn naar een andere baan. Maar door de specialistische benadering toch getriggerd worden om een overstap te maken naar een ander bedrijf en een nieuwe functie. Ook marktonderzoek is een belangrijk onderdeel van onze werving en selectie strategie in Waalwijk. We onderzoeken wat de functie doet in de markt, wie de doelgroep is, waar deze zich bevindt en welke pull factoren voor kandidaten belangrijk zijn. Op basis van dit plan maken we een recruitment strategie, specifiek afgestemd op wat er voor de werving van de vacature of positie nodig is. Bij Recruitment4You is werving en selectie Waalwijk maatwerk.

Recruitment4You

Betere match door employer branding

Door de merkbeleving van jouw bedrijf te versterken en op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen. Trekken we de juiste kandidaten aan voor de openstaande positie binnen de organisatie waar jij werkt. Bij Recruitment4You maken we een recruitmentvideo, die we inzetten bij werving en selectie Waalwijk. In de video laten we de organisatie zien, met specifieke aandacht voor de bedrijfscultuur. Dit biedt aan belangstellenden de gelegenheid om alvast een kijkje te nemen achter de schermen. En te bepalen of het bedrijf en de functie aansluit bij hun competenties & kernwaarden. Door de persoonlijkheid van de professional en de cultuur van het bedrijf met elkaar in lijn te brengen, is de kans op een succesvolle plaatsing veel groter. Wij concentreren ons op posities op managementniveau maar eigenlijk geldt dit principe natuurlijk voor alle wervingen binnen organisaties. Sterk inzetten op verbinding tussen persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

We maken graag kennis met je

Onze procedure voor werving en selectie Waalwijk begint bij een goed kopje koffie. Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. Zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast een aantal wervingsverhalen. We hebben al voor vele klanten succesvol hoogwaardige professionals bemiddeld. Ben je nieuwsgierig naar hun verhalen? Lees dan de reviews op onze website.

Hoe is het om met ons samen te werken?

Recruitment4You heeft ons met het gehele traject geholpen. Van het opstellen van een profiel voor een geschikte invulling van de rol tot het daadwerkelijk invullen van de vacature. Sheila en haar team zijn bereid mee te denken, schakelen snel en komen met kandidaten die daadwerkelijk iets toe zouden kunnen voegen in het bedrijf. Baetsen-Groep is zeer tevreden! Jasper Wessels, Manager proces- en bedrijfsontwikkeling

 

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients