Recruitment4You

Werving en selectiebureau management

Wij zijn gedreven door oprechte interesse in mens en organisatie. Recruitment4You is een werving en selectiebureau management posities. Wij werven en selecteren voor functies op management- en directieniveau. De juiste match is van groot belang. Betrokkenheid en zorgvuldigheid kenmerken onze aanpak.

Betrokken, deskundig en ontzorgend

We zijn gedreven een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van organisaties en het versterken van leiderschap. Sinds 2009 weet Recruitment4You toptalent te rekurteren en te introduceren bij opdrachtgevers. Wij zijn een gesprekspartner met kennis van zaken. Onze jarenlange ervaring zetten we steeds opnieuw in om tot een duurzame invulling te komen van de openstaande positie. We bemiddelen mensen met ervaring, expertise, reflectievermogen en hart voor de opdracht waar ze voor staan. Mensen die het waarmaken. Inmiddels hebben we een enorm netwerk aangelegd waar we zorgvuldig mee omgaan. Transparant, oog voor detail en betrokkenheid zijn kenmerken van onze samenwerking. Als werving en selectiebureau management passen we onze specialistische methoden toe om tot een succesvolle invulling te komen.

Voor wie werken we graag?

Onze expertise past het best bij organisaties die hun openstaande positie in het geheel willen uitbesteden. Die graag ontzorgd willen worden in het werven & selecteren van top talenten. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

  • Daar waar de werving is vastgelopen
  • Daar waar geen tijd is
  • Daar waar geen kennis is van werving en selectie en executive search
  • Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

Tarieven van ons werving en selectiebureau management

Een betrouwbare en goede werving en selectie partner uitkiezen is een lastige klus. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelheid en kosten zijn hierbij belangrijke factoren. Dat is niet zo vreemd; want laten we eerlijk zijn, als je een extern bureau inhuurt wil je ook zeker weten dat het loont. Executive search kost geld, of je dit nu laat doen door een HR manager of door een externe partner. Productiviteitsverlies door het niet invullen van cruciale rollen of door het aannemen van de verkeerde leider kost vaak nog veel meer. Samenwerken met een gespecialiseerd werving en selectiebureau als Recruitment4You geeft garantie op de invulling van de positie tegen betaalbare tarieven. De fee voor het werven van de juiste kandidaat bedraagt 20-22% van het bruto jaarsalaris. De fee voorziet in een garantie bepaling.

.

Voor welke typen organisaties werken we?

Met 14 jaar ervaring in werving en selectie, executive search (c-level) recruitment bij midden- en kleinbedrijf, multinationals en instellingen zijn we een betrouwbare HR partner. Onze toegevoegde waarde is terug te vinden in het verlengstuk van de HR afdeling van een organisatie. Wanneer er geen HR afdeling is, zullen we het bedrijf volledig ontzorgen. Ons bureau is onafhankelijk, eerlijk, betrokken en kijkt naar het belang van de opdrachtgever. Onze consultants zijn gesprekspartner van een HR manager, DGA, directie en management. We werken vanuit oprechte belangstelling in mens en organisatie. Onze ervaring strekt van productie bedrijven, handelsorganisaties tot dienstverlenende organisaties, meestal in bedrijfsleven maar ook in de non-profit sector kunnen we goed ondersteunen.

.

Recruitment4You

Een Brabants kop koffie

Mag onze collega een kop koffie met je inplannen om te luisteren naar de achtergrond van de openstaande positie? Misschien is nog niet 100% helder wat de behoefte van de organisatie is. Maar zou sparren met een kop koffie en meer informatie over executive search & een werving- en selectietraject meer licht schijnen op keuzes die gemaakt gaan worden.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaatst zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook en niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

 

Recruitment4You heeft ons met het gehele traject geholpen. Van het opstellen van een profiel voor een geschikte invulling van de rol tot het daadwerkelijk invullen van de vacature. Sheila en haar team zijn bereid mee te denken, schakelen snel en komen met kandidaten die daadwerkelijk iets toe zouden kunnen voegen in het bedrijf. Baetsen-Groep is zeer tevreden! Jasper Wessels, Manager proces- en bedrijfsontwikkeling