Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Recruitment

Recruitment4You zet in op duurzame inzetbaarheid. Daarvoor is het belangrijk om heel goed te kijken naar de juiste connectie. Het karakter van een kandidaat moet passen bij de aard van een bedrijf. Daarom kijken we nadrukkelijk naar het verhaal achter uw organisatie. We komen persoonlijk kennismaken en brengen via de CultuurTalenten scan (CTS®) de cultuur van uw bedrijf in kaart. Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen, behoeften en doelstellingen. Samen kijken we welk type kandidaat uw vacature het beste kan vervullen; wellicht zoekt u iemand die complementair is aan het team, bestaande kwaliteiten juist versterkt of over een innovatieve houding beschikt. Werven = maatwerk!

“LEADERSHIP IS UNLOCKING PEOPLE’S POTENTIAL TO BECOME BETTER.” – Bill Bradley

Geheim wapen

Recruitment4You combineert ruime kennis en ervaring met geavanceerde software, waaronder een database waarin duizenden professionals zijn opgenomen. Om ons op een zeer concurrerende markt te onderscheiden zetten we ons geheime wapen in: de DM methodologie, waarin zelfkennis en het optimaal benutten van eigenschappen en talenten centraal staan. We screenen de kandidaten tijdens het werven dan ook niet alleen op de hardskills en potentie alsook op persoonlijkheid. Door middel van uitgebreide diepte-interviews en pre-selectiescans krijgen wij een uitstekend beeld waar diegene het beste op zijn of haar plek is.

Schermafbeelding 2016-08-15 om 16.21.35 Pre-selectiescan (PRS®)

Recruitment4You heeft een eigen Pre-selectiescan ontwikkeld; die inzicht geeft in iemands karakter, sterke kwaliteiten en ontwikkelpunten. Hierbij krijgt u gedurende het werven een helder en eerlijk beeld over de kandidaat. Dit vergroot de kans op een match en een duurzame inzetbaarheid! Nieuwsgierig geworden hoe wij te werk gaan?

Doe hier gratis de PRS Scan en ontdek jouw natuurlijke competenties in drie eenvoudige stappen!

Mocht u vragen hebben over de DM methodologie of pre-selectiescan (PRS®)? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen kennismaken…

CULTUUR TALENTEN SCAN (CTS®)

De CTS® Cultuur Talenten scan geeft inzicht in de cultuur van een organisatie. Er wordt een kort beeld geschetst over de cultuur inslag, waarbij er 12 typen mogelijk zijn. Tegelijkertijd wordt er advies gegeven welk persoonlijkheidstype het beste past bij deze organisatiecultuur. Kandidaten vullen tijdens de inschrijving de PRS® Preselectie-scan in. Daardoor kan Recruitment4You optimaal gebruik maken van de aansluiting tussen professional en organisatie. PRS-Scan geeft namelijk een helder inzicht in de competentiecirkel van een kandidaat. Vult u gratis bijgaande CTS Scan in en u weet direct wat uw bedrijfscultuur is! Onderaan de pagina van uw uitslag kunt u kiezen voor printen, als u voor deze optie kiest kunt u in het scherm wat volgt kiezen voor opslaan als pdf. Mocht deze optie niet aanwezig zijn, laat u het ons dan weten, zodat wij de uitslag alsnog aan u kunnen e-mailen.

Nazorg

Indien er een juiste match is en de door ons voorgestelde kandidaat wordt geplaatst, nemen wij regelmatig met zowel de opdrachtgever als de kandidaat contact op om te bespreken of alles naar wens verloopt. Hierdoor weten we van beide partijen of de juiste keuze is gemaakt en kunnen we bij vervolgopdrachten nog beter maatwerk leveren.

Bent u een werkgever en op zoek naar de juiste kandidaat die het beste bij uw bedrijf past? Doe dan de gratis Cultuur Talenten Scan en ontdek wat uw bedrijfscultuur is!