Recruitment4You

Recruiter Brabant nodig?

Wil je een recruiter Brabant in de arm nemen om de medewerker te vinden die écht iets toevoegt aan jouw bedrijf? Recruitment4You is dé recruiter Brabant met persoonlijke aandacht. De werving en selectie van een geschikte kandidaat is een intensief proces. Wij hebben alle kennis, tools en ervaring in huis om bedrijven en talenten met elkaar te verbinden. Wij maken altijd de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Hierbij maken we gebruik van onze beproefde recruitment strategie. Deze strategie hebben we in ons ruim twaalfjarig bestaan steeds aangepast en verfijnd. Onze CTS en PRS scans zetten we bij elk traject in. De CTS scan geeft inzicht in de cultuur van jouw bedrijf en met de PRS scan wordt een profiel samengesteld met daarin de typerende eigenschappen van de kandidaat. De uitkomst van de twee tools leveren een grote bijdrage aan de perfecte match. Als recruiter Brabant bieden wij geen standaardoplossing maar wij leveren altijd maatwerk. Wij bieden gespecialiseerd recruitment aan dat volledig is afgestemd op jouw specifieke vraagstuk. Onze jarenlange ervaring in de recruitment branche gecombineerd met onze unieke strategie staat er garant voor dat we altijd passende kandidaten weten te vinden.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Kennismakingsgesprek met onze recruiter Brabant

Onze strategie bestaat niet alleen uit de inzet van de twee scans maar omvat ook marktonderzoek, arbeidsmarktcommunicatie en een bedrijfsvideo. Wij doen er alles aan om jouw bedrijf goed in beeld te brengen. Kandidaten willen vooral een gevoel krijgen bij hun toekomstige werkgever. Recruitment4You is tijdens het traject de ambassadeur van jouw bedrijf en dat komt de werving ten goede. Als je een succesvolle recruiter Brabant zoekt ben je bij Recruitment4You aan het juiste adres. Wij zijn de matchmaker tussen organisaties en professionals en gaan voor duurzame inzetbaarheid. We werken met een dynamisch hecht team dat alles uit de kast haalt voor de perfecte match.

De perfecte match met een recruiter Brabant

Als je meer informatie wilt hebben over onze werkwijze dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je bent welkom voor een kennismakingsgesprek zodat we persoonlijk toelichting kunnen geven. Tijdens het hele traject word je door ons compleet ontzorgd. Wij selecteren geschikte kandidaten en jij hoeft enkel maar een keuze te maken. Wij zijn sterk in arbeidsmarktcommunicatie en weten door de juiste benadering mogelijke kandidaten te triggeren om de overstap te maken, ook als ze niet op zoek zijn naar ander werk. Wij worden blij als een kandidaat zich als een vis in het water voelt bij zijn nieuwe werkgever.

Meer over ons
Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen