Recruitment4You

Ben je op zoek naar een headhunter directie vacature?

Is er binnen de organisatie een positie op directieniveau? Onze headhunter directie heeft specialistische kennis van executive search om de organisatie succesvol te ondersteunen. In de zoektocht naar de juiste kandidatuur voor de openstaande positie. Jouw vacature is onze passie. Waar kunnen wij je mee helpen?

Onze headhunter directie posities levert maatwerk

Recruitment4You is je partner in headhunting en executive search. Daarbij profiteren wij van onze jarenlange ervaring waardoor ons netwerk zich heeft behoorlijk heeft uitgebreid. Het is onze kracht om mensen te vinden en te boeien. En onze opdrachtgevers op de juiste wijze te positioneren zodat professionals in gesprek willen. Om de persoon te matchen die voldoet aan de verwachtingen en doelstellingen komt onze headhunter directie vacatures een bezoek brengen aan de organisatie. Elk werving- en selectietraject vraagt om een bepaalde strategie en maatwerk.

Voor wie werken we graag?

.

Onze kracht ligt bij het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Wanneer we functioneren als het verlengstuk van de HR afdeling zijn we op ons best. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor veel verschillende type bedrijven gewerkt.

MKB ♦ Familiebedrijven ♦ High-tech ♦ Food ♦ Logistiek ♦ HR ♦ Farmacie ♦ Techniek ♦ ICT

 • Daar waar de werving is vastgelopen
 • Daar waar geen tijd is
 • Daar waar geen kennis is van werving en selectie
 • Daar waar de zoekvraag nog niet helder is

‘Wie de chaos beschrijft stelt orde op zaken’ – Bergman

Onze werkwijze voor succesvol rekruteren

.

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. Onze aanpak bestaat uit de 7 stappen die de meeste waarde toevoegen. Bent je al verder in het proces en zoek je externe expertise, dan helpen wij je ook graag! We hanteren onder andere het 4K-model (kennis, kunde, karakter en klimaat).

 • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
 • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
 • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
 • Executive search & headhunting
 • Selectiegesprekken en presentatie
 • Begeleiden van de aanstelling
 • Evaluatie en voortgang

Meer weten over onze headhunter directie posities?

We zorgen voor een kwalitatief werving en selectieproces. Met persoonlijke aandacht voor kandidaat & opdrachtgever en gaan voor een optimale match! Wil je meer weten over Recruitment4You of een vacature bij ons aanmelden? Neem gerust contact met ons op.

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

 

Wij hebben Recruitment4You ingeschakeld omdat wij een vacature lastig ingevuld kregen. Zij hebben voor Benders Adviesgroep in een relatief korte periode een uitstekende kandidaat gevonden. Wij zijn erg blij met de professionele aanpak.Onno Benders, Benders Adviesgroep