Werving en selectie directie

We hebben een breed en actief netwerk aan zowel opdrachtgever- als kandidaat zijde. Heldere en oprechte communicatie, een positief kritische benadering en doortastendheid. We zijn vasthoudend, uitgesproken en integer. Samen met onze jarenlange ervaring maakt dit ons uniek en onderscheidend in de markt als het gaat over werving en selectie directie posities.

Headhunting en executive search voor werving en selectie directie posities

Iedere afzonderlijke executive search opdracht is maatwerk. Bij werving en selectie directie posities gaan we discreet te werk. We gaan voor je aan de slag op basis van heldere afspraken en een realistische tijdsplanning. Dankzij onze unieke aanpak weten we de beste kandidaten bij onze klanten te introduceren. Kandidaten die naadloos aansluiten bij het profiel en de cultuur van de organisatie.

Executive search en headhunting is een vak apart

Contact leggen met professionals, die werkend zijn en niet specifiek beschikbaar of op zoek zijn naar een nieuwe positie, vraagt om uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van de doelgroep. Zodat de toenadering goed kan landen en resulteert in een verkennend gesprek. Voordat we toe zijn aan contact leggen met professionals maken we een goede analyse en stellen we een strategie op. Het gaat vaak om kritische (key) posities die van groot belang zijn voor een organisatie. Wij willen altijd goed beslagen ten ijs komen, onze conversie en imago hoog houden. Interesseren en boeien is een vak apart. En dat is de toegevoegde waarde van een gespecialiseerd werving & selectiebureau zoals Recruitment4You.

Hoe werkt een werving en selectie directie proces?

Bij een werving en selectie directie vraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie en de oprechte interesse in de motivatie van de kandidaat is de sleutel voor een succesvol traject. Bij onze klanten investeren we veel tijd en aandacht in de relatie. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak.

  • We starten met een inventarisatie van de positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

Kennismaken?

.

Mag onze collega een kop koffie met je inplannen om te luisteren naar de achtergrond van de openstaande positie? Misschien is nog niet 100% helder wat de behoefte van de organisatie is. En zou sparren met een kop koffie en meer informatie over een werving- en selectietraject directie meer licht kunnen schijnen op keuzen die gemaakt moeten worden?

Recruitment4You

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems

‘IGS had een lange tijd een vacature openstaan. Recruitment4You heeft deze positie ingevuld en een zeer goede werving verzorgd. Dit heeft ons dan ook doen besluiten om vaker van hun diensten gebruik te maken nu ook voor andere rollen. Bedankt Sheila!’ – Rob van den Brand CTO IGS GeboJagema

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients