De inzet van onze manager recruiter

Met onze manager recruiter heb je een verlengstuk van de HR afdeling binnen handbereik. Het vinden en binden van menselijk kapitaal is wezenlijk voor het voortbestaan en de concurrentiepositie van bedrijven. Wij kunnen snel schakelen en zijn toegewijd aan onze klanten om kritische posities vlot en kwalitatief in te vullen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan meer over onze dienstverlening en ervaar de kracht van Recruitment4You.

Aangenaam kennis te maken

Recruitment4You is gespecialiseerd in de invulling van directie en (middle) management vacatures (€65 – €125k). We krijgen deze vacatures graag exclusief in opdracht. Waarbij we garanderen dat we deze binnen een korte tijd invullen. In een persoonlijk gesprek met onze opdrachtgever en de stakeholders bespreken we de functie tot in detail. Onze recruitment consultant gaat samen met onze manager recruiter aan de slag om de vacature mooi in beeld te brengen en de organisatie op de juiste wijze te positioneren zodat we ons warme netwerk van professionals kunnen aanspreken.

….Key succesfactoren

 • Groot netwerk van HBO/WO kandidaten
 • Van de geplaatste kandidaten is 90% na 1 jaar nog altijd werkzaam
 • Klein en flexibel bureau, volledige focus op klanten en vacatures
 • Eerlijk, transparant en betrouwbaar
 • Hoge kwaliteitsnorm
 • Veel kennis van: executive search, c-level recruitment, wervingsprocessen, communicatie en marketing

Cultuur Talenten Scan (CTS®) weet binnen 5 minuten wat de organisatie cultuur is!

Recruitment4You

Innovatief

Innovatie is binnen de magenta bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf wordt snel geschakeld en is er oog voor detail.

Recruitment4You
Doelgericht

In dit bedrijf gebeurt altijd wat. Mensen die hier werken weten wat ze willen en beelden dit vol passie uit in nieuwe initiatieven.

Recruitment4You
Verbindend

Verbinding en persoonlijke aandacht zijn binnen de oranje bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf zorgen we goed voor elkaar.

Recruitment4You
Praktisch

Praktisch, zakelijk en rechtlijnig. Een andere vertaling: gewoon doen! Hier weet iedereen waar hij aan toe is en dat levert tastbare resultaten op.

Waarom Recruitment4You?

Je kunt vertrouwen op jarenlange ervaring, het netwerk en winnaarsmentaliteit van ons team. De basis van een succesvolle invulling gaat samen met een aantal belangrijke kernwaarden. Deze zijn verweven in onze werkwijze. Dit is het DNA van Recruitment4You!

 • Aandacht
 • Integriteit
 • Deskundig
 • Doortastend
 • Vasthoudend

Kennismaking en oriënterend gesprek

Wij zijn er om te inspireren, om elkaars kennis(sen) te delen en samen ambities te bereiken. Elk vraagstuk is uniek en daarom investeren wij graag in een goede inventarisatie. Tijdens dit gesprek en indien nodig, vervolg gesprekken, komen bedrijfsactiviteiten, organisatiecultuur en doelstellingen aan bod. Bij voorkeur worden alle stakeholders betrokken bij het formuleren van de vraag en uiteindelijk het functieprofiel. Zullen we eens een kop koffie doen?

Wat klanten over onze Manager recruiter vertellen

‘IGS had een lange tijd een vacature openstaan. Recruitment4You heeft deze positie ingevuld en een zeer goede werving verzorgd. Dit heeft ons dan ook doen besluiten om vaker van hun diensten gebruik te maken nu ook voor andere rollen. Bedankt Sheila!’ – Rob van den Brand CTO IGS GeboJagema

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems