C-level recruitment is een niche

Ben jij op zoek naar een C-level professional? Bij Recruitment4You kunnen we specifiek C-level recruitment inzetten om de openstaande positie binnen de organisatie in te vullen. Wij bieden toegang tot een intern netwerk van hooggekwalificeerde potentiële kandidaten. Mensen die wij zeer regelmatig spreken. Wij gaan zorgvuldig en discreet te werk in de search naar de juiste kandidatuur.

Wat zijn C-level kandidaten?

De C staat voor de functietitels die beginnen met de C van ‘chief’. Leidinggevenden op C-niveau zijn essentieel voor het succes van de organisatie. Meer inzicht in de functietitels die er zijn:

.

 • CEO – Chief Executive Officer, heeft de algemene leiding over een bedrijf of organisatie. Zorgt ervoor dat het bedrijf als geheel op koers blijft en stuurt waar nodig de koers bij. De CEO is de algemene vertegenwoordiger van een onderneming, en heeft als zodanig de taak om de interne en externe organisatie met elkaar te verbinden.
 • COO – Chief Operating Officer, verantwoordelijk voor het operationeel beleid in een bedrijf. Een COO managet de uitvoering van bedrijfsplannen.
 • CFO – Chief Financial Officer, zet de lijnen uit met betrekking tot de financiële doelstellingen van het bedrijf en is verantwoordelijk voor de budgetten. De CFO is daarnaast bezig met investeringen, de verdeling van bedrijfsfinanciën en analyseert bijkomende kansen en risico’s.
 • CIO – Chief Information Officer, is binnen een onderneming de functionaris die verantwoordelijk is voor de informatievoorziening. Tevens moet de CIO steeds vaker de trends kunnen voorspellen.
 • CSO – Chief Security Officer, is verantwoordelijk voor het bedrijfsbreed beveiligingsbeleid, inclusief computerbeveiligingsbeleid.
 • CTO – Chief Technology Officer, neemt vaak zitting in het Executive Committee van een organisatie. Soms komt het ook voor dat de CTO in de Raad van Bestuur zit. De CTO is verantwoordelijk voor technische zaken binnen het bedrijf, onder meer met betrekking tot innovatie en digitalisering.
 • CGO – Chief Green Officer CGO, is de persoon die belast is met de uitvoering en het beheer van het bedrijf om te voldoen aan steeds belangrijkere ESG-doelstellingen, bijvoorbeeld om de CO2-voetafdruk te verminderen.

Door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied hebben we met veel zorg ons interne netwerk opgebouwd. In elke werving spreken we ons warme netwerk aan. Afhankelijk van de positie waar we voor werven bouwen we ook een externe search voor C-level recruitment op door middel van executive search gericht op C-level kandidaten.

Onze werkwijze in een aantal stappen

.

Bij een C-level recruitment vraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. Bij onze klanten investeren we veel tijd en aandacht in de relatie. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak.

 • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
 • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
 • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
 • Executive search & headhunting
 • Selectiegesprekken en presentatie
 • Begeleiden van de aanstelling
 • Evaluatie en voortgang

.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Recruitment4You

Marketing bij C-level recruitment

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en sfeervolle video content die vooral de cultuur van de organisatie naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Dit heeft een gunstige invloed op het C-level recruitment. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming om in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever om de werving stil te houden.

Marketing is te belangrijk om het alleen aan de marketing afdeling over te laten! – Jos Burgers

Hoe is het om met ons samen te werken?

‘IGS had een lange tijd een vacature openstaan. Recruitment4You heeft deze positie ingevuld en een zeer goede werving verzorgd. Dit heeft ons dan ook doen besluiten om vaker van hun diensten gebruik te maken nu ook voor andere rollen. Bedankt Sheila!’ – Rob van den Brand CTO IGS GeboJagema

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Met Recruitment4You hebben we inmiddels 3 W&S-trajecten gedaan en deze zijn allemaal succesvol gebleken. Telkens wist ze de juiste kandidaat aan de functie te koppelen en kon daarbij heel goed inschatten of de kandidaat binnen de cultuur van Domino Benelux zou gaan passen. 100% score, een tevreden klant en fijne, nieuwe collega’s die hun draai helemaal hebben gevonden. Momenteel is ze bezig met het 4e traject, ook hier hebben we alle vertrouwen in!’ – Peter van Riel European Commercial Director