Werving en selectie directiefuncties

Recruitment4You is gespecialiseerd in werving en selectie directiefuncties. De zoektocht naar een nieuwe leider vraagt om diep begrip. Wat zijn de issues? Welke kwaliteiten zijn er nodig? Recruitment4You biedt toegang tot de beste leiders. Leiders die zichzelf kennen. Inspirerend, menselijk en nuchter, met een blik op de toekomst.

Aangenaam kennis te maken

Recruitment4You is gespecialiseerd in de invulling van directie en (middle) management vacatures (€80 – €150k). We krijgen deze vacatures graag exclusief in opdracht. Waarbij we garanderen dat we de positie binnen een korte periode invullen. In een persoonlijk gesprek met onze opdrachtgever en de stakeholders bespreken we de functie tot in detail. Onze recruitment consultant gaat aan de slag om de vacature mooi in beeld te brengen en de organisatie op de juiste wijze te positioneren. Zodat we ons warme netwerk van professionals kunnen aanspreken. Door te luisteren naar de actuele behoeftes en deze te koppelen aan de verwachtingen vindt Recruitment4You de juiste kandidaat die past binnen de visie van de opdrachtgever.

Key succesfactoren werving en selectie directiefuncties

 • Groot netwerk van HBO/WO kandidaten
 • Van de geplaatste kandidaten is 90% na 1 jaar nog altijd werkzaam
 • Klein en flexibel bureau, volledige focus op klanten en vacatures
 • Eerlijk, transparant en betrouwbaar
 • Hoge kwaliteitsnorm
 • Veel kennis van: executive search, c-level recruitment, wervingsprocessen, communicatie en marketing
 • Uitstekende opvolging en garantie

.

Onze werkwijze

.

‘Het begint en het eindigt met een goed profiel.’ Geen onderneming is hetzelfde, waardoor er geen standaard oplossing is voor een specifiek werving en selectie vraagstuk. Daarom sluiten we bij Recruitment4You onze strategie steeds aan op de context en behoeftes. Al onze trajecten zijn maatwerk. In grote lijnen volgen we de volgende stappen.
.
– We doen onderzoek: wat is er echt nodig in deze organisatie, functie en context?
– We zetten ons netwerk in: gerichte benadering van potentiële kandidaten en tipgevers
– We zetten ons specialisme in: headhunting en executive search
– We kijken verder dan het cv: met bijzondere aandacht voor persoonlijkheid en drijfveren
– We gaan voor duurzaam: een match voor de lange termijn

.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Waarom Recruitment4You?

Je kunt vertrouwen op jarenlange ervaring, het netwerk en winnaarsmentaliteit van ons team. De basis van een succesvolle invulling gaat samen met een aantal belangrijke kernwaarden. Deze zijn verweven in onze werkwijze. Dit is het DNA van Recruitment4You!

 • Aandachtig & persoonlijk
 • Integer & discreet
 • Deskundig
 • Doortastend
 • Vasthoudend

Kennismaking en oriënterend gesprek

Wij zijn er om te inspireren, om elkaars kennis(sen) te delen en samen ambities te bereiken. Elk vraagstuk is uniek en daarom investeren wij graag in een goede inventarisatie. Tijdens dit gesprek en indien nodig, vervolg gesprekken, komen bedrijfsactiviteiten, organisatiecultuur en doelstellingen aan bod. Bij voorkeur worden alle stakeholders betrokken bij het formuleren van de vraag en uiteindelijk het functieprofiel. Zullen we eens een kop koffie doen?

Wat klanten over ons vertellen

‘IGS had een lange tijd een vacature openstaan. Recruitment4You heeft deze positie ingevuld en een zeer goede werving verzorgd. Dit heeft ons dan ook doen besluiten om vaker van hun diensten gebruik te maken nu ook voor andere rollen. Bedankt Sheila!’ – Rob van den Brand CTO IGS GeboJagema

‘In de afgelopen 8 jaar heeft Recruitment4You heel veel vacatures naar volle tevredenheid ingevuld. Sterker nog, alle vacatures die wij hebben geplaats zijn ingevuld door de juiste kandidaten. De kracht zit hem in het vervullen van alle soorten vacatures, hoe exotisch ook, niets is te gek voor ze. De basis is een goede, open en eerlijke samenwerking. Dat maakt Recruitment4You meer dan een bureau die vacatures invult. Dit maakt ze tot een partner van onze organisatie die sterk in ontwikkeling is. Het maakt ze ook niet uit of het om een Italiaanse, Belgische of Nederlandse manager gaat. Ze passen zich snel aan! Wij blijven partners!’ – Stephan de Wijs HR Manager CSM Ingredients

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’ – Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems