Recruitment4You

Headhunter Tilburg

Zijn er functies binnen jouw bedrijf of organisatie die je maar moeilijk ingevuld krijgt? Ben je op zoek naar een hele specifieke kandidaat? Of wil je gewoon graag gericht op zoek naar jouw nieuwe medewerker? Dan kun je bij Recruitment4You terecht, wij zijn een headhunter in regio Tilburg. Naast headhunten verzorgen we ook werving en selectie en outplacement. Wij weten als geen ander dat de arbeidsmarkt volop in ontwikkeling is en bepaalde sectoren onder druk staan. Waar vind je die specialistische finance medewerker, zorgprofessional, ICT’er, techneut, onderwijzer? Door onze kennis en jarenlange ervaring, weten we ook voor de moeilijk in te vullen functies de juiste kandidaat te vinden.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Onze geheime wapens

Bij headhunting is het een must om strategisch te werken. Meestal gaat het bij headhunting om een specifieke kandidaat of een kandidaat die niet direct op zoek is naar een nieuwe functie. Daarom is een specialistische benadering vereist. Binnen Recruitment4You is Sheila van der Meeren specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, waardoor ze precies de juiste toon weet aan te slaan. Ze heeft jarenlange ervaring als headhunter in regio Tilburg. Daarnaast maken we gebruik van software, voor een grondige arbeidsmarktanalyse en brengen we de doelgroep goed gefundeerd in kaart. Uniek aan de manier van werken bij Recruitment4You, is de inzet van twee eigen ontwikkelde en inmiddels ook geregistreerde tools: de CTS® en PRS® scan. Beide vergroten de kans op een succesvolle plaatsing op de lange termijn aanzienlijk. De CTS® is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en biedt inzicht in de bedrijfscultuur. Aan de hand van twaalf verschillende typeringen, wordt een analyse gemaakt die de kenmerken van jouw bedrijf in beeld brengt. Is jouw bedrijf vooral gericht op praktisch handelen, een zakelijke benadering en prestatie-indicatoren? Of zijn jullie erg vernieuwend en ben je op zoek naar creatieve mensen die risico’s durven te nemen? Bij elk bedrijf past een ander type medewerker, niet elke kandidaat is hetzelfde. Daarom nemen we bij elke kandidaat de PRS® af, een mini-assessment dat de typerende eigenschappen van de kandidaat naar boven haalt. Zo weten we wie er een geboren leider is, een typische specialist, of die vernieuwende creatieveling waar jullie naar op zoek zijn. Op deze manier zorgen we voor de juiste match tussen jullie bedrijf en nieuwe medewerkers.

Wat we doen

Onze campagne als headhunter in Tilburg en omgeving, start altijd bij jouw bedrijf. We houden in interview met jou als klant en zorgen dat we alles over het bedrijf en de functie te weten komen. Vervolgens maken we een arbeidsmarktanalyse, om voldoende kennis over de specifieke functie op de arbeidsmarkt te vergaren. We onderzoeken de belangrijke factoren en zetten software in voor analyse. Zo weten we bijvoorbeeld wat de salariseisen van kandidaten zijn en wat de pullfactoren zijn (waardoor worden kandidaten aangetrokken?). De resultaten hiervan bespreken we uiteraard met je. Ook doen we onderzoek naar de doelgroep en waar we deze kunnen bereiken. Op basis van ons onderzoek, zetten we onze strategie uit. Vervolgens zorgen we ervoor, dat we een campagne uitvoeren met een aantrekkelijke boodschap voor de kandidaten. Als ervaren headhunter in Tilburg weten we precies hoe we dat moeten doen. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd wordt.

Meer over ons
Recruitment4You video’s

Recruitmentvideo van jouw bedrijf

Bij Recruitment4You maken we altijd een video van jouw bedrijf. Deze is bewust niet commercieel gericht, maar puur op het zo goed mogelijk in beeld brengen van de sfeer en werkzaamheden in het bedrijf. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Door het bekijken van de video krijgen kandidaten al een eerste mogelijkheid, om te ontdekken of jouw bedrijf en de functie bij ze past. Wie worden hun toekomstige collega’s? Wat houdt de functie precies in? Hoe ziet een werkdag eruit? Wat is de sfeer in het bedrijf? Dat zijn hele concrete en belangrijke vragen, die zo meteen worden beantwoord. Door onze grondige, goed onderbouwde en strategische manier van werken is ons succespercentage hoog en vinden wij ook de juiste mensen voor moeilijk in te vullen functies.

Recruitment4You

Onderscheidend vermogen

Ben je op zoek naar een headhunter in Tilburg en omgeving met onderscheidend vermogen? Maak dan een afspraak met Recruitment4You. Tijdens een kop koffie vertellen we je graag meer over onze unieke methode en tools. Uiteraard kun je alvast zelf aan de slag, door onze gratis CTS® scan in te vullen. Ook deze bespreken we graag bij een kop koffie. Vele tevreden klanten gingen je al voor, lees hieronder onze reviews om meer te weten te komen over onze cases. Start vandaag nog met het vinden van jouw nieuwe medewerker en neem contact met ons op!

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen