Recruitment4You

Recruitment bureau Den Bosch

Is het lastig om de juiste professionals te vinden voor de openstaande positie binnen jouw bedrijf? Recruitment bureau Den Bosch biedt uitkomst. Recruitment4You is een werving- en selectiebureau met de juiste kennis, tools en ervaring om de geschikte kandidatuur te vinden. Wij bieden geen standaardoplossing en elk traject is maatwerk om de juiste persoon te matchen met de organisatie.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Hét strategische recruitment bureau in regio Den Bosch

De juiste match tussen mens en organisatie is van groot belang. Betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn kenmerkend voor onze aanpak. Recruitment bureau Den Bosch onderscheidt zich door maatwerk en succesvolle invulling van soms lastige en kritische posities. Het inleven en invoelen in bedrijfsprocessen en dit relateren aan de wervingsstrategie die nodig is om de positie in te vullen. Dat is wat wij voornamelijk doen om de juiste kandidatuur te matchen met de openstaande functie.

De maatwerk aanpak van Recruitment4You

In de afgelopen 14 jaar hebben we veel verschillende werving & selectie trajecten voor organisaties verzorgd. Waaronder zeer kritieke posities. Daarbij is het van belang om flexibel en daadkrachtig door te pakken. De behoefte van de klant weten om te zetten in concrete acties. We beginnen elk traject met in kaart brengen van de doelgroep. Tijdens de wervingen zetten wij in met headhunten en executive search en ontwikkelen we een maatwerk strategie. Natuurlijk beschikken wij over een warm netwerk, die we tijdens een traject meenemen in de selectie. Lees gerust een een aantal wervingsverhalen: klik hier.

Meer over ons

Meer weten?

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies en zetten we helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast wat wervingsverhalen door om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Recruitment4You

Klanten verhalen

Pharmavit is erg blij met de kandidaten die Recruitment4You bemiddeld heeft. De selectie is zorgvuldig gemaakt en ze hebben een fijn team om mee te werken.‘ – Kim Schmid, Sales Manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen