Recruitment4You

Recruitment bureau Den Bosch

Ben je op zoek naar goede medewerkers die écht binnen jouw bedrijf passen? In de huidige arbeidsmarkt is het vinden en binden van de juiste medewerkers een uitdaging. Voor sommige profielen is er grote schaarste, terwijl op bepaalde vacatures enorm veel reacties komen en je door de bomen het bos niet meer ziet. Jouw bedrijf heeft talentvolle en gemotiveerde professionals nodig, die het verschil maken en ervoor zorgen dat je bedrijf echt tot bloei komt. Maar waar vind je deze kandidaten en hoe trek je ze aan? Bij Recruitment4You, recruitment bureau in regio Den Bosch, weten we precies hoe we dit moeten doen. Ook voor de schaarse profielen.

Neem contact op
Recruitment4You
Recruitment4You

Strategisch recruitment

Bij recruitment denk je misschien alleen aan het plaatsen van een vacature en het voeren van sollicitatiegesprekken. Daar denken we bij Recruitment4You echter anders over. Onze recruitment strategie bestaat uit een mix van recruitment en marketing. Uit onze jarenlange ervaren als recruitment bureau in Den Bosch en omgeving hebben we een strategie ontwikkeld met een proactieve benadering, inzet van tools en de juiste marketingmiddelen om de doelgroep te bereiken en te enthousiasmeren. Denk bijvoorbeeld aan employer branding. Een sterk werkgeversmerk, met een duidelijke identiteit die consequent tot uiting komt in de recruitment campagne, zorgt ervoor dat kandidaten zich met een bedrijf kunnen identificeren en trekt zo de juiste medewerkers aan. Daarom maken we altijd een recruitmentvideo. In deze video belichten we met name de bedrijfscultuur en de functie die open staat, zodat kandidaten alvast een ‘kijkje in de keuken’ kunnen nemen. De kandidaten wordt zo goed geïnformeerd en kan een eerste inschatting maken of hij of zij aansluit bij het bedrijf en de functie.

Onderzoek en analyse

Naast het houden van diepte interviews met zowel bedrijf als kandidaat is het doen van onderzoek een belangrijk aspect in onze recruitment strategie. Om te weten wat de functie doet in de markt, verrichten we marktonderzoek. We bepalen de doelgroep en weten wat de zogenaamde pullfactoren zijn. Wat vinden kandidaten uit de doelgroep belangrijk in een baan? Welke salariseisen stellen ze bijvoorbeeld? Uit dit onderzoek volgt een rapportage die we met je bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag met de werving en zetten we de recruitmentvideo in binnen de campagne. Ook maken we graag foto’s van jouw bedrijf, om een zo compleet mogelijk beeld te geven. Deze werkwijze onderscheidt ons als recruitment bureau in Den Bosch van andere bureaus in de regio.

 

Meer over ons

Meer weten?

Ben je op zoek naar een recruitment bureau in Den Bosch of omgeving, met de juiste specialisatie en middelen om ook voor jouw bedrijf een succesvolle match te maken? Wij gaan voor een goede relatie op lange termijn, zowel met bedrijven als onze kandidaten. Daardoor zijn de plaatsingen die we maken duurzaam en is ons succespercentage hoog. Vul alvast de gratis CTS® scan in en ontdek welke cultuur en binnen jouw bedrijf heerst. Dit bespreken we graag met je, zodat we je al van een eerste advies kunnen voorzien. We hebben al vele tevreden klanten en kandidaten aan elkaar mogen matchen, lees onze reviews om een indruk op te doen van onze cases. We drinken graag een kopje koffie met je om jouw case te bespreken en kennis met je te maken!

Recruitment4You
Recruitment4You

Unieke tools

Eigenaresse Sheila van der Meeren heeft twee unieke tools ontwikkeld, die we binnen Recruitment4You in elke recruitmentprocedure inzetten. Deze tools richten zich op het achterhalen van de bedrijfscultuur en op de persoonlijkheid en soft skills van kandidaten. Naast de harde eisen die aan kandidaten gesteld worden, zoals opleiding en werkervaring, bepalen de soft skills voor een groot deel of een medewerker succesvol is en past binnen het bedrijf. Eerst willen we weten, wat de typische cultuur is binnen jouw bedrijf. Dit meten we door middel van de CTS®, onze geregistreerde tool die aan de hand van twaalf mogelijke typeringen jouw bedrijfscultuur inzichtelijk maakt en een beeld geeft van welk type medewerker bij jouw bedrijf past. Zodra de bedrijfscultuur duidelijk is, zoeken we geschikte kandidaten die vanuit onze PRS® (onze andere geregistreerde tool) een macht zijn. De PRS® is een mini-assessment dat de persoonlijkheid van kandidaten in kaart brengt, met hun specifieke talenten en valkuilen. De inzichten uit de beide tools zorgen mede voor een passende en duurzame match.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen