Recruitment4You

Recruitment bureau Den Bosch

Is het lastig om de juiste professionals te vinden voor de openstaande positie binnen de organisatie waar je werkzaam bent? Recruitment bureau Den Bosch biedt uitkomst. Recruitment4You is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in zwaardere functies. Met de juiste kennis, tools en ervaring om de geschikte kandidatuur te vinden. Wij bieden geen standaardoplossing en elk traject is maatwerk om de juiste persoon te matchen met de organisatie.

Hét strategische recruitment bureau Den Bosch

De juiste match tussen mens en organisatie is van groot belang. Betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn kenmerkend voor onze aanpak. Recruitment bureau Den Bosch onderscheidt zich door maatwerk en succesvolle invulling van soms lastige en kritische posities. Het invoelen in bedrijfsprocessen en dit relateren aan de wervingsstrategie die nodig is om de positie in te vullen. Dat is wat wij voornamelijk doen om de juiste kandidatuur te matchen met de openstaande functie.

Onze werving- en selectietrajecten zijn altijd maatwerk

In de afgelopen 14 jaar hebben we veel verschillende werving & selectie trajecten voor organisaties verzorgd. Waaronder zeer kritieke posities. Daarbij is het van belang om flexibel en daadkrachtig door te pakken. De behoefte van de klant weten om te zetten in concrete acties. We beginnen elk traject met in kaart brengen van de doelgroep. Waar zit de doelgroep? Wat zijn de wensen van de doelgroep? De wervingen zetten wij in met executive search, om de kandidaten te lokaliseren. Door middel van headhunting gaan we het gesprek met ze aan. Kortom we ontwikkelen een maatwerk strategie. Die is afgestemd op de behoeften van het bedrijf. Natuurlijk beschikken wij over een warm netwerk, die we tijdens een traject meenemen in de selectie.

Het begint en eindigt met een goed profiel

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. Bij onze klanten investeren we veel tijd en aandacht in de relatie. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dit met een zorgvuldige aanpak. Want we committeren ons aan de opdracht.

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

‘Leadership is inspiring people. Management is keeping the trains running on time’ – Andy Dunn

Meer weten?

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent. Om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. We zetten helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast een aantal wervingsverhalen van recruitment bureau Den Bosch om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Recruitment4You

Klanten verhalen

Pharmavit is erg blij met de kandidaten die Recruitment4You bemiddeld heeft. De selectie is zorgvuldig gemaakt en ze hebben een fijn team om mee te werken.‘ – Kim Schmid, Sales Manager

‘Ook wij zijn bijzonder tevreden met de inzet en aanpak van Recruitment4You. Binnen 1 maand een geschikte kandidaat gevonden in een doelgroep waar vrijwel geen kandidaten beschikbaar zijn. Recruitment4You acteert snel na opdracht, maakt een superleuk promotiefilmpje en communiceren goed. Op zoek naar personeel? Wij adviseren je om Recruitment4You te bellen!’ – Evert van de Kamp Directeur Bedrijfshallen.nl