Recruitment4You

Werving en selectiebureau Waalwijk

Is er een vacature binnen jouw organisatie en wil je de zoektocht naar de juiste kandidaat uit handen geven aan een expert? Recruitment4You is een gespecialiseerd werving en selectiebureau Waalwijk met jarenlange ervaring. Wij beschikken over de juiste kennis, tools en netwerk. Om die talentvolle kandidaat te vinden die echt iets toevoegt aan jouw organisatie.

Voor meer informatie 0416-534936
Recruitment4You

Werving en selectiebureau Waalwijk met onderscheidend vermogen

Wij kijken verder dan de juiste opleiding en werkervaring. Past de kandidaat met zijn persoonlijkheid binnen de bedrijfscultuur? Als deze vraag positief beantwoord kan worden is er pas echt sprake van een succesvolle match. Recruitment4You gaat altijd voor duurzame invulling. Als we voor jou aan de slag gaan dan komen we niet met een standaardoplossing. Wij werken op basis van onze eigen ontwikkelde recruitment strategie waarbij we verschillende tools inzetten om tot de perfecte match te komen. Recruitment4You heeft zelf twee HR tools ontwikkeld: de CTS scan die inzicht geeft in de cultuur van de organisatie. De PRS scan geeft inzicht in de competenties en aandachtspunten van de kandidaat. De uitkomsten van deze twee tools zijn bijzonder waardevol in een werving- en selectietraject. Wij zijn een werving en selectiebureau Waalwijk met een hoog succespercentage.

Aanpak van werving en selectiebureau Waalwijk

Onze recruitment strategie is een combinatie van recruitment, marketing en headhunting. Andere noemen het executive search. Daarnaast geven we zichtbaarheid aan vacatures door het maken van mooie content als de situatie zich daartoe leent. Soms is het bij een kritische positie niet handig om daarmee naar buiten te treden. We houden uiteraard rekening met alle belangen. Wij zijn proactief en daarbij is de juiste benadering van professionals van groot belang. We zijn gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en weten kandidaten te triggeren om de overstap naar een andere functie te maken. Wij verrichten doelgroeponderzoek en doen gerichte searches. Onze beproefde methode gecombineerd met jarenlange ervaring in recruitment garandeert dat we altijd passende kandidaten weten te vinden.

Meer over ons

We maken graag kennis met je

Na het lezen van alle informatie zijn er vast een aantal vragen ontstaan. Ons team zit klaar om met jouw organisatie een afspraak in te plannen met één van onze recruitment consultants. Of wellicht wil je eerst een folder ontvangen, dat kan natuurlijk ook! Er verschijnt rechts in het beeld een pop-up. Indien je je gegevens achterlaat nemen we snel contact met je op!

Recruitment4You

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen