Recruitment4You

Kwaliteit is de basis voor werving en selectiebureau Waalwijk

Werving en selectie Waalwijk bied je toegang tot een omvangrijk netwerk van hooggekwalificeerde potentiële kandidaten. Mensen die wij zeer regelmatig spreken en van wie wij weten of zij de unieke combinatie van kennis, kunde en ervaring in huis hebben die de organisatie nu nodig heeft. En belangrijker nog: mensen van wie wij kunnen beoordelen of hun persoonlijke ambities rijmen met de organisatiedoelen, of hun leiderschapsstijl passend is en of hun persoonlijkheid matcht met het team waarin zij zullen functioneren. Met andere woorden: of er sprake is van synergie. We zijn gedreven een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van organisaties.

Werving en selectiebureau Waalwijk is anders & onderscheidend

Succes zit in de mix. Het gaat altijd om de juiste combinatie van factoren; kennis, kunde, persoonlijkheid en soft skills. En dat doen we net even anders. Wij werken met twee geregistreerde HR tools die door Recruitment4You ontwikkeld zijn. Waardoor gesprekken veel sneller diepgang krijgen. Bij de start van onze samenwerking besteden wij ruime aandacht aan de organisatie en inventariseren waar de behoefte ligt. Betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn kenmerken van onze aanpak.

 

Werkwijze van werving en selectiebureau Waalwijk

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces.
  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Filesearch, we schakelen ons warme netwerk in van exclusieve kandidaten
  • Executive search & headhunting van externe kandidaten
  • Presentatie en selectiegesprekken
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

We maken graag kennis met je

Wil je de organisatie uitbreiden? Dan is dit hét moment om nader met ons kennis te maken. Mag mijn collega een kop koffie met je inplannen om te luisteren naar de achtergrond van de openstaande positie? Misschien is nog niet 100% helder wat de behoefte van de organisatie is. Maar zou sparren met een kop koffie en meer informatie over executive search & een werving- en selectietraject meer licht schijnen op keuzes die gemaakt moeten worden?

Wat een bemiddelde kandidaat vertelt

Ruud, Salesmanager

Op het moment heb ik een zeer leuke en uitdagende baan dankzij recruitment4You. Ik werd door Sheila benaderd voor een leuke functie, zij heeft het hele proces van bemiddelen uitstekend begeleid. Ook na enige tijd is er regelmatig contact geweest om te informeren of ik het naar mijn zin had. Top !Johan, Plantleader