Recruitment4You

Headhunter Breda

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling. Heb jij gegoogeld op headhunter Breda? Mogelijk is er een openstaande positie binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Recruitment4You is gespecialiseerd in headhunting en excutive search. We rekruteren al jarenlang professionals voor openstaande posities door middel van headhunting. Specifiek voor hoger opgeleiden; management- en directieleden. Ook managers en teamleiders die wel een leidinggevende functie hebben maar geen deel uitmaken van het MT. Waar kunnen we jou mee helpen?

Is een headhunter Breda iets anders dan een recruiter Breda?

Er worden verschillende termen gebruikt die min of meer hetzelfde inhouden. Een headhunter Breda is over het algemeen een consultant die professionals rekruteert in het hogere segment (HBO/WO). Voor management en directie functies. Een recruiter zit veelal in een lager segment (MBO/MBO+). Een executive search gaat vooraf aan headhunting en is exclusief gericht op management- en directieleden. Eerst wordt de doelgroep in kaart gebracht, op basis van executive search. Daarna wordt headhunting ingezet en discreet contact gelegd met professionals die voldoen aan specificaties van de key posities. Onze consultants hebben gerichte opleiding en marktkennis waardoor we succesvol werving- en selectietrajecten invullen.

Hoe gaan we te werk als headhunter Breda?

Bij een werving- en selectievraagstuk doorlopen we een effectief proces. Onze verdieping in de behoefte van de organisatie is de sleutel tot een succesvol traject. We begrijpen de slagvaardigheid en combineren dat met een zorgvuldige aanpak.

  • We starten met een inventarisatie van de (key) positie en voeren gesprekken met de opdrachtgever en betrokkenen
  • Uitvraag functie en schrijven van het vacatureprofiel
  • Maken van beeld en eventueel videomateriaal, marketing recruitment & sociale media
  • Executive search & headhunting
  • Selectiegesprekken en presentatie
  • Begeleiden van de aanstelling
  • Evaluatie en voortgang

HR tools van Recruitment4You

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan). Zo weten we als headhunter Breda precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Recruitment4You

Recruitmentvideo

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Alles begint met koffie

Wij maken graag kennis met de organisatie waar jij werkzaam bent om te bepalen of we de behoefte en de openstaande positie kunnen invullen. Na een kennismaking geven we een gratis advies. We zetten helder en duidelijk uiteen hoe een traject eruit komt te zien en wat de kosten daarvan zijn. Lees alvast een aantal wervingsverhalen van headhunter Breda om een beter beeld te krijgen: klik hier.

Klanten over ons vertellen

‘Met Recruitment4You hebben we inmiddels drie W&S-trajecten gedaan en deze zijn allemaal succesvol gebleken. Telkens wisten ze de juiste kandidaat aan de functie te koppelen en kon daarbij heel goed inschatten of de kandidaat binnen de cultuur van Domino Benelux zou gaan passen. 100% score, een tevreden klant en fijne, nieuwe collega’s die hun draai helemaal hebben gevonden. Momenteel zijn ze bezig met het 4e traject, ook hier hebben we alle vertrouwen in!’ – Peter van Riel European Commercial Director

 

‘Onlangs waren we op zoek naar een Hoofd inkoop en logistiek. Door het doortastende intakegesprek dat wij hebben gehad met Recruitment4You, en de onmiddellijke klik die wij voelden, wisten zij ons op vrij korte termijn te verrassen met een aantal zeer goede kandidaten. Alle voorgestelde kandidaten pasten op alle fronten goed bij onze organisatie. Uiteindelijk hebben ze een zeer goede keus gemaakt en kijken wij terug op een heel fijne en vruchtbare samenwerking met Recruitment4You.’Daniëlle Ceelen P&O Consultant Tes Industrial Systems