Recruitment4You

Headhunter Breda

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling. Heb jij gegoogled op headhunter Breda? Mogelijk is er een openstaande positie binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Recruitment4You is gespecialiseerd in headhunting. We doen al jaren niets anders dan door middel van headhunting passende professionals rekruteren voor openstaande functies. Specifiek voor hoger opgeleiden, management- en directieleden en managers die wel een leidinggevende functie hebben maar geen deel uitmaken van het MT. Daarnaast geven we HR advies. Waar kunnen we jou mee helpen?

Zullen we kennis maken?
Headhunter Breda
Recruitment4You

Is een headhunter Breda iets anders dan een recruiter Breda?

Er worden verschillende termen gebruikt die min of meer hetzelfde inhouden. Een headhunter Breda is over het algemeen een consultant die professionals rekruteert in het hogere segment (HBO/WO). Een recruiter zit veelal in een lager segment (MBO/MBO+/HBO). Een executive search is ook headhunting, exclusief gericht op management- en directieleden. Maar als headhunter pas je wel recruitment strategieën toe.

Hoe gaan we te werk als headhunter Breda?

Door onze jarenlange ervaring hebben we als headhunter Breda veel lokale contacten gelegd met professionals. Wij blijven in contact en onderhouden ons netwerk. We starten met interviews met belanghebbenden om de vraag uit de organisatie helder te krijgen. We willen de organisatie goed leren kennen waardoor we de juiste kandidatuur kunnen selecteren. Betrokkenheid en zorgvuldigheid zijn kenmerken van onze aanpak. Wij gaan voor kwaliteit en hebben een langdurige samenwerking voor ogen met onze professionals en met onze opdrachtgevers.

Meer over ons

HR tools van Recruitment4You

Naast de harde eisen voor de positie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw organisatie en welk type mens past hierbij? Professionals zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke kenmerken aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een eenvoudige tool, waarmee we de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je delen. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan).  Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Deze scans brengen bewustzijn en het gesprek op gang.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You

Recruitmentvideo

Een positie gaat pas leven door mooie foto’s en een sfeervolle video die vooral de cultuur van het bedrijf naar voren laten komen. Professionals reageren daar erg positief op omdat de organisatie en de rol meer tot leven komt. Belangstellenden kunnen zich veel beter inleven in de organisatie en dat werkt positief in de besluitvorming in gesprek te gaan. Overigens is het niet altijd mogelijk om een video te schieten. Soms is het de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever de werving stil te houden.

Koffie

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, die ons als headhunter in Breda en omgeving ingeschakeld hebben? Om nu al een beeld te krijgen van onze klanten en cases, kun je via onderstaande knop aan aantal verhalen teruglezen. Of wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van headhunting en/of recruitment voor jouw organisatie? Dan drinken we graag een kop koffie met je. Vul nu alvast onze gratis CTS® in, dan kunnen we deze meteen bespreken tijdens de kennismaking.

Succes verhalen uit de praktijk

Klanten vertellen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen