Recruitment4You

Headhunter Breda

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling. Waar voor sommige functies een overschot aan kandidaten beschikbaar is, ontstaat er op andere plekken juist grote schaarste. Dan is het voor bedrijven vaak moeilijk om geschikte kandidaten te vinden en aan te trekken. Voor het werven van specifieke profielen kun je Recruitment4You inschakelen als headhunter in Breda en omgeving.

Neem contact op
Headhunter Breda
Recruitment4You

Recruitment of headhunten

Voor het invullen de vacatures binnen jouw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Soms verzorgt een bedrijf zelf de werving en selectie van nieuwe medewerkers, maar in veel gevallen wordt er gebruik gemaakt van een headhunter en/of recruitmentbureau in Breda. Zeker als het om de zogenaamde ‘moeilijke profielen’ gaat. Zo is er bijvoorbeeld een groot tekort aan goede en beschikbare medewerkers in de ICT, finance, techniek, het onderwijs en de zorg.  Waar een traditionele recruiter meer gericht is op inkomende reacties, bijvoorbeeld door het plaatsen van de vacature, gaat een headhunter in Breda en omgeving acties op zoek naar de juiste kandidaten. Bij Recruitment4You hebben we alle specialismen in huis, van recruiten en headhunting tot outplacement. Onze werkwijze onderscheidt zich daarbij sterk van de werkwijze die traditionele bureaus hanteren. Bij Recruitment4You gaan we een (flinke) stap verder en bewegen we flexibel mee met de in ontwikkeling zijnde arbeidsmarkt.

Hoe gaan we te werk

Als je ons inschakelt als headhunter voor functies in Breda en omgeving, gaan we strategisch te werk. Door onze jarenlange specialisatie in arbeidsmarktcommunicatie, weten we de doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Om te weten wie de doelgroep is en waar deze zich bevindt, maken we een arbeidsmarktanalyse. Via onderzoeksdata weten we wat de functie op de arbeidsmarkt doet en welke factoren van belang zijn. Hiervoor gebruiken we specifieke software, waarmee we een analyse maken. Wat is de verhouding man – vrouw, wat zijn de salariseisen van de doelgroep en waardoor worden ze aangetrokken (pullfactoren)? Dit zijn voorbeelden van factoren die meewegen en in de rapportage naar voren komen. De inzichten die we verwerven maken onderdeel uit van onze headhunting strategie. Bij het hunten van kandidaten, zorgen we voor een aantrekkelijke boodschap en bedrijfspresentatie. Hiervoor zetten we onder meer een recruitmentvideo in binnen onze campagne als headhunter in Breda en de voor de functie relevante regio.

Meer over ons

Specialistische tools voor een goede match

Naast de harde eisen voor de functie, zoals een bepaalde opleiding of werkervaring in een specifieke sector, spelen ook de zogeheten ‘soft skills’ een doorslaggevende rol in het succesvol werven van een kandidaat. Wat typeert jouw bedrijf en welk type medewerker past hierbij? Medewerkers zijn pas echt op hun plek, als hun persoonlijke eigenschappen aansluiten bij de cultuur van het bedrijf en ze vanuit hun kracht kunnen werken. Daarom is het noodzakelijk om inzicht hierin te verkrijgen. Naast een uitgebreid interview met jou als klant, zetten we onze zelf ontwikkelde en geregistreerde CTS® (Cultuur Talenten Scan) in. Dit is een tool, waarmee de bedrijfscultuur in beeld brengen aan de hand van twaalf mogelijke typeringen. Is innovatie binnen het bedrijf erg belangrijk? Of het tonen van lef en leiderschap? Wordt er gewerkt vanuit verbinding en persoonlijke aandacht? Uit deze scan volgt een rapport dat we graag met je bespreken. Ook onze kandidaten worden gescand, door middel van onze PRS® (Pre-Selectie Scan).  Zo weten we precies wat de soft skills van onze kandidaten zijn en of ze binnen de bedrijfscultuur passen. Als headhunter in regio Breda hebben we al vele klanten geholpen met een succesvolle match.

Doe de PRS scan
Doe de CTS scan
Recruitment4You

Recruitmentvideo

Uit ervaring weten we dat kandidaten het prettig vinden, om een concreet beeld te hebben van een functie en het bedrijf. Daarom maken we een recruitmentvideo, waarin we met name de cultuur en de functie van jouw bedrijf op een aansprekende manier in beeld brengen. Zo zien kandidaten wat de sfeer binnen het bedrijf is, wie wellicht hun nieuwe collega’s worden en wat de functie precies inhoudt. Door onze strategische en onderbouwde aanpak, is ons succespercentage hoog en zitten we met de door ons gehunte kandidaten aan tafel.

Koffie

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, die ons als headhunter in Breda en omgeving ingeschakeld hebben? Om nu al een beeld te krijgen van onze klanten en cases, kun je via onderstaande knop onze reviews bekijken. Of wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van headhunting en/of recruitment voor jouw bedrijf? Dan drinken we graag een kop koffie met je. Vul nu alvast onze gratis CTS® in, dan kunnen we deze meteen bespreken tijdens het koffiedrinken. Ben je op zoek naar een headhunter in Breda en omgeving, neem dan contact met ons op zodat ook jij die nieuwe medewerker snel kunt verwelkomen in je bedrijf!

Klanten vertellen

Recruitment4You verhalen

‘Recruitment4You heeft in de afgelopen jaren meer dan 8 vacatures voor CSM Bakery Solutions succesvol ingevuld. Ze zijn in hoge mate betrokken, stemmen tijdens het proces steeds zorgvuldig af en weten steeds de juiste kandidaat te selecteren. Daarnaast zijn ze ook uiterst behulpzaam voor medewerkers van CSM die een andere baan zochten. Een perfecte partner dus! Zeer aan te bevelen.‘ –HR manager

‘Prettig met jullie samen te werken Recruitment4You. Een goed inzicht in het door ons gewenste profiel gecombineerd met begrip van onze normen en waarden hebben ons op een snelle en aangename manier tot de gepaste aanwerving gebracht. Dank hiervoor, je mag er alvast op rekenen dat we in de toekomst opnieuw van je diensten gebruik zullen maken.‘ –Zaakvoerder Van Hees Benelux

Lees alle verhalen